Автор |
Съобщение |
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 14:24
Един много важен въпрос : Бъгави голове приемат ли се ? Защото в предстоящият мач очаквам да ми вкара поне 2 гола от центъра или някви други
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 14:28
No
Nicht
Не
kein
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 14:43
Darth Revan написа: No Nicht Не kein
Това е добре , а какви ще са последствията ако ми вкара такъв гол
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 14:48
Най-малкото гола ще се отмени ,а ако го напарви на тенденция ще загуби служебно.
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 15:24
АхаХаХАХаХхахАхахахаХаХаХаХаХаХ браво браво почваме с хитрини нищо мн добре зн че тука за тоя тур не играя така но както и да е а и ман ютд немоат да вкарват от центъра единствено Парк можи но не мерси ае чакам да играем
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 16:31
VaNdRi1o0 написа: АхаХаХАХаХхахАхахахаХаХаХаХаХаХ браво браво почваме с хитрини нищо мн добре зн че тука за тоя тур не играя така но както и да е а и ман ютд немоат да вкарват от центъра единствено Парк можи но не мерси ае чакам да играем
Кви хитрини бе ? До сега никога не съм го питал това , ама кат знам че ще играя с теб ми се наложи...... В тоя тур не играеш така , щото знаеш , че може да ядеш папура Винаги така ме прецакваш , със някакви смешни/бъгави голове
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 16:47
ХАхахахаха бъгави голове само в последния мач ти вкарах за смешни смешни са ама е гол футбола се брои на голове а не на смях а тва че ми казваш Бъгав ме убижда само тва ша кажа
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 17:45
Играхме с Пигси и се получи мн тъпо :
Пигси 2-1 Ван
мача беше добър равностоен но без МТ вратаря е друг и ми вкара мн красив гол от около 23 метра с балак заслужаваше победата повече
Ван 5-3 Пигси
еми мн тъпо се получи още в 2 мин ми напрай 1-0 и се разпадна макар че ме обвини мене не бях аз казах дай да пуснем МТ и така той каза гогогого и повече не написа и за тва не го пуснах и почнахме пак и в 6-7 мин ми напрай 2-0 тоя гол беше мн тъп с пускане от вратаря и аз се ядосах излязох и му казах НЕ СЕ БРОИ пусни МТ той каза пускам МТ и 2-0 съласих се почнахме и стана 5-1 след края на мача той се ядоса че така се развали мача но разликата с и без МТ е огромна ако кажете че съм постъпил глупаво и не трябва да продължа напред няма проблем ще го приема защото не искам заради неква оигра да се караме с Пигси
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 18:27
Третият мач ме би човека.....Мача беше според мен равностоен , водех го с 2:1 до 82 мин и след като изравни почнах да играя мн лошо.Аз си знаех , че ще загубя , срещу него трудно играя , що е така уеее Да победя Иморталити , но да отпадна от ван А и нямах настроение за мач , поради причина , която тук не искам да кажа..Както и да е , искам да имаме нов шампион , дори той да е Снупи , няма значение Успех на финала на двамата финалисти , който и да е другия.....
Сега като си помисля , разбрах защо нямах късмет в мача...Обидих двама души , държах се лошо с тях , само заради ******* ......И за това такъв играч не заслужава финал , аре аз се оттеглям вече , дано на ФИФА 08 да не съм слаб и след малко ще се сбогувам с двете игри (Фифа и Уефа)
ааа , също така искам шампиона да не е с Юнайтед , то имали такъв човек
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 20:12
Само не разбрах какво искаш да кажеш бих иморталити а паднах от ван нима съм толкова слаб и за подценяване. Както и да е съжалявам че се скарахме малко но повече съжалявам че имах желание да сме двамата с него на финал. Също така не схванах "И за това такъв играч не заслужава финал" тва за мен ли се отнася или за това че се скрахме както и да е пожелавам ти успех на есен и Само Манчестър
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 20:40
VaNdRi1o0 написа: Само не разбрах какво искаш да кажеш бих иморталити а паднах от ван нима съм толкова слаб и за подценяване. Както и да е съжалявам че се скарахме малко но повече съжалявам че имах желание да сме двамата с него на финал. Също така не схванах "И за това такъв играч не заслужава финал" тва за мен ли се отнася или за това че се скрахме както и да е пожелавам ти успех на есен и Само Манчестър
Искам да кажа това , че отстраних най-добрия тук , а не отстраних тебе , както искаш го разбирай А онова за финала говоря за себе си , че не заслужавам заради обидите към двамата играчи.Аре успех и малко повече симпатизирам на Реван , все пак той само остана дет не е с Юнайтед Имаш подкрепата ми !!!
