Аз съм теран, мога и зерг. Протосите на сапун. Въперки че не съм играл сериозно от... МНОГО време :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Чшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш, аре се почваме бе, ей!!!!! Излязох от Найт-а зарад' вас...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
OnePageLife
16 Фев 2006 17:56 Мнения: 634 Местоположение: Lost
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 08:32
Много бързо увяхнахте снощи. 1 игрица направихме и се разотидохте... ;] Не се прай така. Като зиглиш зи ШтарКрафт'н се зигли по много! ;] Неска пак мое да заформим тфа онва...
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
___________________________________ Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
Много бързо увяхнахте снощи. 1 игрица направихме и се разотидохте... ;] Не се прай така. Като зиглиш зи ШтарКрафт'н се зигли по много! ;] Неска пак мое да заформим тфа онва...
Аз вчера докато ви чакам ми се доспа :Р Дайте днеска към 22.00 часа да се организираме и да се почваме.
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 10:15
Аз се разбрах с Хамелона,довечера в 8 съм на линия за игра.Дано се съберем хора...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
В 8? Стига бе, няма да съм в нас в 8 Явно ще се включа по-късно.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 11:57
да вземем под предвид, че някои хора са 1-ва смяна
т.е. не мога да седя до кой знае колко късно... нямам нищо против да почнем след 8.. просто да можем да направим яко игри, а :О
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
___________________________________ Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 19:44
Аз като ти предложих ти се направи на ГЪЗ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 19:56
Кога ще играем
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Vermic
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 20:07
Disturbеd написа:
Ebanjeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!
Nlight се включва също, ся му метам едното цд :Р
Хубу ами коя версия трябва да е играта ве
И КОЛКО ЧАСА ЩЕ ИГРАЕМ
Трябва ти версия 1.14. Играе се и в момента, ама споко - и аз изпуснах влака.
Vermic
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 20:13
От сега казвам играя с Теран любими са ми
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения