Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Fenrir

Мнение от Fenrir »

NexusPolaris написа:
Nocturnal Pulse написа:11:36
Главата ми бавно се разцепва на две...
Какво съвпадение...
Чака ме СЪБОР на забравеното ми от Бога село. Йей. Wish me luck. :I'mWithStupid:
Веднъж направих грешката да отида на един в мойто село...!Баси тъпнята дето беше!!!Повече не съм и помислял да го повтарям!!!Ам ти защо ще ходиш след като не искащ?Или някой там те е накарал а? :) :)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Събудих се преди малко... ANOTHER DAY FOR BEER !!! Вчера цял ден игра на Пейнтбол... Копеле, задобряваме О.о Нищо, че бяхме предпоследни на турнира :Р Дойдоха при нас единствените, които бихме (Винторез Алфа) и викат "Пичове, вие ли сте Чобаните?" и ние "Да". Пича се смее и вика "Всички бихме, само вие ни размазахте нас..." а в последствие станаха втори :Р След турнира със Двата винтореза се събрахме и направихме петици... Голям адреналин, литри бира изпити, метъла беше до дупка, боята не се пестеше... Страшен ден.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
start.a.war

Мнение от start.a.war »

Днес е голяма жега. Станах рано, навих едно приятелче да побягаме на стадиона... Стояхме там около час и реших да спра цигарите, защото вредят. Взех си студен душ и в момента почивам. Към 5 мисля да скокна на по биричка-2-3, все пак утре съм на даскало и трябва да съм жизнен :) Сега ще премахна последната ми цигара...
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Ееееееееееех...утре пак на даскало. :( :( :( То ако се изключат класните е голям кеф.Ебаваме се с даскалите и т.н.
Днеска съм учил за тъпото класно по литература. :icq20: :icq20: :icq20: Скукааааааа!!!!
П.П Иначе сега свърших и съм МНОГО по-добре. :P :P Навън вали и май няма се излиза.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Току що се върнах от Копвивщица.Супер яко си изкарахме :D
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

18:33

Gadno wreme..
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Айм хоум.
Стйупит уедъ, инфронт ъф дъ пийсий ол дей!
Ай уона гоу аутсайд'н райд а байк бът но шит, деър'с ноу тайм.
Факин скул тамароу. Ай фийл лайк дайин.
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Мнение от The CROW »

Вегетирам. Умирам за сън. Искам да спя...
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

20:12
Трябва да пиша съчинение за утре, ама въобще не ми се пише. За сметка на това се кефя и свиря на WASP - Sleeping солото :) . Училището - после. Двойката - и тя после :) .
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Гости.С тях две хлапета.едното на 7,другото на 10 години.През последния половин час съм се ровил в прахта да открия старите ми играчки.Спецялно за тях теглих Бамби.Оххх идват пак!!Неееееее!
П.П Дано да доживея до утре.
*чуват се варварски крясъци и съм изтръгнат от мястото си,за да играя на колички*
П.П.Господ да ми е на помощ!!!!
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Пфффф ... цял ден вънка вътре (не в този смисъл поне не неска :lol: )
НДК с едни приятели , спецефично един ,черпеше ,че си зел трабант :shock: после до дружба при приятелката ми и са тук ... след час пак навън защото съм обещал да я водя на некъф купон при нейни приятелки ...
как да е лека от мен ...

А да и поздрав със "Money" by Pink Floyd ...
start.a.war

Мнение от start.a.war »

Тъкмо си влизам. Гледах волейбол младежи: България 3 - 1 Полша. Пийнахме, чоплихме семки и пак пред PC-то.
Brian

Мнение от Brian »

08:58 - Отивам на лекция след цяла седмица отсъствие, поради мързел. :lol: Още 2 седмици и край на 1-ви курс. Имам още 1 изпит и един проект да правя и след това следва свободата.

Айде, до нови срещи...
Единственото, което искам е.... ТЯ
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Току ще се прибирам от училище, ся си взех малка почивка преди да се стягам да уча за утрешното класно, а ме гони мързела. Как ще стане тоя номер незнам :lol:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Върнах се от даскало, наядох се.Неска-утре ще си взема една много хубава блузка и съм доволен.Мързи ме да си мръдна пръста, ама е нормално.
П.С.математичката да пукне.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
N2O
В момента играе: С пишката си и белот.
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Баси заспалото в даскало, пълно с идиоти -.- . Върнах се отвратен от началото на деня, а на всичкото отгоре не спах и 5 часа.. Пуснал съм си малко Antoine Clamaran за разпускане и мисля да му легна до към 4-5.. Добре ше ми дойде..
Оувър и отвънка.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

1423. Станал съм преди 1 час, гладен и жаден, храна си намерих, но не и нещо за поене. Айде до магазина... Зареден с 6литра безалкохолно съм готов да посрещна деня, само да си направя кафе. Искам на даскало, ама кур. нема. трябва да уча по литература за некъв изпит след 4 дена в/у 1001 неща, а ме мързи...все някога ще седна де. Иам бал в сряда, чувствам се смачкан и нз какво ще правя... Свалих си Диабло1 и мисля да го цикля, че навремето нещо не стана номера ^^
Слушам некъв hardcore, много приятен, откъде ли го имам ? Фамили гай се е свалило, може и тва да го гледам (стюи фтв) Бтв, знаете ли че сънищата са некви кошмари о.о Днес трябва да изляза задължително, просто е необходимо да си разходя обувките още 1 път. Приятен ден.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

12:50

Бааааааси..
Всичко ме боли, а и в главата ми е каша..
Пък днес отивам уж за трети час, гледам даскалото празно.. Мотахме се около час, ама в тфа село Люлин едно кафе не отваря преди 1030-1100 ..

Анелия - Само тишина
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

тука информатика.. тъпея(мързя)... Хейтя из форума. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Damage san

Мнение от Damage san »

Днеска ми беше много тежък ден. Трябваше да оправям оценки по изобразително изкуство и музика :notfair:
Заключено