Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 23:44

ааа, благодаря че сте ми гласували доверие, този път прошка няма да има!!!!!!! :twisted: :twisted:
но иначе ми се струва че са силен клан, внимавайте!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 14:15

Успех момчета аз ви подкрепям 8)

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 23:20

абе само май не сме се разбрали на коя фифа бе хора?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 01:38

аве хора от много отдавна влизам в тоя форум, виждам че и клан сте направили, ама ми изглежда че нема много организация, или се бъркам?

Изберете 1 лидер (май вече има горе-долу) и той ще решава почти всичко: кой ще влиза, кой ще играе, така на татъка. Естествено лидера ще трябва да е поне един от 3мата най-добри в клана и да е печен.

Естествено може да има и хора да му помагат, ама мисля че 1 с отвърден лидер би било най-добре.

За пример : като некъв тука иска да влезе в клана, лидера му играе няколко игри и решава след като се консултира с другите но дори и тогава би му дал шанс ако мисли че е необходимо, а не 4-5 човека да се чудат и да го игнорират...

Не ме приемайте погрешно, просто такова ми е мнението, никаква критика не е това.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 05:01

ем аз лично това че няма особенно голяма организация го отдавам на това че тука повечето хора вече са в отпускарски период и не им много пука, но въпреки това си се справяме, виж по другите турнири мисля че са по-назад!
Иначе има си лидер и всички го знаем, но някак... на тази игра всичко е възможно-обрати колкото щеш, трудно е да се каже лидер, въпреки че като се погледне кой има най-много титли в турнира ни и същевременно е в клана май става ясно...
и така аз ще му играя на оня на ФИФА 2007

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 05:41

BG-GeorGi написа:
аве хора от много отдавна влизам в тоя форум, виждам че и клан сте направили, ама ми изглежда че нема много организация, или се бъркам?

Изберете 1 лидер (май вече има горе-долу) и той ще решава почти всичко: кой ще влиза, кой ще играе, така на татъка. Естествено лидера ще трябва да е поне един от 3мата най-добри в клана и да е печен.

Естествено може да има и хора да му помагат, ама мисля че 1 с отвърден лидер би било най-добре.

За пример : като некъв тука иска да влезе в клана, лидера му играе няколко игри и решава след като се консултира с другите но дори и тогава би му дал шанс ако мисли че е необходимо, а не 4-5 човека да се чудат и да го игнорират...

Не ме приемайте погрешно, просто такова ми е мнението, никаква критика не е това.

Имаме си капитан в лицето на Марин.Нови членове се приемат само ,ако имат достатъчен стаж в фифа турнира на форума.Не мисля ,че трябва да разделяме играчите си на силни и слаби понеже това може да доведе до конфликти.Живот и здраве есента се очаква нова фифа и дано направена добре ще се активизира повече и клана.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 12:27

момчета мисля след края на турнира в фифа лийг да подам молба да дойда при вас щото сичките сте пекани или ще се помъча да дойда при вас или сигурно ще спра играта за кланове :?

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 12:54

FELIX Forever ! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 14:57

Аз лично съм съгласен с мнението на Георги. Не смятам че лидера, капитана или там както се казва в случая аз :oops: трябва да бъде най-отгоре на пирамидата,понеже както се спомена може да настъпят конфликти . Всеки има право на мнение и взиаме общо решение естествено накрая решава капитана , все пак е капитан трябва да поеме отговорност :wink:
Клана ще се активизира есента , сега лятото всеки е по моерта на село или навън и няма време за ФИФА , организацията като цяло е добра като се има предвид че сме свити в една тема , както и турнира смятам че е подвиг успехите който постигаме,играем на високо ниво и печелим доста от мачовете , като се има предвид малото опит в отбора :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 21:24

Кво става момчета как е Марине биете ли :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 21:35

еми като казвам лидер имам предвид също някой койта да ви представлява например с тоя пич дето искаше да влезе лидера му играе, допитва се до други и му отказва, иначе се протича...

Цитат:
Имаме си капитан в лицето на Марин.Нови членове се приемат само ,ако имат достатъчен стаж в фифа турнира на форума.Не мисля ,че трябва да разделяме играчите си на силни и слаби понеже това може да доведе до конфликти.

