Форумен FIFA турнир [История I-XXI]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Времето на вънка е отвратително за това нямате никакво опрадание да не си играете мачовете.Разбрахме се с Реван и срока за изиграване на финала е до петък , до тогава трябва да сте изиграли турнира.Ако не го направите аз ставам шампион ( :D )

А ся сериозно , ако не свършим до петък ше намерим начин да обявим шампион :wink:
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

Криssан написа:Времето на вънка е отвратително за това нямате никакво опрадание да не си играете мачовете.Разбрахме се с Реван и срока за изиграване на финала е до петък , до тогава трябва да сте изиграли турнира.Ако не го направите аз ставам шампион ( :D )

А ся сериозно , ако не свършим до петък ше намерим начин да обявим шампион :wink:
за да не се карате нека аз да получа служебно титлата :lol: :lol: :lol:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Снупи вчера бях в скайпа и ти писах , но явно не си могъл ... Днес незнам защото е мача ... По скоро няма как да стане :(
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

crazysasho написа:Снупи вчера бях в скайпа и ти писах , но явно не си могъл ... Днес незнам защото е мача ... По скоро няма как да стане :(
Чак сега ти получих съобщенията... когато можеш тогава няма проблем.
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Момчета тази вечер ви срока за четвърфинала!!!!!Ако не го изиграете аз и Крисан решамаче кой ще продължи.
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Направо деа се играе финала ако не играят дискв. за двамата и с реван играем бие ме и готово 8)
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Darth Revan написа:Момчета тази вечер ви срока за четвърфинала!!!!!Ако не го изиграете аз и Крисан решамаче кой ще продължи.
Е ми от както ми даде оторизация не сме се засякли... и сега е офлайн... аз не бих имал претенций да изберете той да продължи.Вие си преценявате.
И на Ван предложението го бива,ама за негов интерес :lol:
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
crazysasho

Мнение от crazysasho »

®SnOoPy™ - crazysasho 1:3
crazysasho - ®SnOoPy™ 5:2

Благодаря му за хубавите мачове и успех в другите турнири ;)
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Успех на Сашо до края :)
Митко 1-4 Сашо
Сашо 5-2 Митко

ПП: не играя в други турнири , всъщност не играя никви игри сега само на филми нещо съм зациклил :?
Айде и извинете,че ви забавихме.
Finally Juny ends...
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

eee най-после , айде до неделя да свършшите турнира и да излезнем в почивка че тоя турнир върви с клизма ...
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Аре бе гоше и саше намерете се и играйте че бати крисан ще се ядоса :lol: имам и друг въпрос за тура когаще е следващия турнир тва на есен нищо не значи дали когата излезе 08 или септември месец началото ще има тура на 07 пак :P
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Когато излезе 08 тогава ще е турнира което ще рече средата края на септември , а ние ще открием сезона сигурно с приятелски срещи към началото на септември :wink:
П.П Сашко и Гошко ще играят сега :)
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Revan - Sasho 4:6
Sasho - Revan 5:1

Хубави мачове с добри голове и атаки ... Все пак победата мисля че е абсолютно заслужена ;) Успех на Гошо
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Реван 4-6 Трой

Еми повеждам 4 пъти и той 4 пъти ме изравнява и накрая ме би.Не искам да умаловажам победата на съперника ама вратаря ми беше бахти некадърника не хвана нито един опасен удар ама нито един той имаше 7 атаки и 6 гола.Не знам как натиска тея бутони ама винаги взима първа топка и така ми вкара два гола.Той центрира моя защитник седи сам нищо не прави ,Руни изкача отзаде и вкарва това просто е нереално.Просто този мач трябваше поне с 1-2 да бия пък то какво стана заради тея единоборства.

Трой 5-1 Реван

Повеждам аз с 1-0 и той ме изравни пак след вратарски гол под плонжа.Изтървах две три положения и бях малко по деен през първото ама тея първи топки все ги взима.През второто нищо не играх ,той игра много по организцирано и след като ми вкара втори гол пак след тези единоборства моя седи като пън и нищо не прави.След втория гол той си ме смачка и моя вратар освен 1-2 удара по сериозни пак се издъни като кифладжия.

Не знам кажете как се печелят тези първи топки ,че той направо само с тях ме би поне 4-5 гола ми вкара така и супер тварещо иначе 100 процента нямаше така се развият нещата.Може и да изгледам ,че се оплаквам ама да гледаш как твоя седи като Цензура и чака 2-3 сек Роналдо да дойде отзад да играе с глава е супер тварещо.

Успех на двамата финалисти ама мноо ме е яд!
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

като чета кви думи е използвам реван се чудя да се смея ли или да плача като зн че тва ми се е случвало и на мен да нямам спасен удар и тва е супер гадно аз ся говорих със сашо и се разбрахме утре щото му хакнали форума еначе ако може по-рано да пише 8)
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Ем нз моето мнение е друго ... Първия мач ти беше хост и пусна на голям стадион и вечер , където винаги имам супер много лаг ... Мача прекъсна и се разбрахме на още 45 мин на по-малък стадион , но отново беше вечер и пак имах лаг , въпреки това бих и имах още положения ...

Втория мач имаше общо 5 удъра и само 2 във вратата и вкара 1 гол .... Аз имах още много положения но пропуснах а и головете ми бяха от корнер 1 , чрез атаки и комбинации и не съм съгласен , че това за единоборствата е решило мача ...
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Успех на Финалистите ;)
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

crazysasho написа:Ем нз моето мнение е друго ... Първия мач ти беше хост и пусна на голям стадион и вечер , където винаги имам супер много лаг ... Мача прекъсна и се разбрахме на още 45 мин на по-малък стадион , но отново беше вечер и пак имах лаг , въпреки това бих и имах още положения ...

Втория мач имаше общо 5 удъра и само 2 във вратата и вкара 1 гол .... Аз имах още много положения но пропуснах а и головете ми бяха от корнер 1 , чрез атаки и комбинации и не съм съгласен , че това за единоборствата е решило мача ...
2рия мач беше по-добър ама за първият супер ми тръгваше играта ама тея леки голове от типа летящият Роналдо и задълбаният Пуйол са супер дразнещи.Важното е ,че ме би и точка по въпроса.Други мнения освен финала не са желателни.Приятна почивка на всички и се надяваме 2008 да бъде каческтвена и да задълбае бъгавите ламета дето сега гираят с Барса и Бразилия!
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

VaNdRi1o0 написа:Аре бе гоше и саше намерете се и играйте че бати крисан ще се ядоса :lol: имам и друг въпрос за тура когаще е следващия турнир тва на есен нищо не значи дали когата излезе 08 или септември месец началото ще има тура на 07 пак :P
Записването за турнира ще започне около 2 дена след излизането на Фифата , за да можете да загреете и да разучите главните неща от новата фифа :wink: . 1 седмица преди началото на турнира в темата за 20тия ще бъде пусната информация за следващия турнир и кога ще започне , нещо като предупредяване за да се запишете :wink:

Също така темата на този турнир ще я сложим в подписа на ПЦМ-ФИФА като линк към историята на турнира която ще се ъпдейтва (надявам се)

Успех на финалистите .Дано се получи хубав финал и да излезнем в заслужена ваканция - извън компютърното пространство да ритаме топка да забиваме девойки и да си правим кефа :P
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Ае успех и на двамата финалисти :wink:
† Harbinger of Death †
Публикувай отговор