А вие, момичетата, които пишете тук, вместо да я подкрепите и да й помогнете да излезе от умопомрачението, в което е попаднала - оплювате ли оплювате. Американците не смеят да кажат лоша дума за Буш, а вие хулите момиче, дето пише безсмислици. Засрамете се!
За теб...
Стига сте избивали комплекси, момичето го тресе ранен пубертет. Аз когато бях на найната възраст, пишех научни трудове. Я го оставете на мира!
А вие, момичетата, които пишете тук, вместо да я подкрепите и да й помогнете да излезе от умопомрачението, в което е попаднала - оплювате ли оплювате. Американците не смеят да кажат лоша дума за Буш, а вие хулите момиче, дето пише безсмислици. Засрамете се!
Това на аватара не съм аз :/
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
*гледа засрамено в пода!
Ае, стига глупости. Ако ще пише, да пише. Ако го е пуснала тук/някой от нейно име го е пуснал, значи очаква неква критика. Жалко само дето повечето момета (срам ме е да кажа пикли) в този период си мислят, че са ВЕЛИКИТЕ писатели. Е, ама не са. И няма ме е срам че не припадам от кеф "Леле колко е хубаво." защото НЕ Е. И няма да подкрепям някой щот пика като мене.
Ае, стига глупости. Ако ще пише, да пише. Ако го е пуснала тук/някой от нейно име го е пуснал, значи очаква неква критика. Жалко само дето повечето момета (срам ме е да кажа пикли) в този период си мислят, че са ВЕЛИКИТЕ писатели. Е, ама не са. И няма ме е срам че не припадам от кеф "Леле колко е хубаво." защото НЕ Е. И няма да подкрепям някой щот пика като мене.
Крещя, следователно съществувам!
The CROW написа:А какво искаш да кажем бе, пич? Че 10 реда лайна са нещо прекрасно? 10 реда оплакване колко е скапан живота. Уау! Не бях чела такова нещо предиНека оставим темата да умре, както си беше и направила.
Оу Оу я я виж.Първо идиотко скапана умрела тия "10 реда лайна" на МЕН лично ми харесват.Ако темата умре ще я въскреся не се безпокои
Use Google Sucker

Ball Z, ти си някакъв гений бе.
Прекланям се пред теб... ъъъ Just kiddin'
Сега сериозно, остави темата да си потъне. Не си запознат с тоя форум, действаш прибързано.
Тук хейта е нещо като религиозно движение, а ти си само пионка в неговата интернационална конспирация. С Ice Qween и The Crow не си уцелил хората, които да наричаш прости... Не, не, не... Далеч си.
П.П. Ти самия/самата си доста прост/а.
Сега сериозно, остави темата да си потъне. Не си запознат с тоя форум, действаш прибързано.
П.П. Ти самия/самата си доста прост/а.
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Ball-не-та-знам-какъв:
Моля те - умри.
Ти глупак ли си?
Като ми (давам пример) е позната дай да я лъжа колко е хубаво.
Точно с това не правиш услуга - точно обратното.
Поздрав с :
Disturbed - Liberate
Liberate your mind
You Motherfucker you’re so narrow-minded, so narrow-minded
So Liberate your mind
Now Motherfucker will you liberate your mind ,hey hey
Liberate your mind
You Motherfucker you're so narrow-minded, so narrow-minded
So Liberate your mind
Now Motherfucker will you liberate your mind this time.
Моля те - умри.
Ти глупак ли си?
Като ми (давам пример) е позната дай да я лъжа колко е хубаво.
Точно с това не правиш услуга - точно обратното.
Поздрав с :
Disturbed - Liberate
Liberate your mind
You Motherfucker you’re so narrow-minded, so narrow-minded
So Liberate your mind
Now Motherfucker will you liberate your mind ,hey hey
Liberate your mind
You Motherfucker you're so narrow-minded, so narrow-minded
So Liberate your mind
Now Motherfucker will you liberate your mind this time.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Ти като си остър - забий се да те видя.IceQueen написа:°•Ball Z•° написа:Да го таковаш.Много сте тъпи особено ти IceQuen и THE CROW.
И престани да се правиш на велик, че ще се наложи да те свалим от пиадестала... и доста болезнено да те върнем на Земята.
Леле токова се уплаших.Да ме е страх от ледената кралица ХАХахахахах по скоре ти вземи се разтопи бе
а 2D ти маи си си сгрешил името.Не беше ли 3D
Use Google Sucker

