Tака е, велик е. Ама много жалко за КубицаДади написа:САТО Е ШЕСТИ! САТО Е ВЕЛИК! ИЗПРЕВАРИ АЛОНСО! САТО, САТО, САТО!
Буш пристигна
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
КО сЪ пУдигравате Вйе! 200 години нация, де са досигналИ!!! Номер 1 сред сичко тъпо и прелюбудейско и прочие... 
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Робърт Кубица е късметлия. Аз като го видях неподвижен след катастрофата изтръпнах. Слава на Бога наистина, че е добре. Слава на Бога и, че колите от Ф-1 са така здрави. Ако това беше болид от "Индикар"...WolfMan™ написа:Tака е, велик е. Ама много жалко за КубицаДади написа:САТО Е ШЕСТИ! САТО Е ВЕЛИК! ИЗПРЕВАРИ АЛОНСО! САТО, САТО, САТО!Той ми е любимец и слава на Бога е ОК. Ако не беще тая тъпа катастрофа ( заради Трули) ся щеше да е поне 4ти
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
интересно пубертетчетата, дето сега протестират, че Буш затворил пътя на всички таратайки до центъра на София, нямаха нищо против, га заради мафиоза Маджо спираха и птиците пред Съдебната Палата.
Що не идете при Путкин, да видите при него как е и после да плюете по Буш?
Що не идете при Путкин, да видите при него как е и после да плюете по Буш?
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
-
TheNightmare
Е ако си купи пак изборите като последните два пъти може и да спечелиAndrey358 написа:Е ястребе, ти ме изпревари, здраве да е. Междудругото, все така става, че американските президенти посещават България, малко преди да здадат поста. И на Буш не му остава много, а по всяка вероятност на следващите избори ще спечели другата партия.
- <GLaDiaToR>
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- <GLaDiaToR>
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка: