Ми жив и здрав да еDeViL написа:Ем честито един приятел на батко ми пък като бил на изпит незнам по какво от 1500 човека май бяха 700 от тях имали 2-ки а той 5и е нямало човек който да има 6
![]()
ИМАМ 5.50 ПО ИСТОРИЯ В СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Пет и половина със собствени сили?
Ти си егати пауъра
РЕСПЕКТ!
Аз можех да ти докарам шестица,
но тогава вече щеше да ми дължиш.
А знайно е, че
който дължи, той е като птица в клетка.
Такъв не знае кога ще му поискат дълга, че и с лихвите.
Още повече, че пък
аз приемам лихвите само в живото-години служба,
а главницата - под формата на душата на дължащия ми.
----
Поздрави, френд!
Доволно си се справил!
Ти си егати пауъра
РЕСПЕКТ!
Аз можех да ти докарам шестица,
но тогава вече щеше да ми дължиш.
А знайно е, че
който дължи, той е като птица в клетка.
Такъв не знае кога ще му поискат дълга, че и с лихвите.
Още повече, че пък
аз приемам лихвите само в живото-години служба,
а главницата - под формата на душата на дължащия ми.
----
Поздрави, френд!
Доволно си се справил!
Нема таа, нема онаа.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
AcTivE написа:а главницата - под формата на душата на дължащия ми.
Хехе... знаех си, че си от на'ще
А иначе - Браво Сириус !!! Братле, не съм губил вяра в теб
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Бог е превелик!
THE KING OF TIME, право мисля да мъча. С това 5.50 ( не, няма да ми писне да го повтарям хяхя ^^) ми трябва нещо от 4 нагоре по литература... Гърч ще е, но аз съм пределно мотивиран и няма да допусна издънки.
Преди да започна сериозно с литературата, мисля да се отдам една вечер на купони, кючеци и разни френски и турски ласки с противоположния пол, че не съм виждал жени от бая време вече ^^
ТРУПОНАРЕЗЕНинс, сам я изкарах, да
Имах много добре развити теми, благословията на Бога, достатъчно ум, воля и концентрация и го постигнах. Иначе, бих искал да почерпя от твоята мъдрост и невероятно широк мироглед, защото на този етап само събирам някакви празни раковини на бeзбрежния бряг на знанието. Сумата, която искаш, уви, е невъзможна. Назови парична сума, какво предлагаш срещу нея ( а то очевидно ще е необозримо) и определено ще ме заинтригуваш:) Поздрави !
Duke, да се надяваме, че всичко ще мине по вода с литературата и действително ще се окажеш с 1 колега напред ^^ Поздрави и на теб и, да знаеш, лятото те очаквам да прескочиш по моите земи
THE KING OF TIME, право мисля да мъча. С това 5.50 ( не, няма да ми писне да го повтарям хяхя ^^) ми трябва нещо от 4 нагоре по литература... Гърч ще е, но аз съм пределно мотивиран и няма да допусна издънки.
Преди да започна сериозно с литературата, мисля да се отдам една вечер на купони, кючеци и разни френски и турски ласки с противоположния пол, че не съм виждал жени от бая време вече ^^
ТРУПОНАРЕЗЕНинс, сам я изкарах, да
Duke, да се надяваме, че всичко ще мине по вода с литературата и действително ще се окажеш с 1 колега напред ^^ Поздрави и на теб и, да знаеш, лятото те очаквам да прескочиш по моите земи
- ---
- Обратна връзка:
Sirius написа:Бог е превелик!
ТРУПОНАРЕЗЕНинс, сам я изкарах, даИмах много добре развити теми, благословията на Бога, достатъчно ум, воля и концентрация и го постигнах. Иначе, бих искал да почерпя от твоята мъдрост и невероятно широк мироглед, защото на този етап само събирам някакви празни раковини на бeзбрежния бряг на знанието. Сумата, която искаш, уви, е невъзможна. Назови парична сума, какво предлагаш срещу нея ( а то очевидно ще е необозримо) и определено ще ме заинтригуваш:) Поздрави !
Слезни на земята бе, изпусни парата
Аре звънни утре нещо кафенце :p
- † iMMortality †
Ае честито човек.Радвам се,че си изкарал такава оценка,защото принципно на мен ми е любим предмет историята и е хубаво да видиш един вид "съмишленици" в някоя насока.Цели се високо,бъди уверен и разумен и съм сигурен,че ще постигнеш отлични резултати
,но и не забравяй да го полееш с приятели/гаджето 
† Harbinger of Death †
Sirius написа:THE KING OF TIME, право мисля да мъча. С това 5.50 ( не, няма да ми писне да го повтарям хяхя ^^) ми трябва нещо от 4 нагоре по литература... Гърч ще е, но аз съм пределно мотивиран и няма да допусна издънки.
последните 7 години балът при твоята оценка по история изисква 3.00 по литература
само левски, ман.юнайтед и безделието
-
Loopmaster
В сайта на Пловдивския университет пише, че има изпити по Български език и отделно по Българска литература. Това означава ли, че на изпита по Български език няма да има произведения. Имам предвид, че няма да се развива тема по някое произведение
Ще съм ви благодарен ако ми отговорите 
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Ледник написа:Поздравявам те със "Супер гот ми е". http://store1.data.bg/doomfenka/Pe4eni% ... XXX%5d.mp3
Това парче ще стане хит през лятото.В смисъл на куковото лято.
ахахаха а не нема такава песенЛедник написа:Много зубрил бре.
Ще издаваме периодическо списание с тебе, усещам.
![]()
Поздравявам те със "Супер гот ми е". http://store1.data.bg/doomfenka/Pe4eni% ... XXX%5d.mp3
-
CyberManiak