Веднъж направих грешката да отида на един в мойто село...!Баси тъпнята дето беше!!!Повече не съм и помислял да го повтарям!!!Ам ти защо ще ходиш след като не искащ?Или някой там те е накарал а?NexusPolaris написа:Какво съвпадение...Nocturnal Pulse написа:11:36
Главата ми бавно се разцепва на две...
Чака ме СЪБОР на забравеното ми от Бога село. Йей. Wish me luck.
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Събудих се преди малко... ANOTHER DAY FOR BEER !!! Вчера цял ден игра на Пейнтбол... Копеле, задобряваме О.о Нищо, че бяхме предпоследни на турнира :Р Дойдоха при нас единствените, които бихме (Винторез Алфа) и викат "Пичове, вие ли сте Чобаните?" и ние "Да". Пича се смее и вика "Всички бихме, само вие ни размазахте нас..." а в последствие станаха втори :Р След турнира със Двата винтореза се събрахме и направихме петици... Голям адреналин, литри бира изпити, метъла беше до дупка, боята не се пестеше... Страшен ден.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
start.a.war
Днес е голяма жега. Станах рано, навих едно приятелче да побягаме на стадиона... Стояхме там около час и реших да спра цигарите, защото вредят. Взех си студен душ и в момента почивам. Към 5 мисля да скокна на по биричка-2-3, все пак утре съм на даскало и трябва да съм жизнен
Сега ще премахна последната ми цигара...
Ееееееееееех...утре пак на даскало.
То ако се изключат класните е голям кеф.Ебаваме се с даскалите и т.н.
Днеска съм учил за тъпото класно по литература.
Скукааааааа!!!!
П.П Иначе сега свърших и съм МНОГО по-добре.
Навън вали и май няма се излиза.
Днеска съм учил за тъпото класно по литература.
П.П Иначе сега свърших и съм МНОГО по-добре.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- martinkfreеman
Гости.С тях две хлапета.едното на 7,другото на 10 години.През последния половин час съм се ровил в прахта да открия старите ми играчки.Спецялно за тях теглих Бамби.Оххх идват пак!!Неееееее!
П.П Дано да доживея до утре.
*чуват се варварски крясъци и съм изтръгнат от мястото си,за да играя на колички*
П.П.Господ да ми е на помощ!!!!
П.П Дано да доживея до утре.
*чуват се варварски крясъци и съм изтръгнат от мястото си,за да играя на колички*
П.П.Господ да ми е на помощ!!!!
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Пфффф ... цял ден вънка вътре (не в този смисъл поне не неска
)
НДК с едни приятели , спецефично един ,черпеше ,че си зел трабант
после до дружба при приятелката ми и са тук ... след час пак навън защото съм обещал да я водя на некъф купон при нейни приятелки ...
как да е лека от мен ...
А да и поздрав със "Money" by Pink Floyd ...
НДК с едни приятели , спецефично един ,черпеше ,че си зел трабант
как да е лека от мен ...
А да и поздрав със "Money" by Pink Floyd ...
-
start.a.war
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
1423. Станал съм преди 1 час, гладен и жаден, храна си намерих, но не и нещо за поене. Айде до магазина... Зареден с 6литра безалкохолно съм готов да посрещна деня, само да си направя кафе. Искам на даскало, ама кур. нема. трябва да уча по литература за некъв изпит след 4 дена в/у 1001 неща, а ме мързи...все някога ще седна де. Иам бал в сряда, чувствам се смачкан и нз какво ще правя... Свалих си Диабло1 и мисля да го цикля, че навремето нещо не стана номера ^^
Слушам некъв hardcore, много приятен, откъде ли го имам ? Фамили гай се е свалило, може и тва да го гледам (стюи фтв) Бтв, знаете ли че сънищата са некви кошмари о.о Днес трябва да изляза задължително, просто е необходимо да си разходя обувките още 1 път. Приятен ден.
Слушам некъв hardcore, много приятен, откъде ли го имам ? Фамили гай се е свалило, може и тва да го гледам (стюи фтв) Бтв, знаете ли че сънищата са некви кошмари о.о Днес трябва да изляза задължително, просто е необходимо да си разходя обувките още 1 път. Приятен ден.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Damage san