StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28/07)
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- OnePageLife
Енджина на СтарКрафт2 се води нов (на мен лично ми изглежда като основно преработен и пренаписан Уор3 енджин). Според думите на Близардци, това не е същия енджин от Уоркрафт3, макарче имат прилики. Физиката на енджина е зашеметяваща. Отломките падат, търкалят се, едениците умират и ходят по няколко начина.... Вууудничка!Rudeb0x.c0re написа:Верно,де,СтарКрафта е уникална,но на Близзард нищо не им пречи,ако не най-малкото да сложат един подобрен енджин на Уоркрафт 3.Ще стане уникално.
Тая цялата работа със запазването на атмосферата взе да отшумява.. :/
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
- OnePageLife
Можеби щеше да е добре да има 4-та раса, но уви. Заради нарастващата нужда от нова корейска про-гейм лига, Близардци наблягат най-вече на балансирането на основните раси, за да може новият продукт да е съвместим с бързо развиващият се електронен спорт. Това е приоритет за тях, така че липсата на 4-та раса се предвиждаше.Ghost Rider написа:Искам да си изкажа мнението по една много коментирана тема. "Дали трябваше да има нова раса". Моят отговор е НЕ. Просто трите раси са си запазена марка и няма смисал да вкарват немъртви или нещо от този тип.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Хибридите, за които говореше Самир Дуран, можеха да са най-логичната нова раса, но нямаше да има абсолютно никакъв смисъл да са достъпни за игра в MP. Както и липсва абсолютно всякаква логика Ксел'Нага да бъдат добавени към игровите раси, 'щото просто който е запознат с историята - те на са нищо повече от едни своеобразни "генни инженери", с невъобразимо развита технология, но и липса на всякаква боеспособност. Те може да са сътворили протосите и зергите, но не могат да им се противопоставят.Ghost Rider написа:Искам да си изкажа мнението по една много коментирана тема. "Дали трябваше да има нова раса". Моят отговор е НЕ. Просто трите раси са си запазена марка и няма смисал да вкарват немъртви или нещо от този тип. 8)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- OnePageLife
Мне.Ghost Rider написа:
Вижте този шот. Не ви ли мяса графиката на WarCraft III
Забележи Gateway-а как е анимиран. Няма прилика с Уор3.
http://starcraft2.com/features/protoss/ ... ab=gateway
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Undead Dude написа:Btw, пуснаха геймплей филмчета с висока резолюция- йей
Едит:
Телба, ти нормален ли си? Правиш ли разлика м/у RTS и FPS?
You win : http://youtube.com/watch?v=4BxNLycnXQs
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ако това ти мяза на графиката от Уоркрафт,ти не си играл играта или си многог бавенGhost Rider написа:
Вижте този шот. Не ви ли мяса графиката на WarCraft III
От клиповете ясно се вижда че няма такова нещо.
П.П.Нещо ми е бозаво тегленето от сайта на СтарКрафта и немога да изтегля филмчето с високата резолюция....
Аре ако някой го е свалил да го качи някъде или да ми го прати по скайпа...
скайп: kennedy_dns
|
|
| 
- <GLaDiaToR>
Графиката на StarCraft2 си е супер. Въобще не е грозна. Тя е достатъчно красива, а и мисля, че всички искаме да играем една игра, която няма да иска най-новите чаркове, и ще върви задоволително и на по-слаби щайги. Мисля, че близард търсят точно това. Хем красива и съвременна графика, хем игра, която върви добре на най-различни щайги.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
A art-a колко да е як
Пф.. еври сингъл уан аф дем...
Все още искам да изпраскам Керигън..
Слайми аз оуейс 
П.п. ААА.. ами на скрийншотовете кучките на Зерга
Първи шот показват , че са много. Втори шот показват, че налазват и размазват. 
Все още искам да изпраскам Керигън..
П.п. ААА.. ами на скрийншотовете кучките на Зерга
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- OnePageLife
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
най-накрая се изтегли и току що го изгледах.Много е добро.
Единиците на Протоса са много изпипани особенно ония уолкърите с големите крака и Модършипа.За Тераните и Заерговете почти нищо не показаха,само старите единици.Нямам търпение да видя какво са сътворили за зерговете и тераните.Само видях че Батълкрузерите са много слаби май.Но виж може да ни изненадат с някоя нова по-добра бойна единица от тях,както стана с мадършипа на протос.
Много добро е и онова дето създава енърджи шийлда.Така можеш да правиш ебати засадите.
А,бе,нема какво да си говориме!СтарКрафт 2 ще бъде изключително добра геймка.Класика,както предшественика си
Единиците на Протоса са много изпипани особенно ония уолкърите с големите крака и Модършипа.За Тераните и Заерговете почти нищо не показаха,само старите единици.Нямам търпение да видя какво са сътворили за зерговете и тераните.Само видях че Батълкрузерите са много слаби май.Но виж може да ни изненадат с някоя нова по-добра бойна единица от тях,както стана с мадършипа на протос.
Много добро е и онова дето създава енърджи шийлда.Така можеш да правиш ебати засадите.
А,бе,нема какво да си говориме!СтарКрафт 2 ще бъде изключително добра геймка.Класика,както предшественика си
|
|
| 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Art trailer-a на моменти ми биеше на SW , музика и особено момента на придвижване + включените щитове на Безсмъртните..
Cinematic trailer-a пък ми напомни на АвП по едно време
п.п Велики са.
ЕДИТ : 2 класика?
П.п.п. Вместо да стоим с кръстени ръце, аз викам да се тегли Broodwar-a и да се почваме
Масов форумен турнир. 
Cinematic trailer-a пък ми напомни на АвП по едно време
п.п Велики са.
ЕДИТ : 2 класика?
П.п.п. Вместо да стоим с кръстени ръце, аз викам да се тегли Broodwar-a и да се почваме
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq