StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28/07)
- OnePageLife
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Не,че нещо но warhammer фентъзито за първи път излиза през 1983 година.Поправи ме ако греша,но това не е ли десет години след смъртта на Толкин?13 след Гъндам?Telba написа:Tadaima написа: Adeptus Astartes - Starship Troopers(Book, 1959)
Tyranids - Starship Troopers(Book, 1959)
Eldar/DE -The Silmarillion (Book, 1977)
Tau -Gundam (Anime/Manga, 1970)
Ork -Tolkien (Author, 1892-1973)
Chaos -The bible (Holy book, 45-140)
Inquisition -History (Work/Hobby, 460 BC-present)
[
Оурхаммър е по-стар от гъндам и горе долу е по времето на Толкин,което си описал.Уорхаммър 40к е просто вариация.
И какво искаш да кажеш,че кампанията на НОД и развитието беше предвидимо?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Между другото Tau са включени в Чука едва края на 2001, а дотогава са излезли много други анимета с роботи след Gundam. И с тоя жълтеникав облик на единиците доста ми напомнят на Протос ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
http://uk.games-workshop.com/tau/faq/im ... gnette.jpg
http://www.geocities.com/summon_the_ass ... zealot.gif
http://uk.games-workshop.com/tau/faq/im ... gnette.jpg
http://www.geocities.com/summon_the_ass ... zealot.gif
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- OnePageLife
Разбрахме те че си фен на C&C бе! Ходи си зигли бозата и не ни занимавай с твойте шитни. Ти толкова тъпня избълва за отрицателно време... не няма смисъл да се хабя. Любимата ти игра ми смърди. За 1 седмица ми писна отвсякъде. СтарКрафт играя от 9 години и все още ми харесва и я играя почти всеки ден. Къде си тръгнал да се пънеш с изпърдяна игра, която издъхва от към геймплей, сюжет и мулти. Къде отиваш ти може би? Колко хора играят тая тъпня и колко хора играят СтарКрафт? Имаш ли си някаква бегла представа? Май не. Има си хас да имаш. Тиберий.. Кейн... лелеее! То голяма работа бе! Толкова банално стана след втората част, че трябва да си малоумен да се кефиш на третата. От към графика е добре. Признавам играта изглежда чудесно, но само до там. Това е. Народа се произнесе. Сега напусни!Immaterium написа:Telba , Sunerphey заеби ги нека им се смее цяла европаКакто ни се смя когато за малко не избрахме турци да ни управляват
![]()
C&C3 , DOW >>>> ALL !
Факт !
+ Скрин са най-готините елиъни правени в геймка РТС.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Чети и си бозирай мозъка ... бих ти писал но след 30 мин съм на бал така ,че сиктир и играй мангата като излезне със братята дръпнатиImmaterium написа:Именно , както бях казал черният хайвер и скъпите сирена не са и никога няма да се харесват на масите. Дори и да знаят ,че е по-хубаво от саламуреното ще го оплюят
А остави перлите за хора които разбират от развлекателно изкуство
Факт е, че си най-зарибения от целия форум.Immaterium написа:
Факт !
+ Скрин са най-готините елиъни правени в геймка РТС.
И не разбрах кое им е "най-готиното" на Скрин? Може би "невероятно оригиналните" триподи или Protoss, опа Аssault, Carrier-и? Или пък изкопирания от Ground Control 2 облик на Seeker-ите? Липсва доста оригиналност в тази раса:roll:
Tyranid са доста по-готини "елиъни" според мен и ги чакам в DoW2
You can't kill me.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Скрин може да не са нааай-яките визуално,ама Мадършип лазера "Catalyst Cannon" е най-опустошителното оръжие давано някога на единица да контролира в коя да е игра...Лелее 1 изстрел на мясно е способен да заличи база...
(подсказка за феновете на скрин-тиберия също предава енергииния заряд,ако рафинериите са близо и са в допир с други сгради,направете си кефа и стреляите в края на тибериевото поле
)
(подсказка за феновете на скрин-тиберия също предава енергииния заряд,ако рафинериите са близо и са в допир с други сгради,направете си кефа и стреляите в края на тибериевото поле
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- bug_master
Да се запиша във форума и първо тук да пиша
Така значи фен съм на SC но харесвам C&C и 3 DoW само заради графиката.
Хубавата графиката е важна, но ми кажете ако я махнем какво остава
Сега ще ми отговорите че все пак красивата графиката я има и е яка, да така си е, но тези две игри ще остареят и тогава вече ще има нови и по-красиви игри.
SC е голямото изключение
За времето си графиката е била нормална, но толкова години SC не се задържа заради графиката си а заради геймплея.
Не съдете игрите по външния им вид, а по качествата им.
Много хора ще ми се ядосат за това което ще кажа, но игрите C&C 3, DoW и Battle for Middle Earth си приличат много по геймплея и ако си играл едната значи си играл всичките.
Със SC всяка игра е уникална и интересна и това ще се запази и в продължението!
Така значи фен съм на SC но харесвам C&C и 3 DoW само заради графиката.
Хубавата графиката е важна, но ми кажете ако я махнем какво остава
Сега ще ми отговорите че все пак красивата графиката я има и е яка, да така си е, но тези две игри ще остареят и тогава вече ще има нови и по-красиви игри.
SC е голямото изключение
За времето си графиката е била нормална, но толкова години SC не се задържа заради графиката си а заради геймплея.
Не съдете игрите по външния им вид, а по качествата им.
Много хора ще ми се ядосат за това което ще кажа, но игрите C&C 3, DoW и Battle for Middle Earth си приличат много по геймплея и ако си играл едната значи си играл всичките.
Със SC всяка игра е уникална и интересна и това ще се запази и в продължението!
Serve The Colony!
- bug_master
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Immaterium написа:Чети и си бозирай мозъка ... бих ти писал но след 30 мин съм на бал така ,че сиктир и играй мангата като излезне със братята дръпнатиImmaterium написа:Именно , както бях казал черният хайвер и скъпите сирена не са и никога няма да се харесват на масите. Дори и да знаят ,че е по-хубаво от саламуреното ще го оплюят![]()
А остави перлите за хора които разбират от развлекателно изкуство
Ахахахаахахахахаха. Тоя като го чета в тая и направо ми пълни душата
Що не си засмучеш кура и не оставиш другите да ебат майка ти, а?
StarCraft >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL
Suck on.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка: