classic !Nocturno написа:http://img179.imageshack.us/img179/7060/no6ten7vu.jpg
Га-га.

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
мини руло написа:Pеnnywise, много приличаш на един от съседния клас O.O
Дади, гоу гет съм слийп !11
NexusPolaris, аха..
Ако ми остане време ще събера снимките от последните страници, ще ги направя с bbcode и ще ги пратя на КН да едитне първия пост
//аха.. и да добавя, че вече втори човек ми казва, че приличам на Пламен Пътов от Music Idol
А аз не приличам особено на него
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
Nhaz'Ul написа:Няма страшно бе. Щом аз се показах...
И един любоптен въпрос - какъв е този джендър ривърсал? В моя скайп 1/2 от момичетата си слагат мъжки снимки на аватара. Тука обратното. Гастли, Хикс, Гладиатор... ВТФ??? (П.П. Не го приемайте като обида)
Дади написа:Nhaz'Ul написа:Няма страшно бе. Щом аз се показах...
И един любоптен въпрос - какъв е този джендър ривърсал? В моя скайп 1/2 от момичетата си слагат мъжки снимки на аватара. Тука обратното. Гастли, Хикс, Гладиатор... ВТФ??? (П.П. Не го приемайте като обида)
Щото кат' напишеш някое мнение и после да гледаш яката кака, а не някакъв кочРадват се те, радваме се и ние, ура!
WolfMan™ написа:KNSpirit написа: Хикса на последната снимка ми прилича на някъв поп-фолк певец, ма не мога да се сетя кой
И на мене ми мяза на един и ако не се лъже се казваше Коста Марков или нещо такова