Автор |
Съобщение |
Shady
|
|
|
|
Заглавие: debug Публикувано на: 17 Май 2007 13:13
DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php
Те това нещо ми се изписа след като си смених аватара. Имам и скриин, но (!!!) не мога да се конектна към имиджшак-а.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Re: debug Публикувано на: 17 Май 2007 15:28
mech_poet написа: DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php
Те това нещо ми се изписа след като си смених аватара. Имам и скриин, но (!!!) не мога да се конектна към имиджшак-а.
Би ли отишъл в "профил" и да прочетеш предупрежденията за слагане на ГОЛЯМ аватар?
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 16:27
wtf? Не е голям, 18кб е. А размера му е точно колкото аватара на Казим, имах пост след неговия и бяха идентични. Сигурен съм че не е само той за сравнението.
едит: а сега немога никакъв аватар да си сложа Браво, махна ми аватара, ама защо си ми отнел и опцията да сложа нов? Ебати кретенията, искам си картинка под името!!!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 16:49
mech_poet написа: wtf? Не е голям, 18кб е. А размера му е точно колкото аватара на Казим, имах пост след неговия и бяха идентични. Сигурен съм че не е само той за сравнението. едит: а сега немога никакъв аватар да си сложа Браво, махна ми аватара, ама защо си ми отнел и опцията да сложа нов? Ебати кретенията, искам си картинка под името!!!
Чакай, малко значи кат имаш повече постове можеш да си слагаш по голяма картинка
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 16:55
The Hero написа: Чакай, малко значи кат имаш повече постове можеш да си слагаш по голяма картинка ахахах mech_poet написа: Браво, махна ми аватара, ама защо си ми отнел и опцията да сложа нов?
Код: Внимание! Не слагайте картинка по-голяма от разрешеното. Тя ще бъде изтрита и ще ви бъде забранено да си сложите нова.
Btw,18kb>15kb?
Едит: Твоят беше по-голям от Казимовия.Неговото аватарче влиза в размерите на пикселите,но е 36kb :
http://www.pcmania.bg/phpbb/profile.php ... ile&u=8553
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 16:57
NeO_Zealot написа: The Hero написа: Чакай, малко значи кат имаш повече постове можеш да си слагаш по голяма картинка ахахах mech_poet написа: Браво, махна ми аватара, ама защо си ми отнел и опцията да сложа нов? Код: Внимание! Не слагайте картинка по-голяма от разрешеното. Тя ще бъде изтрита и ще ви бъде забранено да си сложите нова. Btw,18kb>15kb?
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 17:18
NeO_Zealot написа: mech_poet написа: Браво, махна ми аватара, ама защо си ми отнел и опцията да сложа нов? Код: Внимание! Не слагайте картинка по-голяма от разрешеното. Тя ще бъде изтрита и ще ви бъде забранено да си сложите нова. Btw,18kb>15kb? Едит: Твоят беше по-голям от Казимовия.Неговото аватарче влиза в размерите на пикселите,но е 36kb : http://www.pcmania.bg/phpbb/profile.php ... ile&u=8553
Беше еднакъв с казимовия, нали бяха един под друг. Да не мислиш, че аз не съм погледнал? Ако е имала разлика, то тя е била незабележима. А за това че "18kb>15kb" то е така, но не са един или двама тези с по-големи аватари. Моя е от малките даже.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 17:29
mech_poet написа: Беше еднакъв с казимовия, нали бяха един под друг. Да не мислиш, че аз не съм погледнал? Ако е имала разлика, то тя е била незабележима. А за това че "18kb>15kb" то е така, но не са един или двама тези с по-големи аватари. Моя е от малките даже.
Знам.И понеже виждам,че админът се е активизирал напоследък (което ме радва) замислям да отворя тема за докладване.Демек всеки път щом някой забележи човек с по-голям аватар, или такъв,който умишлено флуди,който псува грозно,пише безсмислени мнения и т.н. да дава линкове към профила/местопрестъплението.Така работата на админа се улеснява до едното влизане вечер,преглеждане на темата и забърсване на наглите типове и просто тъпите такива,вместо да седи и да преглежда форума тема по тема.Така ще се прочисти и форумчето и ще стане едно по-приятно за четене място.Разбира се,ще пусна такава тема само ако ръководството разреши
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 17:34
NeO_Zealot написа: mech_poet написа: Беше еднакъв с казимовия, нали бяха един под друг. Да не мислиш, че аз не съм погледнал? Ако е имала разлика, то тя е била незабележима. А за това че "18kb>15kb" то е така, но не са един или двама тези с по-големи аватари. Моя е от малките даже. Знам.И понеже виждам,че админът се е активизирал напоследък (което ме радва) замислям да отворя тема за докладване.Демек всеки път щом някой забележи човек с по-голям аватар, или такъв,който умишлено флуди,който псува грозно,пише безсмислени мнения и т.н. да дава линкове към профила/местопрестъплението.Така работата на админа се улеснява до едното влизане вечер,преглеждане на темата и забърсване на наглите типове и просто тъпите такива,вместо да седи и да преглежда форума тема по тема.Така ще се прочисти и форумчето и ще стане едно по-приятно за четене място.Разбира се,ще пусна такава тема само ако ръководството разреши
Гледай сега, идеята е много добра, ама аз не съм някой нагъл тип. Не съм и тъп. Пиша доста, но 80% от постовете ми са смислени и по темата. Рядко обиждам и само ако съм провокиран. Помагам на заблудените нуубчета и даже имам (почти) човешки правопис. НЕ СЪМ ПРЕСТЪПНИК ИСКАМ СИ АВАТАРА!!!
