Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Снимки от Плевен, още пресни:

От балконя:
http://i80.imagethrust.com/images/4G6y/view-image/070520-095413.html
Кухненски балкон: - близката далечина
http://i79.imagethrust.com/images/4G6x/view-image/070520-095428.html
От балкона в кухнята към далечината:
http://i80.imagethrust.com/images/4G6w/view-image/070520-095444.html
От трапезарията към улицата:
http://i80.imagethrust.com/images/4G6v/view-image/070520-095528.html
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Добро утро!
Тази нощ сънувах South Park(о.О)Кат' гледам какъв дъжд вали, май ще прекарам деня си вкъщи.
Сега четa- http://bg-science.info/view_his.php?id=69
.
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Добро утро на съфорумниците!

Не спах като хората :? Събудих се към в 9 и до 10 съм се въртял в напразни опити за още сън.След това реших, че няма смисъл да се боря и седнах да гледам Family Guy.Добре дойде, особено в комбинация със спагетите.Сега чакам да се разбера за двете срещи днес...Как ще стане на този дъжд, не знам :(

СПАГЕЕЕЕЕЕЕТИИИИИИИИ :notfair:

И аз искам спагети... всъщност мечтая за спагети откакто разбрах, че нямам пари да си ги позволя :lol: А понеделник е след още цял ден, докато ми преведат още пари that is, а и не е сигурно че тоя проклет гаден умрял мрачен смотан дъжд ще спре, имам чувството, че сме прокълнати :/

Като се замисля в Германия не спира да вали, но на кого му пука за брат ми! Искам слънце! Искам спагети! Искам най-накрая да се наспя!

Ммм вафлички! :licklips:
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Existence написа:
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Добро утро на съфорумниците!

Не спах като хората :? Събудих се към в 9 и до 10 съм се въртял в напразни опити за още сън.След това реших, че няма смисъл да се боря и седнах да гледам Family Guy.Добре дойде, особено в комбинация със спагетите.Сега чакам да се разбера за двете срещи днес...Как ще стане на този дъжд, не знам :(

СПАГЕЕЕЕЕЕЕТИИИИИИИИ :notfair:

И аз искам спагети... всъщност мечтая за спагети откакто разбрах, че нямам пари да си ги позволя :lol: А понеделник е след още цял ден, докато ми преведат още пари that is, а и не е сигурно че тоя проклет гаден умрял мрачен смотан дъжд ще спре, имам чувството, че сме прокълнати :/

Като се замисля в Германия не спира да вали, но на кого му пука за брат ми! Искам слънце! Искам спагети! Искам най-накрая да се наспя!

Ммм вафлички! :licklips:

:lol: :lol: :lol: Аз седя тука,чатя си и нагъвам сандвичи с някво мноо яко топено сирене.
P.S. И на мене ми се ядат вафлички ама ме мързи да отида до магазина! :(
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Да ве верно тоя дъжд е ного умрел баси,нищо немое се праи
ЦС сървара неработи,УоУ сървара неработи,немое се излезе навън изобщо скука
Reaching aural nirvana...
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Аз не можах да спа :cry: По едно време гърмеше, тряскаше, светеше и ми пречеше на съня :lol: :D
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Мнение от The CROW »

Аз се прибрах преди около 40 минути от нощувка в мъжа ми, ако може да се нарече така :D Стояли сме будни до 5 сутринта, направихме се на животни междувременно ^^ После станахме в 8, за да може да си иде на курсовете (не питайте как сме отлепили...) Сега умирам от глад и ми се спи зверски, ма нема :? Към 12-13 ще се обадя на стария да се видим и после сигурно ще легна да спя, ако не се надрусам с кафе :D
Тоя дъжд е гнусен. Мразя го тва време, депресира ме TT
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Погледнете от добрата страна :

В България има доста обработваеми площи , които изискват ежедневно поливане.
Дъжда съкратява работата (поливане) поне за 1 седмица. :wink:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

