Автор |
Съобщение |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 17:49
Бе ша видим StarCraft 2 и тогава ще викаме коя игра е по добре може да е мн добра... може и да е много зле..  ... тез поне едно демо да пуснат 
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 18:25
DeViL написа: Бе ша видим StarCraft 2 и тогава ще викаме коя игра е по добре може да е мн добра... може и да е много зле..  ... тез поне едно демо да пуснат 
Хмммм и аз така си мисля.Много голям спор се оформи...не се наемам да споря нито с феновете на SC или C&C 3 ама си мисля,че първо трябва да излезе двойката и тогава ще видим...  Еми вижте Heroes 5...много яка игрица...събра шепа фенове(относително  ) ама повечето хора продължават да играят тройката...да видим к'во ще стане със SC2...
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 18:37
Master Chief написа: DeViL написа: Бе ша видим StarCraft 2 и тогава ще викаме коя игра е по добре може да е мн добра... може и да е много зле..  ... тез поне едно демо да пуснат  Хмммм и аз така си мисля.Много голям спор се оформи...не се наемам да споря нито с феновете на SC или C&C 3 ама си мисля,че първо трябва да излезе двойката и тогава ще видим...  Еми вижте Heroes 5...много яка игрица...събра шепа фенове(относително  ) ама повечето хора продължават да играят тройката...да видим к'во ще стане със SC2...
Естествено Heroes 3 е класика  мен лично 3-ката повече ме кефи от 5-цата ... първото което ми се наби когато си инстал heroes 5 беше, че я нямаше любимата ми раса с Behemoths  вече може и да е излязал пач с нея раса понеже ги гледам в замунда как се въртят пачовете за Heroes 5 експанжъни и др такива екстри 
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 18:51
DeViL написа: Master Chief написа: DeViL написа: Бе ша видим StarCraft 2 и тогава ще викаме коя игра е по добре може да е мн добра... може и да е много зле..  ... тез поне едно демо да пуснат  Хмммм и аз така си мисля.Много голям спор се оформи...не се наемам да споря нито с феновете на SC или C&C 3 ама си мисля,че първо трябва да излезе двойката и тогава ще видим...  Еми вижте Heroes 5...много яка игрица...събра шепа фенове(относително  ) ама повечето хора продължават да играят тройката...да видим к'во ще стане със SC2... Естествено Heroes 3 е класика  мен лично 3-ката повече ме кефи от 5-цата ... първото което ми се наби когато си инстал heroes 5 беше, че я нямаше любимата ми раса с Behemoths  вече може и да е излязал пач с нея раса понеже ги гледам в замунда как се въртят пачовете за Heroes 5 експанжъни и др такива екстри 
Точно де...не се знае какво ще стане със СК2...може да се хареса но не чак толкова(точно като Хироус 5)и повеèто хора да пробължат да си играят единицата.Ще видим де... 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 19:22
Феновете на SC1 няма как да не харесат двойката понеже тя е 50% същата. Новото е графичния/физичния енджин, нови единици и умения които да дообогатят геймплея.Blizzard не биха рискували да правят генерални промени в геймплея, по-скоро искат да възродят Дедовото защото го заслужава. 
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 21:30
MARiNZ0 написа: Феновете на SC1 няма как да не харесат двойката понеже тя е 50% същата. Новото е графичния/физичния енджин, нови единици и умения които да дообогатят геймплея.Blizzard не биха рискували да правят генерални промени в геймплея, по-скоро искат да възродят Дедовото защото го заслужава. 
Аз само 1-2 screenshot-а съм видял.Само толкова...Сигурно си прав,но както казах не се наемам да споря. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 05:47
Starcraft I rulz.Обаче голяма част от екипа, който го е бачкал са сега в arenanet и flagship studios.Тая двойка я работят некви westwood+random "develоpers".То я ясно, че и пълен шит да е пак ще го цъкат масово / WOW/.blizzard не са това което бяха. Дано да я направят добре, но едва ли ще е по-добра от дъртия....при положение, че има ex-westwood developers не и давам големи надежди.Веднъж се прецаках c омфг УоУ ретардед шит, поне да не осерат sc2.