Пич, надявам се да си доволен ^^ Темата си беше що-годе прилична, но, както винаги, намира се някой идиот, който да я осере. Това си ти - печелиш тиква.
Направи нещо добро за света и за форума и си долази до тъмния, студен кладенец, от който излезе. Разбира се винаги можеш да решиш да останеш, въобразявайки си, че "лафчетата" ти са нещо уникално и свръх-затапващо...Остани, ще ми бъде забавно да наблюдавам колко жалък можеш да станеш
Направи нещо добро за света и за форума и си долази до тъмния, студен кладенец, от който излезе. Разбира се винаги можеш да решиш да останеш, въобразявайки си, че "лафчетата" ти са нещо уникално и свръх-затапващо...Остани, ще ми бъде забавно да наблюдавам колко жалък можеш да станеш
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
- SweetDream
- Обратна връзка:
Да еба темата е моя, а аз не пиша тук толкова колкото вие. Тва, че на някой не му харесва, мен изобщо не ме ебе. Все ми е тая, защото ако някой го е прочел както трябва, отгоре пише, че ТО НЕ Е МОЕ!!! Така че ако искате го обиждайте, но за мен изобщо не отваряйте дума!!!
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
Момиченца заебете шибаната тема, ако не искате аз да почна да пиша стихове.
П.С. Опитах се да изрецитирам "стиха" поетично. Гот6вих се за един красив монолог, но като прочетох първите три изречения на глас и се отказах...
П.С. Опитах се да изрецитирам "стиха" поетично. Гот6вих се за един красив монолог, но като прочетох първите три изречения на глас и се отказах...
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
LUCIFER's_ANGEL написа : "Това го е написала една моя приятелка,но тя не влиза по форуми и т.н.,и аз реших да ви го напиша"
Хахахха.. кого се опитваш да заблудиш бе, пача.
И аре сега , вкарай още някоя псувня да те видим колко не те ЕБЕ.
Че ти не написа ли тези 10 реда лайна , за да те ЕБНЯТ бе. АХахаха....
Дееба, деба, еба.
П.п. °•Demon Hunter•°, ае пубер шибан. Не те знам дали си навлязал и в пуберитета още ! Шибан ! Върви си при LUCIFER's_ANGEL , след като толкова си влюбен в нея да те ЕБА, за да я НАЕБЕШ ! Бива, бива, да си такъв некадърник, еееее...

Хахахха.. кого се опитваш да заблудиш бе, пача.
П.п. °•Demon Hunter•°, ае пубер шибан. Не те знам дали си навлязал и в пуберитета още ! Шибан ! Върви си при LUCIFER's_ANGEL , след като толкова си влюбен в нея да те ЕБА, за да я НАЕБЕШ ! Бива, бива, да си такъв некадърник, еееее...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Млъкни ма ****а такава.На вас като не ви харесва поне си изтъпете критиката.Лайнарка такаваThe CROW написа:Пич, надявам се да си доволен ^^ Темата си беше що-годе прилична, но, както винаги, намира се някой идиот, който да я осере. Това си ти - печелиш тиква.
Use Google Sucker

Млъкни ставаш смешен. Първо се пробва с кредени стохове, раздаше го метъл, а сега спориш с половианта форум. Не се изкарвай толкова смотан...моля те. Аз като един праведен хейтър ще ти кажа "Млъквай пубер нещастен!"
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
- martinkfreеman
Че той пубер ли е или недоносче?Billy Spleen написа:Млъкни ставаш смешен. Първо се пробва с кредени стохове, раздаше го метъл, а сега спориш с половианта форум. Не се изкарвай толкова смотан...моля те. Аз като един праведен хейтър ще ти кажа "Млъквай пубер нещастен!"
Кажи ми защо пък да няма нужда от остра критика? Напротив, има. И не псувай Кроу. Не че тя ще ти се засегне, на такъв като тебе и аз не бих се вързал на псувните.°•Demon Hunter•° написа:The CROW написа:
Пич, надявам се да си доволен ^^ Темата си беше що-годе прилична, но, както винаги, намира се някой идиот, който да я осере. Това си ти - печелиш тиква.
Направи нещо добро за света и за форума и си долази до тъмния, студен кладенец, от който излезе. Разбира се винаги можеш да решиш да останеш, въобразявайки си, че "лафчетата" ти са нещо уникално и свръх-затапващо...Остани, ще ми бъде забавно да наблюдавам колко жалък можеш да станеш Smile
Млъкни ма ****а такава.На вас като не ви харесва поне си изтъпете критиката.Лайнарка такава
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост