Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2007 18:14

Незнам дали сте забелязалаи ама тея пичове , не са слаби , аз мислех че не са кой знае какво , но след мача с техния капитан , койо си беше доста труден и спечелен с късмет,разбрах че са добри , видях им темата там и май нямат загуба :wink:
Иначе феликс тва ся е контрола тай че да не ти пука идва нова фифа нови таланти нови надежди , все пак само ние оставаме постоянни , от почти 2 години насам :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 12:40

Абе Крис и тоя пич не се ли намериха :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 10:58

ъъъ, от седмица нямам нет (не по моя вина ами заради гръмотевици и ала бала). Хубавото е че нямам никакви мачове, концентрирам се върху това да завърша успешно учебната година и след това се връщам с пълна пара... засега значи ви оставям, дано скоро нета ми се оправи... приятни дни от мене

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 15:03

Darth Revan написа:
Абе Крис и тоя пич не се ли намериха :!:

Тоя пич всеки ден му пиша да играем и той все го няма , а той като ми пише или ше е към 12 когато съм на училище или вечер в 11 и 30 - 12 , как да играя с него :?

Ше чакам още малко и ше искам служебна победа !

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 10:41

ааа пичове ще ходиме ли на квалификациите беее... аз ще съм там, айде и Реван и Крис да са там и да се видиме... искам да се мелиме... нямам нет аз иначе като свърша даскало ще имам и ще ви пища

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 10:57

Абе ФЕЛИКС те онлайн ли ще бъдат ве аз немога още да разбера ако са онлайн и може с тая версия фифа да се Играе зн и аз ще одя национлания отбор има нужда от такива играчи каквито сме сички тука 8)

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 11:56

Определено реван ще е на квалификацийте , както и и аз , на вас ще ви е далечко :lol:
П.П
Цитат:
До всички участници в Националните WCG квалификации в дисциплината FIFA07:

Задължително условие за участие в Online WCG 2007 квалификациите в дисциплината FIFA07 е притежаването на валиден EASO game account от страна на всеки един участник, тъй като провеждането на състезанието ще се осъществи в официалните сървъри на Electronic Arts. За да удостоверите наличието на такъв, моля да изпратете до 16-ти юни 2007 г. на fifa@bfes.bg email, съдържащ трите Ви имена, ник, с който сте регистриран в предварителното записване за участие и Вашия EASO game account.

:(

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 20:09

ухааа, почва се...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: някак ме избива на смях от тая мизерия, незнам какво да кажа...

и така изпратих едно добронамерено писъмце към мейла на БФЕС, съветвам ви и вие да го препишете!

Цитат:
Здравейте. Не ви пиша за първи път, няма да е и за последен! Учуден съм от това което чета в сайта ви-за участие в квалификациите на ФИФА 2007 е необходима оригинална версия на играта... как е възможно чак накрая (остават по-малко от месец до квалификациите а вие сега казвате)... просто каква организация имате вие питам аз??? Как е възможно дума да не обелите за това (викате всичко е безплатно, няма проблеми и тем подобни) и сега изведнъж-хоп, лепвате ни глупави условия... Вие вярвате ли че ще се появят повече от 10-15 човека? Вярвате ли че това ще са най-добрите хора в България? АЗ НЕ !!! Мислите ли че ще има много хора който ще ви гледат дори? Искате да направите нещо значимо-така няма да стане, уверявам ви, въпреки че изобщо ама изобщо не съм запознат...

и така, успехи иначе, с последното ви съобщение вие убихте желанието за нещо значимо на поне 100-200 човека, но какви са те за вас??? Нищо в сравнение с тези 10-15 който ще са си купили тази игра! Еми незнам, успех ви пожелавам в начинанието, аз лично си обещавам че ще присъствам там за да гледам, защото не бих изпуснал такава гавра с тези който могат да се нарекът професионалисти в тази област!

баси трагедията баси чудото, писмото ми казва и показва всичко... такава ще да е картинката-аз ви казвам че ако не е така аз ще се самоубия!!!!!! Ще съм там и ще ги гледам тия пръдлювци с извинение на форума и на списанието...

