Автор |
Съобщение |
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 22:17
Мерси аз и един френд са ше се джойнеме ако управиме дисковете и конекшъна
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 23:31
Не бяха зле тез игри, само дето на втората можех да ви изнеса ако не беше тоя жълтия (май Бъди беше) мноо зле играеш пич. Инак тоз кафявия с райтовете дето ми влезна най добър беше от опонентите.
Иначе зерг ис дъ бест
ПС. Дист йу сък яко !!! Мута ръш хехех
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 23:39
(Johnnie)Zerg+(jori)Zerg vs (me)Terran+(sqnkata)Protoss при Бонев праи сметка ...
П.С - се същите стари трикове джони се същите ...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 23:44
Johnnie Rico написа: Не бяха зле тез игри, само дето на втората можех да ви изнеса ако не беше тоя жълтия (май Бъди беше) мноо зле играеш пич. Инак тоз кафявия с райтовете дето ми влезна най добър беше от опонентите. Иначе зерг ис дъ бест ПС. Дист йу сък яко !!! Мута ръш хехех Не, аз не съм играл с теб.Аз лефтнах след 2-рата, 3-тата игра, защото имах работа, а ти още не беше дошъл.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 00:20
А ок начи съм се объркал сори пич.
Стари трикове ама ви разбих кофите на сичките с тия муталиски първата игра. А втората Иматериум нали се сещаш че ако не беше малоумния ми съюзник от теб нямаше да остане помен. Следващия път 1 срещу 1 да те сцепим ако искаш
Ако ти си бил кафявия теран де.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 00:21
Кой беше Иматериум? А тея мути... заеби, не ги очаквах. Много лошо с тях стана, ама и аз блеях яко, виж че само некви зилоти имах
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 00:32
Не знам точно кой беше Иматериум.
Иначе единия ми съотборник тръгна на ръш с даркове. Добре пич ама ти трябваше още един пилон плус примерно 1 или 2 зилота за да спреш кучета в началото. Като цяло обаче добре. Втория ми съотборник беше пълен новак. Закулване и после кариери при това от един стар гейт . След като изнесохте тоя с ръша на дарковете играта беше загубена защото беше 3 срещу мен. Енлайт добре играеш ти но нали се сещаш че тия кули щяха бързо да ти отидат с хидрите/кучетата ми + суарма на дефилерите ми ако не беше подкрепата на другите двама. Терана добре ми вкара тез райтове обаче. Като цяло щях да ви наритам задниците ако не бях с новаци съюзници. Общо зето добър беше енлайт и терана дето ми влезе втората игра с райтовете.
Дист трябва да си доста по бърз като играеш с тоя Тос. Пък и кво си говорим де, играем на high map-ове като БГХ . Картинката е съвсем друга ако играем на low maps.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 11:53
Е Имматериум си е подръжника на ЦиЦ в СК2 темата
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 12:02
Тази вечер предлагам да се смажем както си трябва
@АДАШЕ !!!! ША ТА ГАЗИ ВАЛЯКА, ИДВАЙ ДА ИГРАЕМ !!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 12:18
Абе аз много ще се радвам да играем, ама честно ти говоря.. дайте да сменим картата ! Не с една или с две... ами много и нови да играем.. :О
Ти сам ще видиш какъв фън е, като не знаеш къде да търсиш противника и като минералите ти не стигат за разни... начинаещи тактики..
Другия вариант е да си ви изчакам да ви омръзне БГХ, но някакси мисля, че ще ви омръзне и СК в този момент..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 12:20
Aре тая вечер ще се разцепим
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 12:22
Определено имам да се напивам с 20 човека на кея..
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 12:38
The Chameleon написа: Другия вариант е да си ви изчакам да ви омръзне БГХ, но някакси мисля, че ще ви омръзне и СК в този момент..
Right'o Не ни се играят други, точно защото ни мързи да се търсим и да експандим. BGH ftw!
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 17:49
Disturbеd написа: The Chameleon написа: Другия вариант е да си ви изчакам да ви омръзне БГХ, но някакси мисля, че ще ви омръзне и СК в този момент.. Right'o Не ни се играят други, точно защото ни мързи да се търсим и да експандим. BGH ftw!
Novices
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 17:51
Споко, няма да оставя нещата така...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 17:56
The Chameleon написа: Споко, няма да оставя нещата така...
О имаш планове да ни накараш да играем на други карти...Не се опитваи няма да стане нищо най-много хората да се откажят да я играят...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:01
Johnnie Rico написа: Disturbеd написа: The Chameleon написа: Другия вариант е да си ви изчакам да ви омръзне БГХ, но някакси мисля, че ще ви омръзне и СК в този момент.. Right'o Не ни се играят други, точно защото ни мързи да се търсим и да експандим. BGH ftw! Novices
exactly bgh is soooo lame ... Рико да се сещаш за оная карта пустинната за 8 където се премести на моят остров 2-мата Терани отдържахме всичко докато протоса и другите не се сещам с какво играха, Зерговете ги изораха
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:19
Ахахха са се сетих срещу Коча като играхме преди години той протос ние двамата терани на БГХ на едно място се преместихме. Деба добрите славни нуубърски времена.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:26
Пробвайте картата The Gardens of Auir. Намира се в папката в която е и BGH. Страхотна low map на която стават тежки патаклами. Довечера дайте да направим няколко игри на нея. Много гот е картата. БГХ е банално.
Енлайт моля те, ама наистина много те моля като правиш игри ги пускай а не бате 10 мин чакаме старта и после след 2 мин някой излиза я заради баланса я заради гаджето я заради кока-колата я заради цигарата. Деба чукайте гаджетата, остаате ги да спят, зимате Кока-Кола, пепелник и цигари пред компа и сте готови. Аз така правим Баланса ше го оправим като видим кой как играе.
Шото вчера голем шит беше с тва ресване нон стоп.
ПС. Не знам дали ше влезна довечера тъй като зависи от френда ми а не от мен шото нали нямам комп а той има два. Тъй че ако той не се навие нема да влезна. Инак към колко часа горе-долу?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:33
Ignatio Moebius написа: О имаш планове да ни накараш да играем на други карти...Не се опитваи няма да стане нищо най-много хората да се откажят да я играят...
Разбира се, че ще стане. Аз отписвам всякакви победи и загуби от БГХ. И ако мислиш, че ще ти играя 1 на 1 на тази нуубърска карта, много се лъжеш. ;р
П.п. Джони - принципно ги правят 22, ама тва беше в Началото..
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|