LOL
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 09:10
Mu3EpHuK написа:
Прочее, това е самата истина, дори и този израз далеч да не е използван с такава цел, 'щото следващата игра, която ще направят със сигурност би трябвало да е следващото Диабло...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 12:45
MARiNZ0 написа: Феновете на SC1 няма как да не харесат двойката понеже тя е 50% същата. Новото е графичния/физичния енджин, нови единици и умения които да дообогатят геймплея.Blizzard не биха рискували да правят генерални промени в геймплея, по-скоро искат да възродят Дедовото защото го заслужава. 
Засега смятам,че няма да се хареса много точно заради новите единици.Вместо култовите dark templar-и са сложили полу-роботи или каквито и да са Stalker-и.Да,единицата е доста интересна,но да махнеш Dark Templar заради нея...Като гледах геймплей филмчето,си мисля,че и Кариери няма да има заради многото нови кораби 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
OnePageLife
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 13:01
scoopp написа: MARiNZ0 написа: Феновете на SC1 няма как да не харесат двойката понеже тя е 50% същата. Новото е графичния/физичния енджин, нови единици и умения които да дообогатят геймплея.Blizzard не биха рискували да правят генерални промени в геймплея, по-скоро искат да възродят Дедовото защото го заслужава.  Засега смятам,че няма да се хареса много точно заради новите единици.Вместо култовите dark templar-и са сложили полу-роботи или каквито и да са Stalker-и.Да,единицата е доста интересна,но да махнеш Dark Templar заради нея...Като гледах геймплей филмчето,си мисля,че и Кариери няма да има заради многото нови кораби 
Не се знае още дали дарк темпларите няма да присъстват в играта. Добрите стари хай темплари си ги има, на едно от филмчетата се виждат, дори хвърлят сторм на зерглини. От една страна е добре, че ще има нови еденици. Отварят се нови възможности за изграждане на нови тактики, пък и са естественото продължение на старите еденици. По думите на коментатора на демото, Протосите са се адаптирали след унищожението на Айър и събитията в Брууд Уор и са създали нови пособия за водене на война. Според мен ще е интересно.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 13:08
Определено мисля, че 2 ще е МНОГО по-добра от 1... най-малкото поради множеството нови възможности и тактики, които се получават с единиците , които видяхме.. а дори не сме видяли и 1/3-та от цялата история... ;р
scoopp, аз виждам подобрени дарк темплари
Може наистина да имате опасения, заради многото напуснал народ от екипа на Близард, но аз съм сигурен , че играта ще е крайно яка. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 13:32
Всеки случай вече няма да присъства тактиката "с 2 контрола кериъри, или батъли напред!", понеже има единици, които ще противостоят успешно на тях. Именно заради това май ще се наложи разнообразна армия да ползваме, не само с един вид единици 
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 13:36
Никога не съм обичал 2 контрола кариери и батъли... it's quite lame you know... 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 14:01
Как така няма да ги има даркърите при положение, че има concept art с Дарк Темплър и дори wallpaper със Зератул?!Пък и Stalker-ите и даркърите нямат нищо общо като функции, че да махат Темплърите.
Цитат: Тая двойка я работят некви westwood+random "develоpers
xaxaxaxxax "некви" 
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 15:11
Нищо не сте разбрали - това, че Stalkers са проектирани от дарковете не означава, че няма да ги има дарковете. Просто показва вече по-голямата приемственост на технологиите на дарковете в протоската военна мощ, защото те вече не са отричани, презирани и гонени, както бяха преди.
Драгуните са заменени от тея Immortals не защото просто протосите са се адаптирали, а и защото самото място (подобно на светилище), където се създаваха драгуните с "вградените" ранени воини, беше унищожено заедно с цялата планета. С което искам да кажа, че не им е хрумнало просто ей така да спрат да правят драгуни, а са били принудени от обстоятелствата. ;р
А колкото до играта с контрол Carriers - това е такава подигравка с гениалните стратегии, които могат да се конструират при играта с toss, че направо си говори абсолютно красноречиво за самия човек зад монитора и до колко въобще може да я играе играта...
А и paper-a със Зератул тотално размазва, мамка му, аз съм с него от както отвориха сайта... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 15:23
Казват, че броя на Безсмъртните намалява драстично и скоро ще изчезнат.. очаквайте в експанжъна на СК 2 да ги няма
А Експанжън ще има, защото сюжета е велик.
