Автор |
Съобщение |
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 11:56
Darth Revan написа: Предлагам Мафиота и Коко да бъдат дисквалифицирани ,понеже установих ,че двамата са всъщност 1 и същи човек.
Алан Смит приятно изкарване и на теб.
Не не са Братя са пичовете !!!!!!!!!!
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 13:41
АКо са братя моля за извинение!
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 15:32
Аз съм сигурен че са братя
Няма нищо случва се
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 15:33
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 17:47
VaNdRi1o0 написа: http://vid.data.bg/c0v4s7su?ct= надявам се да ви хареса
Еваларка братле . Аз лично признавам си не съм привърженик на финтовете в играта смисъл не играя на финтове...то до сега не съм видял 1 ,който да играе предимно на финтове . В игра почти нито един от тия финтове няма да ти мине,пък и да мине надали ще е фатално... Просто няма как да се играе срещу човек така(предимно на финтове) освен,ако другия не е ебати ламера...
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 18:07
Снупи повярвай ми може и не трябва да е ламер!
За ван имам само два въпроса как прави финта на Роналдиньо и как я прехвърля през гърба отпреде?
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 19:26
Darth Revan написа: Снупи повярвай ми може и не трябва да е ламер!
За ван имам само два въпроса как прави финта на Роналдиньо и как я прехвърля през гърба отпреде?
Е да може ,ама трябва много,ама много добре да си ги усвоил и да се сетиш точно кой финт кога да го направиш да не говорим,че не винаги стават... а бе до са никой не ми е играл на финтове,па не знам,а всъщност един се опита и си отнесе солиден резултат(човека играеше за финтовете)...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
uefomana
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 23:34
uefomana:alan smith първи мач 7:2 втори 7:5 и двата мача в полза на уефомана.
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 23:37
Това е от мене.Пожелавам приятно лято на всички и чакаме фифа 2008.
Надявам се да има по - малко играчи като Uefomana . Срещу подобни индивиди не се играе!!! Само тича напреде, върти се наляво и надясно и разчита предимно на случайноста. Накрая го нахраних в скайпа и го блокнах.Паднали се с тоя на следващ турнир направо му пишете служебни.Нямам нерви да играя срещу такива. Принципно не ми пука дали падам или не, но тоя ми загуби 1 час от времето. Имам една молба - на фифа 2008 да си играем само хора които се знаем!! Просто за мен е удоволствие да играя с Вас Айде лека...
|
|
uefomana
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 00:04
Да попитам алана кое е по-важно,начина на игра или головете, да не коментирам че не играя така,ами правя финтове и други работи,но това е друг въпрос,предполагам това което ще кажа,няма да го приемете като обида но:алан гледай малко футбол и ще разбереш кое е важното (головете).
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 01:09
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 11:37
®SnOoPy™ написа: Абе ти ша се спреш ли най-накрая бе мама му ** ***.Знам , че не съм шефа тук , жена му или някъв негов роднина , ама дразниш вече с твойте глупости... Мисля , че не само аз съм те молил да спреш , а и Реван , който е модератор/админ на ФFТ Нямам нищо против теб , ама най-много ти спамиш тука Alan_Smith написа: Имам една молба - на фифа 2008 да си играем само хора които се знаем!! Просто за мен е удоволствие да играя с Вас Айде лека...
И на мене ми се иска , но няма как , има хора , които заслужават да играят и няма защо да ги делим , като например VaNdRi1o0 Най-добре е да се махат тези , които играят нечестно и по-често с бъгове , които само спамят и от когото има 3 оплаквания или нещо такова
Ч.Р.Д. на Immortality , да е жив и здрав , да продължава с участията си тук и по-малко да печели
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 13:00
Ми аз не че се мисля за някъв но вече мисля че и аз съм от редовните играя от 9-и турнир май не съм сигурен и мисля че се доказах че не трябва да ме делите от колектива
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 13:11
Ми той Ван си е в колектива , това че аз съм отнесен и забравих да го запиша директно за този турнир си е по моя вина
А иначе относно за догодина , когато пускам турнира аз ще направя една тема в скайп със всички по-постоянни до сега играчи и и ще кажа че започва турнира за да не го изпусне някой
|
|
|
|
|
uefomana
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 14:46
Имам един въпрос:Защо да не играят хора ,които не са от много време във форума?Само защото алана е казал,ами аз ще кажа нещо:във всяка игра има и победител ,има и загубил,в тези 2 мача аз бях победител и то съвсем честно си спечелих ,по правилата.Заради това ли няма да ме вклучите в турнира>>??Аз смятам ,че това е дискриминация (едни играят други не),според мен, когато започне следващия турнир, независимо на коя фифа е ,според мен би трябвало да бъдат добавени в чата всички играчи ,а не само подбраните ,който мисли така нека ме подкрепи.Имам един призив към тези които ще правят турнира:дайте шанс на новите във форума (като мен) да се докажат ,незнам как мислите, но ако мислите като мен, подкрепете ме.Очаквам отговори.
|
|
|
|
|
uefomana
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 14:51
Krissan написа: Ми той Ван си е в колектива , това че аз съм отнесен и забравих да го запиша директно за този турнир си е по моя вина А иначе относно за догодина , когато пускам турнира аз ще направя една тема в скайп със всички по-постоянни до сега играчи и и ще кажа че започва турнира за да не го изпусне някой
А за: (всички по-постоянни до сега играчи и и ще кажа че започва турнира за да не го изпусне някой)аз лично смятам ,че съм сериозен, ето играх си мачовете с алан ,Крис ще те помоля да бъда добавен във въпросната тема?
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 15:29
Ае Сандро ЧРД баце Жив и здрав па другото само ще си додйе
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|