Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2007 23:29

Pеnnywise написа:
Scar написа:
Да яко сме готови...Знаеш ли къв прекуест иска да влезеш в инстанса...пффффффф...

Ъъъ...къв?

Не сериозно кажи за какво става на въпрос горе-долу?? :wink:
Изчистен Serpentshrine Cavern и Tempest Keep - The Eye.Казано на прост език тряя да събереш Медалиона на Карабор чиито части падат от Vashj и Kael'Thas.

Доколкото знам само 3 или 4 гилдии са изчистили Серпентшрине а в Тempest Keep - The Eye не мисля че е стъпвано досега :)

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 00:12

Scar написа:
Изчистен Serpentshrine Cavern и Tempest Keep - The Eye.Казано на прост език тряя да събереш Медалиона на Карабор чиито части падат от Vashj и Kael'Thas.

Доколкото знам само 3 или 4 гилдии са изчистили Серпентшрине а в Тempest Keep - The Eye не мисля че е стъпвано досега :)

Бруте, и ти ли (аватара) :lol: А Vashj е последния бос в serpent shrine cavern-една дски бъгната в момента инстанция. До момента е убивана не повече от 3-4 пъти, просто трудно се стига до там от многото елитни нага ройал гардове.

Снимков материал:

НАГА-ВЕЩИЦАТА:

и луут-а:

КЪРВАВИЯ ЕЛФ:

отстрани : http://www.chitywok.com/OLDSITE/hostedi ... rider2.jpg
отзад : http://www.chitywok.com/OLDSITE/hostedi ... rider1.jpg

Неговите снимки са от пиратски сървар, тъй като още не е достигано до него (доколкото знам)---> няма снимки с луут.

пост скриптум: вече 5 минути гледам скриина с дагера-влюбен съм :o

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 12:37

Близард направо ми паднаха в очите.Не мислят и грам за феновете, а само за пари.В рекламната си кампания казват, че можеш да играеш пълноценно и с 1-2 часа на ден-булшит.Не стига, че самото левелване изисква страшно много време ,но и за да влезеш в новите инстанции трябват десетки прикуестове и други шитни.Аз съм 70лвл и искам да се бия с Илидан, но за да го направя ,трябва да отида на всички останали рейдове и инстанции по няколко пъти(по много пъти)...А за това пък задъжително ти трябва добра гилдия.А ако си в добра гилдия трябва да играеш поне по 3-4 часа на ден при това във точно определено време.И това става в продължение на месеци.Защото за да идеш в 1 рейд трябва да си взел итемите от предишния...Наскоро наистина се убедих ,че тази игра е истински убиец на личен живот...

Таааааа, изках да кажа- не ,определно не сме готови....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 13:05

Абе прав си обаче никой не те гони да го правиш това постоянно.С моя гилд тая седмица почваме да рейдваме по 2-3 часа на ден което не мисля че е много,важното е да играеш с кеф и играта да ти доставя забавление...Никой не те гони да играеш по много време ;щ

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 15:13

Ето ви пре куеста за Black Temple http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... index.html

Относно пича с мага ,аз го развивам на фире на 10/48/3

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 15:37

Scar написа:
Абе прав си обаче никой не те гони да го правиш това постоянно.С моя гилд тая седмица почваме да рейдваме по 2-3 часа на ден което не мисля че е много,важното е да играеш с кеф и играта да ти доставя забавление...Никой не те гони да играеш по много време ;щ
Абе не е така поради една проста причина.Плаща се.И то по 27 кинта на месец което не е малко.Именно тея 27 кинта те "гонят" да играеш повече.Да не говорим че за да имаш свястна екипировка трябва да реидваш/ПвП-ваш като ненормален.А ако решиш да събираш някои Тиер по-бавно,то докато си го събрал ще са излязли 3 нови...И твоя вече нищо не струва..С две думи - да,прав си Siedun.Играта е за no lifer-и.За тва аз вече си джиткам по пиратски сървари кадето всичко изисква по малко време.Верно че крашват през 30 минути,ма поне не плащам.Btw продавам си играта ако некои се интересува да пише :lol: (едва ли някои ще се интересува при антирекламата която направих :) )

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 15:39

Ама това ти казвам...Аз съм си взел тази игра заради пвп и рейдовете.Пвп-то е ок ,но за да рейдвам ми трябва супер много време.Погледни само прикуеста за Илидан.За да го изпалня трябва да играя активно поне половин година.Разбирам да е трудно, но за обикновения играч това е практически невъзможно, освен ако не иска да играе вов в продължение на години и да набута няколко хиляди лева...

П.П. Поста ми се отнасяше за Scar.Jorix се изрази много добре :wink: .

П.П. Сега се зачетох по-внимателно в куестовете и какво виждам:

1.Exalted с всички възможни фракции свързани с инстанции в Outland :arrow: да се минат всички heroic instance
2.Да се минат всички рейдове.
3.500 Badges of Justice
4.100 марка от всеки бг.
5.375 fishing.

Съжалявам за грешката.За да го направиш това трябва да играеш активно поне 1 година.....Просто е....нямам думи....Незнам какво си мислят Blizzard....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 15:41

Някой може ли да ми каже къде е и как се стига до Theramore :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 15:43

crisbeto написа:
Някой може ли да ми каже къде е и как се стига до Theramore :roll:

Хващаш лодката от Menethil.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 19:43

Прави сте донякъде но не изцяло.Прекуеста е пуснат за изпълнение още когато пуснаха пача 2.1.0 което ще рече преди 2 месеца.Това е достатъчно време за човек който не прекарва цялото си време пред компютъра да го мине.Гилдията Нихилум на сървъра Магтеридон е вече вътре и го чисти,бутнали са 5 боса,което доказва че не е толкова невъзможно.

По въпроса за екипировката:Една група приятели на нептулон ( гилдия Cursed ) за 3 часа стигат до принца в Каразан и за 4 убиват груул което не виждам как може да е много време да събереш екипировката.Същото е и с другите раидове и инстанции.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 19:45

Пуснаха пача преди 12 дена :shock:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 19:57

Siedun написа:
Близард направо ми паднаха в очите.Не мислят и грам за феновете, а само за пари.В рекламната си кампания казват, че можеш да играеш пълноценно и с 1-2 часа на ден-булшит.Не стига, че самото левелване изисква страшно много време ,но и за да влезеш в новите инстанции трябват десетки прикуестове и други шитни.Аз съм 70лвл и искам да се бия с Илидан, но за да го направя ,трябва да отида на всички останали рейдове и инстанции по няколко пъти(по много пъти)...А за това пък задъжително ти трябва добра гилдия.А ако си в добра гилдия трябва да играеш поне по 3-4 часа на ден при това във точно определено време.И това става в продължение на месеци.Защото за да идеш в 1 рейд трябва да си взел итемите от предишния...Наскоро наистина се убедих ,че тази игра е истински убиец на личен живот...

Има една такава игра,дето пак е ММО,но без тези отрицателни черти на WoW.
Името и започва с G и завършва на uild Wars.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 20:01

Алминатора написа:
Siedun написа:

Има една такава игра,дето пак е ММО,но без тези отрицателни черти на WoW.
Името и започва с G и завършва на uild Wars.
Мне гилд уорс е боза.Пробвах се да я играя като излезна ма не ме изкефи.Скоро играх некви 10 дена безплатни и пак не ме изкефи.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 20:11

Ignatio Mobius написа:
Пуснаха пача преди 12 дена :shock:
Офф моя грешка исках да напиша 2.0.12 :)

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
В момента играе: LoL
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 20:20

Хах ГВ било боза .... УоУ е мн по боза от ГВ .
1. ГВ си следва някакв story line ,които в Уоу прсото такъв няма ( или може би има .. заменен от мн пре куестове)
2. ГВ има много повече професии( класове), които се достатъчно доре балансирани, нещо което в УоУ няма .
3. ГВ има много ама много по-голям свят от УоУ.

P.S малко офф топик се получи :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 20:23

Scar написа:
Прави сте донякъде но не изцяло.Прекуеста е пуснат за изпълнение още когато пуснаха пача 2.1.0 което ще рече преди 2 месеца.Това е достатъчно време за човек който не прекарва цялото си време пред компютъра да го мине.Гилдията Нихилум на сървъра Магтеридон е вече вътре и го чисти,бутнали са 5 боса,което доказва че не е толкова невъзможно.

По въпроса за екипировката:Една група приятели на нептулон ( гилдия Cursed ) за 3 часа стигат до принца в Каразан и за 4 убиват груул което не виждам как може да е много време да събереш екипировката.Същото е и с другите раидове и инстанции.

Scar, ти нещо си се объркал.
1.Тази верига от куестове не може да бъде мината за 2 месеца (да не говорим за "за човек който не прекарва цялото си време пред компютъра").Освен естествено ако вече няма всички ключове за инстансите,375 рибарство,по 100 марка от всеки бг и при-куестовете за останалите рейдове.
2.Доста време е нужно за да почнеш да стигаш "за 3 часа стигат до принца в Каразан и за 4 убиват груул".Нужна е добра екипировка, добра тактика и добър тиим плей ,за което естествено е нужно доста време.
3.Някой вече е влязъл в Black Temple и е изчистил 5 боса?!?!?!Ако не видя screenshots просто не мога да повярвам....Съмнявам се някой да е стъпвал в The Eye ,пък камоли там...

П.П.Алиминаторе ,ходи си остроумничи в темата за Guild Wars, а не тук... :wink:

П.П.П. a132, айде да не спорим коя игра е по-добра, защото всички знаем, че е безмислено и няма да стигнем до общо съгласие...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 20:25

a132 написа:
Хах ГВ било боза .... УоУ е мн по боза от ГВ .
1. ГВ си следва някакв story line ,които в Уоу прсото такъв няма ( или може би има .. заменен от мн пре куестове)
2. ГВ има много повече професии( класове), които се достатъчно доре балансирани, нещо което в УоУ няма .
3. ГВ има много ама много по-голям свят от УоУ.
WoW е класи над ГВ.Те просто нямат база за сравнения

1.Не знам как така говориш че УоУ няма история като за уоу цял роман може да се напише (то даже има)
2.УоУ класите са 9 и точно толкова трябва да бъдат.Нито една повече,нито една по малко.Баланса е перфектен и по добър не си го представям.Всеки клас си има предназначение във всичко и играта не би могла да е същата без никои от класовете.А и сички са съвсем уникални и нямат нищо общо по между си.
3.Еми той света е голям,ама за това пък доста малка част от него е проходим.На много места героят не може да ходи,докато в уоу може да се качиш на която и скала да си искаш или да се скриеш в които си храст искаш.С една дума в уоу героят ти има много по голяма свобода от ГВ която е супер линеина

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: LoL
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 20:28

Да наистина,че няма да спорим коя игра е по-добра и тн и за това се извинявам,че започнах да изреждам кое по-добро и тн.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 21:32

Scar написа:

Кои са тия приятели? Щот и аз съм от Cursed в момента :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 22:40

ГЛУПОСТИ,ТОВА,КОЕТО ВИЖДАТЕ НА ЛИНКА Е ПЪРВОАПРИЛСКАТА ШЕГА НА БЛИЗЗ,ТАКА ЧЕ БЪЗЗ ОФФ :)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com