А относно Дарк Темпларите :
" In ages past they were exiled from the protoss homeworld of Aiur and left to wander the Void before they found a new home on the distant planet Shakuras.
Denied the support of the great forges and armories of their homeworld, the dark templar were forced to find new ways to defend themselves from a hostile universe. dark templar warriors learned new ways of war."
Иморталите не са принудени да са такива  Тва са просто понарязани драгуни, в които още има леб
А темпларите както се вижда, са си все така изгонени.. просто за да оцелеят трябва да се пригодят с 'враждебната вселена' .

|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 15:32
The Chameleon написа: Казват, че броя на Безсмъртните намалява драстично и скоро ще изчезнат.. очаквайте в експанжъна на СК 2 да ги няма ;)
А Експанжън ще има, защото сюжета е велик.
А относно Дарк Темпларите :
" In ages past they were exiled from the protoss homeworld of Aiur and left to wander the Void before they found a new home on the distant planet Shakuras.
Denied the support of the great forges and armories of their homeworld, the dark templar were forced to find new ways to defend themselves from a hostile universe. dark templar warriors learned new ways of war."
Иморталите не са принудени да са такива :) Тва са просто понарязани драгуни, в които още има леб ;)
А темпларите както се вижда, са си все така изгонени.. просто за да оцелеят трябва да се пригодят с 'враждебната вселена' .
8)
Първо - за иморталите не съм казал по никакъв начин, че имат някаква връзка с дарковете, това важи само за сталкерите. И не са "просто понарязани драгуни", на сайта си пише какви се. Те са просто новата технология за направата на същото нещо, което бяха преди драгуните.
И второ - вече не са изгонени, защото след края на кампаниите в BW, единствената причина, поради която цялата раса оцелява са дарковете и в последните си миговете пичовете от Конклава сами признаха, че явно предразсъдъците им към дарковете са били абсолютно несъстоятелни и също така признават, че ако не бяха те и тяхната навременна намеса, не само Aiur щеше да бъде унищожен, ами и цялата раса с тях.
Пък и щеше да е прекалено глупаво от тяхна страна, след като вече практически Shakuras е новата им основна планета, те да са все още враждебно настроени към принципното й основно население. Просто е някак си против като цяло интелигентната натура на расата, която независимо, че е допускала грешки в развитието си, винаги се е поучавала от тях, при това с максимален коефициент на полезно действие.
|
|
|
|
 |
OnePageLife
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 16:40
Вековната връжда между протосите и дарк темпларите е забравена кратко след унищожаваното на Conclave - съветът на най-вишите темплари, при битката за Айър. Същия съвет, който ги е обявил за еретици и ги е прогонил в изгнание. А да наречеш еретик един протос си е кръвна обида за него. Боя няма да ти се размине. ;]. Съединението на тъмните с братята си е изразено символично при съединяването на двата кристала Ураж и Калис. Единия представляващ енергията на нормалните темлари, а другия енергията на тъмните темплари. И от там нататък... Удри го по глаъта да не куца!
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 17:54
Ae по-различно си ги представях тия единици триизмерно. Изглеждат ми някак мазни, лигави и заоблени. Маринки със щитове? И драгуните нещо не ми допадат. Е, лично мнение, но без него няма как да мина. Толкоз до графиката - моделите не ми допадат, защото не са достатъчно ръбести  . Иначе си изглежда красиво. Геймплея ще я направи игра на годината, а не графиката. Не очаквам нищо по-малко от Близард. Доста я бавиха - дано да са мислили през цялото време, а да не е едногодишна хрумка(но това не е в техен стил). Според мен ще излезе добра.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 18:26
MARiNZ0 написа: Как така няма да ги има даркърите при положение, че има concept art с Дарк Темплър и дори wallpaper със Зератул?!Пък и Stalker-ите и даркърите нямат нищо общо като функции, че да махат Темплърите.
Да,бе прав си.В blizzforum.com имаше списък,кои единица евентуално ще замесват др и т.н.
http://www.blizzforums.com/forumdisplay ... order=desc „-доста итнересно фоумче за SC2.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|