Музикална анкета
Музикална анкета
Хора,от известно време насам не знам какво ново да слушам затова се обръщам към форума на любимото ми (ни) списание.Харесвам метал като цяло и алтернатив.Кажете кои са вашите любими песни. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
- <GLaDiaToR>
Re: Музикална анкета
Мога да ти препоръчам DJ Tiesto. Проблема е, че не е в твоите предпочитани стилове...Halo написа:Хора,от известно време насам не знам какво ново да слушам затова се обръщам към форума на любимото ми (ни) списание.Харесвам метал като цяло и алтернатив.Кажете кои са вашите любими песни.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: Музикална анкета
ЛИНКИН ПАРК! УААААААААААААААААААААААААГХ, ХАРДКОР СВРЪХ МЕТААААААЛ, ЯКООООО, АААААА!Halo написа:Хора,от известно време насам не знам какво ново да слушам затова се обръщам към форума на любимото ми (ни) списание.Харесвам метал като цяло и алтернатив.Кажете кои са вашите любими песни.
Sum 41 for t3h win ^^
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
-
Dr. Bertruger
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Подкрепям с двете ръчички... И като ще е алт... Слушаш ли и инди? :] Алтърнатив/indie... Обезателно Placebo, The Killers, Blur, Muse, Keane, Skunk Anansie, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Kasabian, The Strokes...admin's minion написа:Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
А това общо определение "метАл"... Drowning Pool? Май са някво ню...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
Loopmaster
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Много благодаря.admin's minion написа:Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
Трябваха ми нови групи - сега започнах да тегля The Offspring да ги чуя.
След това се насочвам към Rise Against защото Lost Prophets вече ги имам.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Не си слушал Оффспринг? о.ОLonely ArchAngel написа:Много благодаря.admin's minion написа:Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
Tim3kilLeR, ти пък откри топлата вода.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Разбира се чувал съм за тях.NexusPolaris написа:Не си слушал Оффспринг? о.ОLonely ArchAngel написа:Много благодаря.admin's minion написа:Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
Но никога не съм ги слушал.
Но след 40 минути ще поправя тази грешка (надявам се да греша).
ЕДИТ :
@Nordvargr - Както казах никога не съм чувал за тях и затова се водих от написаното от admin's minion.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
пфф Rage Against... вземи, не..Lonely ArchAngel написа:Много благодаря.admin's minion написа:Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
Negative Frequency Entity.
o.O indeed. Имат Дъ бест оф албум, дръпни него и ГАРАНТИРАМ че ще се зариби(ж)ш.NexusPolaris написа:Не си слушал Оффспринг? о.ОLonely ArchAngel написа:Много благодаря.admin's minion написа:Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
edit:
пфф Rise against... вземи, не..пфф Rage Against... вземи, не..
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Та сега Rise или Rage Against е?
Скоро ще ги търся и без име няма да стане.
Но Nordvargr е прав - в последно време правя много грешки - време е да сменя keyboard-a сигурно.
Скоро ще ги търся и без име няма да стане.
Но Nordvargr е прав - в последно време правя много грешки - време е да сменя keyboard-a сигурно.