Вие с много малко работници събирате минерали! Nlight го гледах - на една
игра беше с не повече от 6 през цялото време.После не се чудете защо ви бием
6 работника ?! Добре де, на каквото и да е карта( камо ли BGH) като играя със зерг, 1вите 3 оверлорда са само с работници... с протос и теран е малко по-различно, но бройката пак е там някъде..
Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
but in Hatred, you can only achieve more of it... http://cgtransport.awardspace.com
Тъпо, тъпо... ffa с толкова народ си е тъпня от класа, а друга игра не се сформира, така че май тази вечер сесия въобще не се състоя. Да се бяхте съгласили да ни се пробвате тримата на мен и Silver. Щяхме да се позабавляваме. ;р
Към 8:00-8:30 добре ли е, че съм първа смяна и сутринта в 6:30 не мога да отлепа ако съм стоял до 12-1.
П.П Тая едночасовата игра rulz.Ама тоя синия зерг мажеше на моменти.Дист, мноооого се закулваш Там когато на протоса му вкара гъсенички в началото с носачката...доста добра стратегия беше това.С още една носачка + още две гъсеници и ако ги беше дропил без да ги прибираш и без да си поплюваш, щеше да е почти аут докато докара въздушните единици.
Вuddy написа:Към 8:00-8:30 добре ли е, че съм първа смяна и сутринта в 6:30 не мога да отлепа ако съм стоял до 12-1.
П.П Тая едночасовата игра rulz.Ама тоя синия зерг мажеше на моменти.Дист, мноооого се закулваш Там когато на протоса му вкара гъсенички в началото с носачката...доста добра стратегия беше това.С още една носачка + още две гъсеници и ако ги беше дропил без да ги прибираш и без да си поплюваш, щеше да е почти аут докато докара въздушните единици.
Е даи 10 часа да играем...
Иначе аз бях белия много кофти се получи единя се закули като за световно другия с ултралиските и ни биха
Вuddy написа:Към 8:00-8:30 добре ли е, че съм първа смяна и сутринта в 6:30 не мога да отлепа ако съм стоял до 12-1.
Е даи 10 часа да играем...
Иначе аз бях белия много кофти се получи единя се закули като за световно другия с ултралиските и ни биха
Бе, не играеше лошо.Единствения Теран беше - любимата ми раса, с която играя винаги ОК и 9:30-10 може, стига да започнем по-бързичко Подготвил съм си стратегиика за тая вечер, играе ми се та две не виждам.