Ще те редиректне към лог ина, после пак си го напиши тоя адрес.. или наистина с ужасния кръг.. има една лупа

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Снуупи, ще те помоля за линк
®SnOoPy™ написа:Edit: Е ти си пропуснал най-култовата - http://www.data.bg/i.php?fid=7189393
култ защото: 1.Отличничка
2. Позата
3. Как се е счупил пича по средата - на това му се казва да се изчекнеш. сеир да става.
Ледник написа:phr34k написа:Второ, от първото вадиш, че друг народ е мразел (незаслужено) българския, което, независимо дали е вярно, в следствие на грешна предпоставка, е логически грешно. Грешки в логиката с цел внушаване на идеи=пропаганда.
Значи за първи път чуваш, че Рим е мразел варварите, първобитните, простите, bulgari-те?
Факт е, че в съвременните латински езици етнонимът ни е свързан предимно с първобитност или содомия. Доколко римляните са го ползвали по наше име - не може да бъде доказано, доказателствата са косвени. Аз мога да изтъкна няколко твърде съмнителни съвпадения и хората да си направят извода, а ти можеш да обиждаш и да повтаряш "Ми не е тъй!".
Просто е.
Ледник написа:Урод, не съм казал, че италианците ни мразят, а че на много езици етнонимът ни е свързан с разврата - факт, който съм установил след изучаването на редица европейски езици. Опитите ти да търсиш в думите ми подтикване към омраза те карат да изглупяваш и да ме тълкуваш грешно.