Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Frosty

Мнение от Frosty »

Сега влизам да се къпя че днеска беше ебах му аз жегата и после нещо ми се играе но незнам какво и незнам дали нещо ще играя или ще легна да спа кат заклано яри че съм смачкан от тоя байк.Утре имам математика първи час но съм изпитан и не ме ебе нали няма да ме изпитат и не съм и учил днес после имам физическо и после 5 часа практика.Незнам врат но тоя който е сложил 5 часа практика много се е изсекнал с това решение,ще помоля дъртата да ме освободи пък ако не ще умра там бал съм я тогава.Бе да мине утре то в сряда няма да е учи а ще бъде колкото да нямат хорта отсъствия
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Аз пък въобще няма да уча сряда...Патронен празник РУЛЗ :).От друга страна...цяла седмица ще трябва да уча за да искам тройка по химия...Да си изкарам и там една тройка и съм сигурен за лятото... :lol:
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Frosty

Мнение от Frosty »

Ооооо добре дошъл в клуба на ЮГи О и аз ще мъча за тройка по химия(а и по физика,литература,математика и немски)
Аватар
Icewarrior
Обратна връзка:

Мнение от Icewarrior »

Се еба в тъпака, мое ли секи месец да ми изтича интернета в събота по незнайни обстоятелства и аз никога да не съм го платил предварително... както и да е де.. вече съм с нет.. Не че има голям кяр де, утре ако учим нормално ще ми е супер кофти с 2 двойки, ама като гледам колко съм се притеснил направо взимам да се притеснявам :)

Иначе колата свърши, естествено не ми се ходи до магазина, тегава работа, май ще се ляга скоро...
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Неее, Heineken-а свършва :/

00:00 - 2/3 от контактите ми в скайп са сдухани/подтиснати/депресирани; във форума се върти тема за самоубил се 15-годишен; бирата свършва; дъждът - не; утре не ми се ходи на лекции; тая девойка не ми пише СМС... Мога да се оплаквам колкото си искам..
Поне открих какво искам за РД
Изображение
Крайно време е да се сдобия и с тениска... Много ми пука, че не са шампиони. Важно е да сме фенове.

п.п. Опит за разведряване с Andy Hunter - The wonders of you
п.п.2. В един форум ми дават право на ранг по избор. Баси, какво да сложа? Я някой, дето ме знае от по-отдавна, да даде някоя хитра идея ^^
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Най-добрата ми приятелка има РД.Кеф, поздрави и лафене по телефона досега...Скапан съм, лягам.Лека
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Ferret` написа:Ооооо добре дошъл в клуба на ЮГи О и аз ще мъча за тройка по химия(а и по физика,литература,математика и немски)
Аз имам конт по химия и се мъча за тройка, също.
.
Brian

Мнение от Brian »

00:10 - Тъпа работа, повечето хора с които си чатих налягаха. Немога да играя CS, понеже нещо съм бая бавен и ме трепят, а утре ако вали ще ми оплеска работата. Скоро трябва да ходя и на едно балче, ама в тоя дъжд ще бъде егати бала. А дано спре, че е много шит така...
Единственото, което искам е.... ТЯ
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Pеnnywise написа:Аз пък въобще няма да уча сряда...Патронен празник РУЛЗ :).От друга страна...цяла седмица ще трябва да уча за да искам тройка по химия...Да си изкарам и там една тройка и съм сигурен за лятото... :lol:
V 127-mo li si?
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Мнение от The CROW »

Аз утре възнамерявам или да ида в някоя кръчма с една приятелка, или да си остана вкъщи и да скучая...Сега-засега не вали, реката при нас (кв. Княжево) почти изчезна - дано не се и появи пак, че накрая ще си купя водолазен костюм...Коремът ме боли, главата ме боли и направо ми иде да се застрелям. Освен това огладнявам, а ме мързи да ида да си взема нещо. То освен зеленчуци и някъв умрял салам нямам, а готвено зеле не ми се яде. Ма сигурно след още час корема ми няма да издържи и ще притичкам до хладилника. Да имаше бира, ама нъцки. Утре ще прасна една-две арианки/загорки - в нас или навън, няма особено значение.
Баси, толкова съм спряла, че не знам какво писах в началото...
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Аватар
Pеnnywise9198

Cantodea написа:
Pеnnywise написа:Аз пък въобще няма да уча сряда...Патронен празник РУЛЗ :).От друга страна...цяла седмица ще трябва да уча за да искам тройка по химия...Да си изкарам и там една тройка и съм сигурен за лятото... :lol:
V 127-mo li si?

Попринцип бях в първо основно до началото на този срок, но ме изключиха(пичка им клюн) и сега съм във базовото :).

П.П.Говорим за с.Шумен ;]

Draksis

Мнение от Draksis »

Темата стигна 16 страници... Бива. Дискусия да има, не само хейт и псувни.

Поздрав с Malice Mizer - Tsuioku no kakera (a piece of broken heart).
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Мнение от The CROW »

Я, †Soul Hunter†, long time no see :)
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

ОМГ за пръв път от 10 часа (!!!) насам имам интернет!!!!! Ако не спре тока след една минута и това ще е за пръв път от 10 часа (!!!). Имам да записвам Уиндоус, да търся музика, да поправям субтитри и да се наспя. Срока ми е до 6:30. Мей дъ форс би уит ми.
Аватар
Pеnnywise9198

2 часа до даскало...Първи час-алгебра.Всичко се решава тогава :(...А аз съм идиот и вместо да седна да уча, закусвам с някакви миниатюрни подобия на кюфтета с табаско + 3 в 1 и пудинг на доктор Йоткер...Идилия, а?

Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Ако някой се интересува успях в начинанието си.

Пениуайс, късмет братле, при мен е същото упражнение но по Счетоводство. А, и другата разлика е че аз нямам с какво да закуся. Просто през последните няколко часа изядох всичко което можеше да се яде в къщата :oops:
Brian

Мнение от Brian »

08:25 - Събудих се и пак същата каша навън... Ясно, днес ще се излиза с лодка. :wink: Да видим, каква каша ще ми поднесе днешния ден.
Единственото, което искам е.... ТЯ
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

09:10

Реших да не ходя на даскало.
Negative Frequency Entity.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Ако тия дъждове продължат аз ще стана дистрибутор на лодки :) .

admin's minion,с-вото е мръсна работа.От собствен опит го знам :wink:

Дееба и аз имам да уча по икономика,ама нетърпението за доискусуряването на една презентация+чакането на 2 мейла не ме оставят на мира :( .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

Рак да го убий тоя дъжд! Прогизнах целия докато стигна до работа. Направо мога да се защипя за ушите на някой тел да съхна. Бало си е майгада...
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Заключено