Системни изисквания
Минимални:
- Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Updated with the latest Service Packs) with DirectX® 9.0c
- 2.6 GHz Pentium® IV or equivalent AMD Athlon® processor
- 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT or ATI Radeon® 9800 PRO video card or better
- 12 GB available HD space
- 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/Windows® 7 users)
- DVD-ROM drive(мисля, че това е излишно с Digital Download версията)
- Broadband Internet connection
- 1024X720 minimum display resolution
Препоръчителни:
- Windows Vista®/Windows® 7
- Dual Core 2.4Ghz Processor
- 2 GB RAM
- 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800 GTX or ATI Radeon® HD 3870 or better
Играта за сега се разпространява в два вариянта:
Колекционерско издание:

Издание за простолюдието:

Колекционерското издание е скъпичко, но за сметка на това включва доста благинки. Кутията е уникална и съм убеден, че ще зарадва всеки фен на играта. Вътре има книга от 176 страници със game art, която имах щастието да мерна вчера и ми падна ченето. Sci-fi dog tag-а на Jim Raynor, което в нашия свят играе ролята на 2GB-ова флашка, която идва със оригиналния StarCraft и експанжъна му. Получавате също и DVD с повече от един час интервюта и коментари от екипа, който е работил над играта. Има и първия брой на комикса, който ще излиза. Освен всички материялни бонуси има вкючени и мини игра в WoW(никаква идея нямам за кво иде реч, защото не съм пипал WoW) и аватари, лога за единиците в играта и различен изглед на Thor единицата, ексклузивни за притежателите на колекционерското издание. Тук ЩЕ може да видите клипче с отварянето му и бърз поглед над включените неща(само да намеря подходящото, че повечето са доста сухарски).
Ще допълвам темата, когато имам свободно време, ако някой има желание да помага- ЛС с каквото искате да се включи. Моля, не ми пишете "искам списък с единиците" и тн, а давайте направо материял, който да редактирам и да се добави в поста.
edit: Днес/утре ще добавя инфо за купуването на играта онлай, а ако може някой да даде цените в българските магазини, цена няма да имате.