Хора, да кажа че до дни кошмара ще свърши-ще имам интернет! толкова съм слаб на фифата напоследък, но ще си върна формата, обещавам!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 17:31

Отсега събирам стотинки за оригинал 2008 :lol: Всеки ден вместо да харча по 5 и 10 лева ще харча примерно по 4.5 или 9.5 и ще си ги събирам .Ще ми се свие сърцето да дам 80 лева за игра ама поне по-слабо ще ги усетя!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 22:08

Хора не ви трябва да се на тея кфалификации...Просто не знаете как играят хората в ЕАСО.Около 95 % от всички там играят с Барца,4-3-3 и нон стоп пасове с А и а бе ноу комент.Имаше 1 дето много се отваря и вика,че бил много велик в ЕАСО.1ви мач го бих,2ри мач той ме би,но с неговата селенията от 2рия мач така ме издразни,че при 3тия играх с 5-3-1-1 и нон стоп го спъвах и накрая какво ? 4-1 или 5-1 за мен(от тоя мач направо ме е срам от начина,по който играх,но исках да му покажа колко е глупав този тип на игра при това с Барса..).Просто срещу такива хора не ви трябва да играете...само ще си скъсате нервите..

п.п.Сега на фифа 08 бас ловя,че всички ще почнат пък с Байерн да играят,не че им е любим отбор,ама стават адски бързите играчи и супер добри нападателu,защитата->непробиваема.Тогава вече много ще се ядосвам,че хора които въобще не харесват Байерн и на фифа 07 са играли макс. 1-2 пъти с тях сега ще почнат масово да играят с тях ....Това е обидно отношение към този велик отбор!Einmarsch der Gladiatoren!Bayern Munchen!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 22:28

Абе знам ,че са ти любимци ама е по-вероятно да заиграят с повече с Милан и Реал отколкото с Байерн!Рибери си е посредствен играч ,който от 1-2 мача на световното го направиха звезда ,а Тони е просто 30 годишен таран целящ да вкара голове 1-2 сезона и да се върне в Италия.Зе Роберто е дъртичък и повече от 82 оверал със спийд 75 не вярвам да има.Кан ще е два пъти по слаб от фифа 07 ,а Рейсинг ще си е същият.Харгрийвс ще го няма ,а този Янсен не го знам много добре.

Въобще на 08 очаквам с продажбата на Етоо или Роналдиньо интереса към Барса да спадне двойно ,а този към Реал,Челси,Манчестър,Интер и Милан да е максимален!

Също така очаквам Меси на 08 да има Handling м-у 90 и 95 :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2007 11:41

Все пак квалификацийте са място да се докажеш , естествено че там се играе ефективно , това не е само във ФИФА а в световен мащаб,накрая се броят головете :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2007 15:06

вече имам интернет!!!!!!!!

ем баси, сега като се замисля че декември бях буквално на косъм да си я взема тая игрица 2007, сега гледам неква нещастна уеб камера която все още не я използвам толкова ефективно колкото мислех... абе кофти се получи дааа... взимам си 2008 обезателно, ако ще да има и Евро 2008 игра и ШЛ 2008 игра!!!!!!!!

пък тия от EACO да им го... нахлузяО... мизерници и пущиняци! аз ако я имам оригиналната ще ги пръскам та няма да им правим нищо друго... сега на тези квалификации ще има правила който да забраняват дългите пасове и прочие, тъй че ай сиктера и мизерниците тъпи нещастни, а на БФЕС скоро пак ще им пиша, още по пикантно и още по мазно!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2007 15:25

Darth Revan написа:
Също така очаквам Меси на 08 да има Handling м-у 90 и 95 :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: а ОТНОСНО ИНТЕРЕСА КЪМ НЯКОЙ ОТБОР МИСЛЯ ЧЕ ИНТЕРЕСА КЪМ Ман Ютд мисля че ще е същия те не са направили кой зн кви грандиозни трансфери и мисля че мн хора ще поочнат с Байерн

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 13:21

Значи искам да се пробвам за клана.Знам че сега не съм във върхова форма,знам че сега не му е времето да се пробвам...НО мечтата ми е да вляза в клана.Пет човека сте тряя да имате резерва.Обещавам че ще си върна формата един два,тура ми трябват да навляза в ритъм!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2007 12:11

мой човек тук за да влезеш в клана не трябва да си само добър трябва да имаш доста опит в тукашните турове аз ся се връщам след 2 месеца на отдих без фифа и преодкрих новия свят :lol: искам да кажа "ЗДРАСТИ" на всикчи пиаги от клана :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2007 17:09

Здрасти :lol:
Айде , след 5 дена излиза демото :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2007 23:43

хахаххахаа, недей лъга хората бе...
верно ли бе ей... :lol:
лудницата ако е така, аз тука на смях ме избива

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2007 12:18

вдигам темата :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2007 12:41

Още малко ще се налага да я вдигаме :P

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по