Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 19:07

Времето на вънка е отвратително за това нямате никакво опрадание да не си играете мачовете.Разбрахме се с Реван и срока за изиграване на финала е до петък , до тогава трябва да сте изиграли турнира.Ако не го направите аз ставам шампион ( :D )

А ся сериозно , ако не свършим до петък ше намерим начин да обявим шампион :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 19:54

Криssан написа:
Времето на вънка е отвратително за това нямате никакво опрадание да не си играете мачовете.Разбрахме се с Реван и срока за изиграване на финала е до петък , до тогава трябва да сте изиграли турнира.Ако не го направите аз ставам шампион ( :D )

А ся сериозно , ако не свършим до петък ше намерим начин да обявим шампион :wink:

за да не се карате нека аз да получа служебно титлата :lol: :lol: :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 13:28

Снупи вчера бях в скайпа и ти писах , но явно не си могъл ... Днес незнам защото е мача ... По скоро няма как да стане :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 17:20

crazysasho написа:
Снупи вчера бях в скайпа и ти писах , но явно не си могъл ... Днес незнам защото е мача ... По скоро няма как да стане :(

Чак сега ти получих съобщенията... когато можеш тогава няма проблем.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2007 13:13

Момчета тази вечер ви срока за четвърфинала!!!!!Ако не го изиграете аз и Крисан решамаче кой ще продължи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2007 13:18

Направо деа се играе финала ако не играят дискв. за двамата и с реван играем бие ме и готово 8)

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2007 18:08

Darth Revan написа:
Момчета тази вечер ви срока за четвърфинала!!!!!Ако не го изиграете аз и Крисан решамаче кой ще продължи.

Е ми от както ми даде оторизация не сме се засякли... и сега е офлайн... аз не бих имал претенций да изберете той да продължи.Вие си преценявате.
И на Ван предложението го бива,ама за негов интерес :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2007 19:34

®SnOoPy™ - crazysasho 1:3
crazysasho - ®SnOoPy™ 5:2

Благодаря му за хубавите мачове и успех в другите турнири ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2007 19:35

Успех на Сашо до края :)
Митко 1-4 Сашо
Сашо 5-2 Митко

ПП: не играя в други турнири , всъщност не играя никви игри сега само на филми нещо съм зациклил :?
Айде и извинете,че ви забавихме.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юни 2007 11:22

eee най-после , айде до неделя да свършшите турнира и да излезнем в почивка че тоя турнир върви с клизма ...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 17:18

Аре бе гоше и саше намерете се и играйте че бати крисан ще се ядоса :lol: имам и друг въпрос за тура когаще е следващия турнир тва на есен нищо не значи дали когата излезе 08 или септември месец началото ще има тура на 07 пак :P

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 18:15

Когато излезе 08 тогава ще е турнира което ще рече средата края на септември , а ние ще открием сезона сигурно с приятелски срещи към началото на септември :wink:
П.П Сашко и Гошко ще играят сега :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 18:46

Revan - Sasho 4:6
Sasho - Revan 5:1

Хубави мачове с добри голове и атаки ... Все пак победата мисля че е абсолютно заслужена ;) Успех на Гошо

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 18:50

Реван 4-6 Трой

Еми повеждам 4 пъти и той 4 пъти ме изравнява и накрая ме би.Не искам да умаловажам победата на съперника ама вратаря ми беше бахти некадърника не хвана нито един опасен удар ама нито един той имаше 7 атаки и 6 гола.Не знам как натиска тея бутони ама винаги взима първа топка и така ми вкара два гола.Той центрира моя защитник седи сам нищо не прави ,Руни изкача отзаде и вкарва това просто е нереално.Просто този мач трябваше поне с 1-2 да бия пък то какво стана заради тея единоборства.

Трой 5-1 Реван

Повеждам аз с 1-0 и той ме изравни пак след вратарски гол под плонжа.Изтървах две три положения и бях малко по деен през първото ама тея първи топки все ги взима.През второто нищо не играх ,той игра много по организцирано и след като ми вкара втори гол пак след тези единоборства моя седи като пън и нищо не прави.След втория гол той си ме смачка и моя вратар освен 1-2 удара по сериозни пак се издъни като кифладжия.

Не знам кажете как се печелят тези първи топки ,че той направо само с тях ме би поне 4-5 гола ми вкара така и супер тварещо иначе 100 процента нямаше така се развият нещата.Може и да изгледам ,че се оплаквам ама да гледаш как твоя седи като Цензура и чака 2-3 сек Роналдо да дойде отзад да играе с глава е супер тварещо.

Успех на двамата финалисти ама мноо ме е яд!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 18:53

като чета кви думи е използвам реван се чудя да се смея ли или да плача като зн че тва ми се е случвало и на мен да нямам спасен удар и тва е супер гадно аз ся говорих със сашо и се разбрахме утре щото му хакнали форума еначе ако може по-рано да пише 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 19:01

Ем нз моето мнение е друго ... Първия мач ти беше хост и пусна на голям стадион и вечер , където винаги имам супер много лаг ... Мача прекъсна и се разбрахме на още 45 мин на по-малък стадион , но отново беше вечер и пак имах лаг , въпреки това бих и имах още положения ...

Втория мач имаше общо 5 удъра и само 2 във вратата и вкара 1 гол .... Аз имах още много положения но пропуснах а и головете ми бяха от корнер 1 , чрез атаки и комбинации и не съм съгласен , че това за единоборствата е решило мача ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 19:46

Успех на Финалистите ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 20:03

crazysasho написа:
Ем нз моето мнение е друго ... Първия мач ти беше хост и пусна на голям стадион и вечер , където винаги имам супер много лаг ... Мача прекъсна и се разбрахме на още 45 мин на по-малък стадион , но отново беше вечер и пак имах лаг , въпреки това бих и имах още положения ...

Втория мач имаше общо 5 удъра и само 2 във вратата и вкара 1 гол .... Аз имах още много положения но пропуснах а и головете ми бяха от корнер 1 , чрез атаки и комбинации и не съм съгласен , че това за единоборствата е решило мача ...

2рия мач беше по-добър ама за първият супер ми тръгваше играта ама тея леки голове от типа летящият Роналдо и задълбаният Пуйол са супер дразнещи.Важното е ,че ме би и точка по въпроса.Други мнения освен финала не са желателни.Приятна почивка на всички и се надяваме 2008 да бъде каческтвена и да задълбае бъгавите ламета дето сега гираят с Барса и Бразилия!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 20:31

VaNdRi1o0 написа:
Аре бе гоше и саше намерете се и играйте че бати крисан ще се ядоса :lol: имам и друг въпрос за тура когаще е следващия турнир тва на есен нищо не значи дали когата излезе 08 или септември месец началото ще има тура на 07 пак :P

Записването за турнира ще започне около 2 дена след излизането на Фифата , за да можете да загреете и да разучите главните неща от новата фифа :wink: . 1 седмица преди началото на турнира в темата за 20тия ще бъде пусната информация за следващия турнир и кога ще започне , нещо като предупредяване за да се запишете :wink:

Също така темата на този турнир ще я сложим в подписа на ПЦМ-ФИФА като линк към историята на турнира която ще се ъпдейтва (надявам се)

Успех на финалистите .Дано се получи хубав финал и да излезнем в заслужена ваканция - извън компютърното пространство да ритаме топка да забиваме девойки и да си правим кефа :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 20:57

Ае успех и на двамата финалисти :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: