°•Demon Hunter•° написа:Аре стга чел съм и вашите тъпизми но не се оплаквам.Нито сме го крали нито нищо.Я като много знаете даите линк даа видя откъде сме го откраднали
Maма султанто филиче ти си малко стиче...Аве я престани бе душо баси и мърлюто дето си...
°•Demon Hunter•° написа:Аре стга чел съм и вашите тъпизми но не се оплаквам.Нито сме го крали нито нищо.Я като много знаете даите линк даа видя откъде сме го откраднали
Този тип компютърджийски хм... "хумор" никак не ми се нрави. Авторът също не ми се нрави. Ама "живота си е ебало майката брато". Никой не може да ти помогне. Ще останеш антипатичен завинаги...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
2D написа:Този тип компютърджийски хм... "хумор" никак не ми се нрави. Авторът също не ми се нрави. Ама "живота си е ебало майката брато". Никой не може да ти помогне. Ще останеш антипатичен завинаги...
Ехаааа.В тоя форум било като в СПА хотел бе.Навсякъде всички те посрещат къде къде по топло(алминаторе ще си въздържиш ли коментара че "всички сме били посрещнати с хляб и сол")Много ясно че не очаквам червен килим но не очаквам хляб и вода.
°•Demon Hunter•° написа:Ехаааа.В тоя форум било като в СПА хотел бе.Навсякъде всички те посрещат къде къде по топло(алминаторе ще си въздържиш ли коментара че "всички сме били посрещнати с хляб и сол")Много ясно че не очаквам червен килим но не очаквам хляб и вода.
Този коментар кой го е написал: Demon Huter или майка му?
°•Demon Hunter•° написа:Ехаааа.В тоя форум било като в СПА хотел бе.Навсякъде всички те посрещат къде къде по топло(алминаторе ще си въздържиш ли коментара че "всички сме били посрещнати с хляб и сол")Много ясно че не очаквам червен килим но не очаквам хляб и вода.
Този коментар кой го е написал: Demon Huter или майка му?
Ха! Демоне, ако майка ти също посещава форума - в такъв случай: Да ти еба майката. да, да го прочете се надявам
Авторе, позволи ми да се присъединя към всички, които те смятат за идиот...
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.