Нито пътя е затворен, нито има блокове във Владая..NexusPolaris написа:Пътя Перник - София е затворен. ^^ Някакъв блок във Владая е пред срутване. Да не ви казвам как съм се прибрала от село... По улиците може да се плува. ^^ Та в момента... Слушам Кълчър Шок, боли ме глава, не знам дали ми се реве или съм лигава... Главата ми е пълна с разбъркани творчески идеи.. :Д И дъжда ми действа особено странно днеска, ще взема да се пристрастя към него. ^^
P.S.: А баба ми се молеше за дъжд...
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- ---
- Обратна връзка:
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Бааси времето. Днес цял ден обикалям кафетата из центъра с едни девойки и съм тотално смазан и угърчен от шибаното време. То не валя, то не трещя... Сега след малко излизам за към Студентски град с компанията без никаква ясна идея къде ще се ходи и какво ще се прави. Ебаси яката ситуация - човек няма представа къде отива ( Студентски ми звучи като Карнобат...) и с кого в крайна сметка ще се ходи ( половината са разглезени кучки и не знаят какво е дъжд...) и въобще си е ебало майката. А и това шибано време не предполага възможност да вкарам новите му блузки на playlife, които взех преди няколко дни. А деба, колко секси съм с тях... 
Сега не вали 
Тъжното е, че до края на седмицата го дават дъжд...
Тъжното е, че до края на седмицата го дават дъжд...
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Predator-S
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Последните 3 дена единственото, което правя е да се наркоманизирам и да спя. Като цяло не е лошо, ама трябва да се стегна, че балове идват....Но наркотиците са хубаво нещо, особено като се пристрастиш ^^. Било валяло дъжд, моля ти се...глупости, тва е въображение, при мен е ярко слънце ^^. Часът е 21:32, наяден съм... евентуално обичайните идиоти, ще се обадят по обичайното време за да ходим някъде(ст.град, че най-близо)макар че....оф то на единия бала е утре...бла, начи нема да се ходи, т.е ще стоя дома...и няма наркотици ... c ya
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Aз пък цъкам D2:LOD 1.11bThe Chameleon написа:Гледай се, играеш Диабло и си траеш.. мръсник !Pantomime написа:Въх кога станало 2 часа... бахму как минава времето в игра на Диабло и учене столиците на Азия![]()
Аз пък ще играя Д 2 , 1.11 ;р
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Pеnnywise9198
Да ви имам проблемтие с дъжда о.0.Цяла нощ трябва да уча за шибана тройка по шибаната алгебра или оставам на поправка...А как умирам за един масур...
П.П. Шибана работа
Поздрав:Любе-Лебеди.mp3
П.П. Шибана работа
Поздрав:Любе-Лебеди.mp3
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near