Edit: Сега не мога да скрия това за кого съм от тук нататък или да се правя и да лъжа като някои хора , аре няма да казвам , той си знае човека
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 20:48
Тука идолите нещо се скараха
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 20:56
MaRiN_007 написа: Тука идолите нещо се скараха
Ауе кви идоли и глупости бе , не го слушай този какво говори..тука само играе няква роля , не го знам на къв иска да се напрви ама ми е мн странен човека
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 21:00
Ем Пилето му писах и каза 20-30 минути , но от тогава минаха 2 часа , а па мене ми се доспа и си лягам ... Явно няма да е днес
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 22:02
Piggsy написа: Третият мач ме би човека.....Както и да е , искам да имаме нов шампион , дори той да е Снупи , няма значение Успех на финала на двамата финалисти , който и да е другия.....
Мерси все пак,но ти гарантирам на 101 %,че шампиона нема да е Снупи , Снупи спре с фифата още,когато беха групите братле...пък и най-важното->не заслужавам аз да съм.Честно казано мислех,че финала ще бъде Реван-Piggsy,но не познах .
Успех ви желая момчета,не разбрах така и дали ще се играят някви мачове между Сашо и Пилето,ако не->Сашо пиши ми утре да се разбереме.
Ами не знам на какъв се прави Ван,но доколкото той ми е казвал сте приятели,та тва май е достатъчно... само един съвет-за фифа ,за игра,за жена-> НЕ се карайте И все пак фаворита ми още е в играта
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 22:15
Трой не си задължен да чакаш Пилето ,ако искаш вече играй с Снупи.Ти си решавааш.....
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 22:17
crazysasho написа: Ем Пилето му писах и каза 20-30 минути , но от тогава минаха 2 часа , а па мене ми се доспа и си лягам ... Явно няма да е днес Не бе явно сме се объркали, понеже след като аз ти казах 20-30мин ти не ми отговори, аз реших, че ще ми пишеш след това... ок утре пак съм на линия вечерта, пиши и ще играем
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 12:53
®SnOoPy™ написа: Piggsy написа: Третият мач ме би човека.....Както и да е , искам да имаме нов шампион , дори той да е Снупи , няма значение Успех на финала на двамата финалисти , който и да е другия..... Ами не знам на какъв се прави Ван,но доколкото той ми е казвал сте приятели,та тва май е достатъчно... само един съвет-за фифа ,за игра,за жена-> НЕ се карайте И все пак фаворита ми още е в играта
И от мен един съвет - не вярвай на хора , които не познаваш Може и да те лъжат Ван и за жена се е карал със своя най-добър приятел , тцтцтц , може ли така , дори не си говориха в училище , а сядат един до друг
Никой да не се сърди ама според мен истинският финал си е наистина аз и Revan/Troy/Snoopy Ама за шампион - не !
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 13:09
Съжалявам , че пиша пак мнение , ама ся не ми се едит-ва.Само искам да кажа що се чувствам прецакан от 1/2 финала с Ван - ако не беше неговото желание и излизане заради това да играем с МТ , щях да го отстраня...как ли?еми ако бяхме си продължили мача като редовен без МТ със сигурност продължавам или ако бяхме преиграли втория мач , пак продължавам - свършихме 3:2 и с 2 гола на чужд терен се класирам , щото последно така свършихме , ама там Реван каза да играем който бие и така.... , но както и да е.Еххх как си личи колко много исках да съм на финал и не го крия
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|