"Чифут-Капут", комикс *НОВ БРОЙ!!!* 28.06

Вашите разкази и истории
Аватар
Били

Мнение от Били »

Чифут-Капут написа:
Били написа:
Ignatio Moebius написа: Веселба да става :)

Искаме втора част!
Сайтът им нещо не бачка вече :roll: :twisted: :roll:
Бачка си споко... и по-полека с тая твоята злоба, по-добре да я насочим към циганите, негрите, евреите и тама техните производни :wink:. А за обвиненията по плагиатсване кво мога да кажа? Създателя на Турски Бор да не би да държи патента за всякакъв расизъм, антисемитизъм и ксенофобия? :)

Ще има втори брой и още много броеве след това. Ама нещо талантливия( :lol:) художник на комикса имаше изпити по английски и трябваше да се подготвя. В четвъртък вече ще са минали и ще започнем да го правим. Аз идеите за понататъчни броеве си ги имам... ама като няма кой да ми рисува.
Успоих се малко :D Мислих, че всички автори на комикси са хванати от рязаните читаци, а на мястото на Игнацио са сложили някакъв фес да ни заблуждава, че още е жив. Ще се радвам ако има нови броеве :)
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Били написа:
Чифут-Капут написа:
Били написа: Сайтът им нещо не бачка вече :roll: :twisted: :roll:
Бачка си споко... и по-полека с тая твоята злоба, по-добре да я насочим към циганите, негрите, евреите и тама техните производни :wink:. А за обвиненията по плагиатсване кво мога да кажа? Създателя на Турски Бор да не би да държи патента за всякакъв расизъм, антисемитизъм и ксенофобия? :)

Ще има втори брой и още много броеве след това. Ама нещо талантливия( :lol:) художник на комикса имаше изпити по английски и трябваше да се подготвя. В четвъртък вече ще са минали и ще започнем да го правим. Аз идеите за понататъчни броеве си ги имам... ама като няма кой да ми рисува.
Успоих се малко :D Мислих, че всички автори на комикси са хванати от рязаните читаци, а на мястото на Игнацио са сложили някъ гес да ни заблуждава, че още жив. Ще се радвам ако има нови броеве :)
БЪСТЕД>ДАМ хванаха ме :oops:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Началното начало

Мнение от Началното начало »

Днеска се хванахме и го направихме! :D

Изображение

Чифут-Капут сайт
ДНК измамата на личната карта въведена във България може да започне да работи толкова силно колкото прояден труп от кучета по време на подобрение на сигурността, която може да бъде объркана! ФАКТ!
Аватар
Били

Мнение от Били »

Ми забавно е, но е леееко вдървено. :) Смятам, че може да го оправите в следващите броеве :wink:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

Първия брой е страшно тъп... втория се става, с това "ХА-ХА" накрая.. иначе не ме кефи като цяло :roll:
Ледник

Мнение от Ледник »

Галилео казва: "И все пак... Турски Бор владее!"
Stranen

Мнение от Stranen »

Става, но е доста кратичко. Пробвай да ги праиш по дълги и с повече диалог.
()_()
(^.^)
().I.()
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

:die: :nooo:
Друго си беше Турски Бор :)
Публикувай отговор