:crazy: Това вече е нечовешко.. Трети ден вали, трети ден не мога да си разгърна потенциала (Аз освен да ям, спя и чатя - друго не съм видял и да правя в тая София последните дни) заради проклетото време... И глад ме гони. Точно в момента спагетите на Екс-а представляват един мислен остров, облян в светлина и акомпаниран от райски камбани... Не знам кога точно се появявали халюцинациите при глад, ама не сме далече от тази точка. Освен, естествено, принцесите, дето трябва да представляват закуската. Ама пък и пуст мързел (Споменах ли, че времето е виновно?)...
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Абе тая тема от тема с дебилна цел стана популярна :lol: :lol:
btw в играта за кликането сме 7ми с 57 млн а японците са с 300 млн :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Reaching aural nirvana...
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Kamelot написа:Абе тая тема от тема с дебилна цел стана популярна :lol: :lol:
btw в играта за кликането сме 7ми с 57 млн а японците са с 300 млн :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Я пак каква игра за кликане?

Това е, дори не ми се играе нищо, искам outside! Free! I'm free! *lightning*
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

В такова време откривате колко са ви забавни всъщност browser based игричките. :?

Кажете, ако знаете, някой файл хостинг сайт от типа на Megaupload и производните му - само че български. Почти съм убеден, че съм мяркал такъв - но не помня адреса.
Come, my raven, it could be a lark.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Firzen написа:В такова време откривате колко са ви забавни всъщност browser based игричките. :?

Кажете, ако знаете, някой файл хостинг сайт от типа на Megaupload и производните му - само че български. Почти съм убеден, че съм мяркал такъв - но не помня адреса.

sharebg.com
Ех, дъждовете край нямат...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Damage san

Мнение от Damage san »

BlНавън вали и май цял ден ще си остана затворен :cry: . Абе слушам си Bloodhound Gang и да не ми пука!
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Дам. Доброто е, че поройни държдове водят или до мързелуване, или до прекаляване с нещо ;)
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
HUN73R

Мнение от HUN73R »

В такова време откривате колко са ви забавни всъщност browser based игричките. :?

Проблем е ако си ги цъкаш в свободното време и в очакване да дойдат почивните дни петък-събота-неделя за да поизбягаш от Софията...
Не е истина малко пороен дъжд колко планове може да провали. ПОне не успях да настина, въпреки бруталната градушка, която ме хвана на 20 метра от нас онзи ден.
http://hun7place.hit.bg/16052007001.mp4
http://hun7place.hit.bg/16052007003.mp4
Как да не обичаш дъжда?
Frosty

Мнение от Frosty »

Оф един ден вали тука в Русе и вече ще умра от скука,нищо няма да се прави.Незнам вие как издържате в София толкова дни дъжд.Тая сутрин ставам-дъжд.Викам в сървъра на Халфа малко да се ободря то пък някви пишлемета открили света като разбрали че хаковете за ЦС 1.5 работят и в Халфа и не се спряха с тоя поялник да убиват хорта през стените ем излизам сори.Видях един отворен и полу изяден чипс,изтеглих за 2 мин едно ужасче от сървъра и седнах да го изгледам докато издям чипса.Поиграх малко Firepro Wrestling Returns,малко Constantine така.Сега виждам че само ръми но пак е гадно времето :cry:
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Ставам горе-долу сега, точно 12 часа сън... Не вали навън, ама е мокро, облачно - демек пак е гадно. И днеска нема да е ден...
Аватар
konar
Обратна връзка:

Мнение от konar »

На всички предполагам им е писнало от тоя дъжд :( :( :( :( нищо не може да се прави в това гадно време :( :( :( :( :( !!!
Само Левски!!!!!!!!!! http://zelora.act4trees.com/
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

И в Пловдив е това гадно време. Сега стоя пред компа и цъкам няква тъпа спайдърмен игра.
Кирилица goes Jason
Изображение
Заключено