Не ги разделяте на силни и слаби, а на нови във форума и на не нови... май същото горе долу

а иначе аз от много години играя фифа в мрежа и не и бих искал да поиграя с някои от вас та да си вида нивото (нямам никакъв опит в турнири и винаги ги пропускам записванията заради часовата разлика :( )

скайпа ми е kgeorgi_1 адднете ме и чампионс лийг 2006-2007 и фифа 07 имам

имам също и хамачи :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 21:50

GO GO GO PCMC ! :rockon: ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2007 15:00

Другият 4-1 Реван
Реван 2-3 Другият

За съжаление първият мач бях мноо слаб и направо ме разби даже можех да падна с повече.Вторият мач вече бях разколебан и нанервен ,но играх малко по-добре.Второто полувреме като ,че ли го надиграх и изтървах доста положения и ми вкара 3ти гол в момент ,когато ми спичаше и като се оправи се озова до наказателното ми.Като зяло след слабият ми първи мач не заслужавах нещо друго от загуба ,но с-у такива въртящи играчи мноо се тваря като играя.Забива се на аутлинията и започва се върти и стреля вратаря избива и той вкарва напразна.Поне 4 гола му станаха така и аз не можах да намеря моята си игра с пасове и центрирания.Явно като ми вкарат първи гол се разколебавам и не мога да играя играта си.Успех на останалите от клана.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2007 15:19

Жалко един мач е изгубен но битката не :)

FusF|meche - [PCMC] MaRiN_007 5:5

Играх много слабо първите 25-30 минути и закономерно резултата беше 2:0 за него , просто неможех да му противдействам и двата мача , в нападения много добре намираше пролуки в защита не игра добре или аз играх добре отпред. След 2:0 се мобилизарах и обърнах 3:2 накрая незнам кво беше , ама стана 5:5 и в 85 мин, умрелия комп заби и тряяше да рестна ,решхме така за отавим този мач.

FusF|meche - [PCMC] MaRiN_007 5:6

Втория мач поведох , след това се стигна до обрат за него , незнам но не можех да му противодействам в атака , минаваше сякаш на магия , при резултат 3:2 за мен той изравни и компа ми пак заби :twisted: пак рестнах
играхме още едно полувреме при резултат 3:3 значи накрая мача се разви невероятно драматично в 38 минута отбелязах о поведох , оставаха няколко минутии в 42 минута си вкарах автогол , направо откачих , после малко с малко късмет в 44 минута вкарах за крайното 6:5 .

Изравняваме резултата , успех на другите :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2007 17:15

блах и аз паднах лошо
първи мач
Феликс-FusF||SkySword 1:2

много добър мач, мисля си че той беше така сравнително по-добрия като през първото полувреме въпреки че завърши 0 на 0 той имаше мисля 2 чисти положения. Второто аз поведох и както обикновенно става ме изравняват повечето...

2 мач
FusF||SkySword- Феликс 5 на 3
еми бях се навил да покажа игра ама не стана... гол в началото, още един след малко, аз вече почнах да диктувам играта при 2 на 0 за него, дори му направих 2 на 2 и в ответната атака както хубаво си се затворих, сложих всичко в защита... гол. Е няма такъв аналог, тоя ме скъса от въртения от малък ъгъл и от там удар и гол... просто много добре играеше този човек, аз изключително го подцених може би преди мача (въпреки че като мача почна направо изригнах), но... ще си понеса вината :x

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2007 19:47

PCMC е най-добрият клан в интернет пространството :!: :D

Еее Феликс е паднал , моят идол :? :P Що така бе човек

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2007 20:30

Абе пигс , ти що не си в клана :roll:
До колкото знам , си беше част от нас :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2007 20:58

MaRiN_007 написа:
Абе пигс , ти що не си в клана :roll:
До колкото знам , си беше част от нас :)

Ами вече не съм ли :) Живот и здраве , ако съм добър на ФИФА 08 може и да дойда , а 07 я изтрих вече :cry: А иначе в кланове по принцип не обичам да играя......но още помня измъчената победа , която донесох 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2007 21:08

Засега клана остава непроменен!

Есента ще очакваме завръщането на Мартеси,Пигси,Гоуст Мастър,Легенд Килър и Шак.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2007 17:23

еми аз все пак мисля че отпаднах заради това че не тренвах много много иначе като навлезна в форма става страшно
но и пича си беше изключително добър ако го бях бил щеше да е абсолютно незаслужено

ееех какво става незнам-визитката ми нищо не говори за играта ми в клана-много съжалавям гледам да си взимам поуки защото това може да са ми последните изяви въобще в някакъв клан! :shock:

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com