Автор |
Съобщение |
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 16:54
Ми загуби се синхрона между нас,а иначе от теб беше,нета ти спираше за по секунда и се загубиха ключови пакети което сри играта.
Ама втората си стана Жалко,че бях смазан
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 17:06
Telba написа: Ми загуби се синхрона между нас,а иначе от теб беше,нета ти спираше за по секунда и се загубиха ключови пакети което сри играта. Ама втората си стана Жалко,че бях смазан
Е значи ще съдя доставчика си на нет...
Да доста ми сечеше по малко ама втората бе СУПЕР...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 18:13
Ignatio Moebius написа: The Dutchman написа: Ето 2 прекрасни игри станаха жалко ,че първата се наеба но втората беше ток Да само не разбрах как се прееба първата можех да те удържя и след това даже да те нападна и имах айон канон О.О и ми се случи глупоста....
Можеше да , жалко ,че се бъгна играта ... емисаря се беше почти разпънал пред базата ти а 4 обелиска бяха готови + 4 бийма
Но втората беше на 6 Скринчето гърби стабилно Особенно стратегията Mastermind>Signal Transmitter>Mothership
Чекнете тея артове а може да има шанс се сложат тея юнити във експа ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 07:50
EDIT
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 17:22
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:05
Онуй беше терор дроне туй вероятно е друго , както и да е тая вечер пак трябва да направиме няколко игрици ...
by the way в TS играех със GDI бяха му любими най-вече заради уникалните еденици уоукърите десръптърите и т.н красота сега са просто неква US армия със обикновенни и тъпи еденици ... Ако им вкарат Титаните и мк2 и т.н сигурно ще заиграя с тях ... По идеология и фракция обаче НОД е №1 ...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 08:49
The Dutchman написа: Онуй беше терор дроне туй вероятно е друго , както и да е тая вечер пак трябва да направиме няколко игрици ... by the way в TS играех със GDI бяха му любими най-вече заради уникалните еденици уоукърите десръптърите и т.н красота сега са просто неква US армия със обикновенни и тъпи еденици ... Ако им вкарат Титаните и мк2 и т.н сигурно ще заиграя с тях ... По идеология и фракция обаче НОД е №1 ...
Е да и аз плача за ъъъ забравил съм им имената онези огромните и злите на 4 крака и онези които едва сега ще слагат снощи ме нямаше днес можем да играем
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 13:15
Ignatio Moebius написа: The Dutchman написа: Онуй беше терор дроне туй вероятно е друго , както и да е тая вечер пак трябва да направиме няколко игрици ... by the way в TS играех със GDI бяха му любими най-вече заради уникалните еденици уоукърите десръптърите и т.н красота сега са просто неква US армия със обикновенни и тъпи еденици ... Ако им вкарат Титаните и мк2 и т.н сигурно ще заиграя с тях ... По идеология и фракция обаче НОД е №1 ... Е да и аз плача за ъъъ забравил съм им имената онези огромните и злите на 4 крака и онези които едва сега ще слагат снощи ме нямаше днес можем да играем
Задължително ... вчера просто с Телба каква игра направихме ... Аз GDI той Скрин ебати обратите ебати нещото бях си мъртвец само късмета ме спаси ... то не беа PAC-ове то не беа Tripods, masterminds , Motherships зор страхотен , фаиърхоуковете ми напраиха половината игра а момотите просто ги ядеше като чипс един след друг ...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 13:43
The Dutchman написа: Ignatio Moebius написа: The Dutchman написа: Онуй беше терор дроне туй вероятно е друго , както и да е тая вечер пак трябва да направиме няколко игрици ... by the way в TS играех със GDI бяха му любими най-вече заради уникалните еденици уоукърите десръптърите и т.н красота сега са просто неква US армия със обикновенни и тъпи еденици ... Ако им вкарат Титаните и мк2 и т.н сигурно ще заиграя с тях ... По идеология и фракция обаче НОД е №1 ... Е да и аз плача за ъъъ забравил съм им имената онези огромните и злите на 4 крака и онези които едва сега ще слагат снощи ме нямаше днес можем да играем Задължително ... вчера просто с Телба каква игра направихме ... Аз GDI той Скрин ебати обратите ебати нещото бях си мъртвец само късмета ме спаси ... то не беа PAC-ове то не беа Tripods, masterminds , Motherships зор страхотен , фаиърхоуковете ми напраиха половината игра а момотите просто ги ядеше като чипс един след друг ...
Браво аз вчера ме нямаше утре в неделя може да играем,хммм ама да се съберем повече за 2вс2,в неделя 10 часа добре ли ви е
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 14:06
Екстра, екстра Телба ще е на линия ако и княза реши да мине да се разпише ще маправиме бруталната 2в2 иначе пак ффа или всеки със по 1 компютър ...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 14:10
The Dutchman написа: Екстра, екстра Телба ще е на линия ако и княза реши да мине да се разпише ще маправиме бруталната 2в2 иначе пак ффа или всеки със по 1 компютър ...
Само да се съберем и ще го решим
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 11:19
О тука гледам, че се играе под пълна пара. Хамачи ли играете или?
Иначе артовете не са на EA а са фенарт, което значи че най-вероятно няма да ги видим в експанжъна.
___________________________________ Sic vic pacem parabellum.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 12:51
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 15:01
FrAnTic1bg написа: О тука гледам, че се играе под пълна пара. Хамачи ли играете или?
Иначе артовете не са на EA а са фенарт, което значи че най-вероятно няма да ги видим в експанжъна.
Ясно ,че са, просто са перфектно направени и са с добри идеи особенно стелт файтъра и титан SE ...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2007 19:14
Излезна пача 1.05 в момента даунлоудвам чакането приключи надявам се наистина този път на добър баланс най-вече за Нод ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2007 19:58
The Dutchman написа: Излезна пача 1.05 в момента даунлоудвам чакането приключи надявам се наистина този път на добър баланс най-вече за Нод ...
Чул те Господ... Дано да е як пача, че не съм пипал играта от 2 седмици.
___________________________________ C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 01:51
Значи това е пач с главно "П" - изиграх няколко игри в сърварите за да видя за какво става дума и да определно на това му се вика Баланс ... Еденици като флейм танковете, райфълмен скуодовете рокет труупърите и блек хенд влезнаха във пълна употреба ... Аватарите са на 2200 цена 22 сек време и определно сега си заслужава да играеш Нод ... няма ръшове и бангии ... такива пехотни войни отдавна не бях играл, нещо изключително и ако не миксираш си загинал, красота ... впечатленията ми за сега са само за Нод ще поста още след като разцъкам и другите ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 08:20
Някой може ли най-сетне да ми даде линк за пача 1.05 + крак?
___________________________________ C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 08:32
За линк отиваш на НОВИНИ и там на пач мания.
Крак не знам и аз си търся.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|