Брех!С 18-20 годишни ли се събираш бе?!?!?(че и по-големи)•Demon Hunter• написа:Wait a minute.Приятелите ми НЕ СА на моите години.Половината от тях са колкото вас.А за порастването ще видим![]()
О INTEL
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Edwin Odesseiron
И си газе? Казахти къв аз съм бил на 11, ся си млъкни и нека тематата потъне. Товите по възрастни приятели трябваше да ти кажат да не се излгаш толкоз.•Demon Hunter• написа:Не с 14-15 годишни
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Резовски Карагьоз написа:Абе тука 14-15 годишните са кът доколкото знам...
Не сме :Р
А иначе автора е изключително рядък индивид. По принцип тук започна да се прави простотия нарочно, но автора просто си е прост ^^ И е некво по-...natural
П.П. Тва съм го чел преди точно 5 години. Бех на 10 още, смятай колко е старо О.О
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Класификация на пиенето и яденото за 1 програмист:
0.1л - demo version
0.25л - trial version
0.5л - personal edition
0.7л - professional edition
1.0л - network edition
1.75л - enterprise
3л - for small business
5л - corporate edition
Кофа водка - extreme edition
Море водка - global edition
Шкембе чорба - Recovery tool
Закуска - plugins
Бира - patch
coca-cola, fanta, 7-UP - троянски вируси
А туи хубаво ли е.Сега защо ме обиждате.Парички само някои от вас са на по 18-20 години.И Игнатио що съм лешпер.Кво съм ви направил аз поне не намирам темата за тъпа.Кво и е тъпото.Просто мислех че този "компютържииски хумор" както го на рича 3D опа сори 2D мислех че ще ви хареса.Сега ако харесвате друг вид неща можете да кажете а не да обиждате

0.1л - demo version
0.25л - trial version
0.5л - personal edition
1.0л - network edition
1.75л - enterprise
3л - for small business
5л - corporate edition
Закуска - plugins
Бира - patch
А туи хубаво ли е.Сега защо ме обиждате.Парички само някои от вас са на по 18-20 години.И Игнатио що съм лешпер.Кво съм ви направил аз поне не намирам темата за тъпа.Кво и е тъпото.Просто мислех че този "компютържииски хумор" както го на рича 3D опа сори 2D мислех че ще ви хареса.Сега ако харесвате друг вид неща можете да кажете а не да обиждате
Use Google Sucker

•Demon Hunter• написа:Класификация на пиенето и яденото за 1 програмист:
0.1л - demo version
0.25л - trial version
0.5л - personal edition
1.0л - network edition
1.75л - enterprise
3л - for small business
5л - corporate edition
Закуска - plugins
Бира - patch
А туи хубаво ли е.Сега защо ме обиждате.Парички само някои от вас са на по 18-20 години.И Игнатио що съм лешпер.Кво съм ви направил аз поне не намирам темата за тъпа.Кво и е тъпото.Просто мислех че този "компютържииски хумор" както го на рича 3D опа сори 2D мислех че ще ви хареса.Сега ако харесвате друг вид неща можете да кажете а не да обиждате![]()
Доволен ли си сега? Аре марш да риташ топка пред блока!
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
- Pеnnywise9198
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Умри ве лешпер пу да та еба не млъкна не разбрали че си тъп.•Demon Hunter• написа:Класификация на пиенето и яденото за 1 програмист:
0.1л - demo version
0.25л - trial version
0.5л - personal edition
1.0л - network edition
1.75л - enterprise
3л - for small business
5л - corporate edition
Закуска - plugins
Бира - patch
А туи хубаво ли е.Сега защо ме обиждате.Парички само някои от вас са на по 18-20 години.И Игнатио що съм лешпер.Кво съм ви направил аз поне не намирам темата за тъпа.Кво и е тъпото.Просто мислех че този "компютържииски хумор" както го на рича 3D опа сори 2D мислех че ще ви хареса.Сега ако харесвате друг вид неща можете да кажете а не да обиждате![]()
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
За всеки случай не бих написал пародийна форма на Опълченците на Шипка.The Dutchman написа:Ти па щот си много умен нали ...Алминатора написа:Авторе,ти май имаш нужда от специализирана помощ.
Пък и на компютрите,още преди да влезнеш в БИОС-а да се изпише едно съобщение "Ако имаш IQ под 15,ти е забранено да ползваш тази машина".Това ще ограничи достъпа на много като теб.
- Началното начало
Ритах вече.А били колело сега да карам ли.А ти алминаторе зависи твоето IQ какво е.Щото ако си ламарина сори робот ще ти е под 15.А ако си човек хаиде 16 да го сложим.Туи беще последния ми коментар в темата.Сега доволни ли стеБили написа:•Demon Hunter• написа:Класификация на пиенето и яденото за 1 програмист:
0.1л - demo version
0.25л - trial version
0.5л - personal edition
1.0л - network edition
1.75л - enterprise
3л - for small business
5л - corporate edition
Закуска - plugins
Бира - patch
![]()
![]()
![]()
Use Google Sucker

-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ок и сега какво ще я заклучиш ли•Demon Hunter• написа:Ритах вече.А били колело сега да карам ли.А ти алминаторе зависи твоето IQ какво е.Щото ако си ламарина сори робот ще ти е под 15.А ако си човек хаиде 16 да го сложим.Туи беще последния ми коментар в темата.Сега доволни ли стеБили написа:•Demon Hunter• написа:Класификация на пиенето и яденото за 1
Закуска - plugins
Бира - patch
А на рича 3D опа сори 2D мислех че ще ви хареса.Сега ако харесвате друг вид неща можете да кажете а не да обиждате![]()
![]()
![]()
![]()
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Пуснато на 13 Юни 2007 15:17
Тц Тц Тц ... Е т'ва е! Поне изкара повече от 3 минути ...
Пуснато на 13 Юни 2007 17:52•Demon Hunter• написа:Туи беще последния ми коментар в темата.Сега доволни ли сте
•Demon Hunter• написа:Не мерси.Да пише под името ми Site Admin та да я заключвам.И не искам да я заклучвам
Тц Тц Тц ... Е т'ва е! Поне изкара повече от 3 минути ...
Крещя, следователно съществувам!