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 19:43
mech_poet написа: wtf? Не е голям, 18кб е.
"с основа не по-голяма от 150 пиксела, височина не по-голяма от 150 пиксела и размер на файла не по-голям от 15kB."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 19:54
Аз заради това си качвам аватарите от компа че ако размера или големината на аватара са различни от разрешеното системата да изпише и да оправя работата отколкото да има последствия.В някои чуждестранни форуми са направили точно така - да се качва от сайт или от компа а не с директен линк че системата да хваща тея с нередовните аватари
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 20:37
Troll Rogue написа: mech_poet написа: wtf? Не е голям, 18кб е. "с основа не по-голяма от 150 пиксела, височина не по-голяма от 150 пиксела и размер на файла не по-голям от 15kB."
Damagesan-40kb
Omega-30kb
Johnny Rico-156kb (!!!)
Не ми се търсеха повече, тия са само от една страница във форума. От една страница, на която имаше към 15 комента от 10-тина юзъри. Нищо против гореспоменатите моцуни нямам, но не мисля че съм сбъркал повече от тях. ИСКАМ СИ ПРАВОТО НА АВАТАР!
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 20:50
mech_poet написа: ...ИСКАМ СИ ПРАВОТО НА АВАТАР! Ми възползползвай се Харесай си картинка до 15KB, до 150х150 пиксела и я лепни да й се радваме
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 20:51
Undead Dude написа: mech_poet написа: ...ИСКАМ СИ ПРАВОТО НА АВАТАР! Ми възползползвай се Харесай си картинка до 15KB, до 150х150 пиксела и я лепни да й се радваме
Немога! Админа ми е забранил аватара и сега нямам такава опция при профила
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 21:29
mech_poet написа: Undead Dude написа: mech_poet написа: ...ИСКАМ СИ ПРАВОТО НА АВАТАР! Ми възползползвай се Харесай си картинка до 15KB, до 150х150 пиксела и я лепни да й се радваме Немога! Админа ми е забранил аватара и сега нямам такава опция при профила
Е то ко излиза яките пичове в тоя форум все са прецакани, а досадниците не
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 21:43
Айде дайте на Никсъна правото за аватар, стига сте го гаврили
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 22:56
NeO_Zealot написа: mech_poet написа: Беше еднакъв с казимовия, нали бяха един под друг. Да не мислиш, че аз не съм погледнал? Ако е имала разлика, то тя е била незабележима. А за това че "18kb>15kb" то е така, но не са един или двама тези с по-големи аватари. Моя е от малките даже. Знам.И понеже виждам,че админът се е активизирал напоследък (което ме радва) замислям да отворя тема за докладване.Демек всеки път щом някой забележи човек с по-голям аватар, или такъв,който умишлено флуди,който псува грозно,пише безсмислени мнения и т.н. да дава линкове към профила/местопрестъплението.Така работата на админа се улеснява до едното влизане вечер,преглеждане на темата и забърсване на наглите типове и просто тъпите такива,вместо да седи и да преглежда форума тема по тема.Така ще се прочисти и форумчето и ще стане едно по-приятно за четене място.Разбира се,ще пусна такава тема само ако ръководството разреши :)
Шестак.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2007 09:42
Apocalypsе написа: NeO_Zealot написа: mech_poet написа: Беше еднакъв с казимовия, нали бяха един под друг. Да не мислиш, че аз не съм погледнал? Ако е имала разлика, то тя е била незабележима. А за това че "18kb>15kb" то е така, но не са един или двама тези с по-големи аватари. Моя е от малките даже. Знам.И понеже виждам,че админът се е активизирал напоследък (което ме радва) замислям да отворя тема за докладване.Демек всеки път щом някой забележи човек с по-голям аватар, или такъв,който умишлено флуди,който псува грозно,пише безсмислени мнения и т.н. да дава линкове към профила/местопрестъплението.Така работата на админа се улеснява до едното влизане вечер,преглеждане на темата и забърсване на наглите типове и просто тъпите такива,вместо да седи и да преглежда форума тема по тема.Така ще се прочисти и форумчето и ще стане едно по-приятно за четене място.Разбира се,ще пусна такава тема само ако ръководството разреши Порта
Не порта.ГОЛЯМА порта!
[Автора на това получи 1 предупреждение за чат и пълнене на форума с глупости. Виж правилата за писане във форума..]
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2007 10:21
TenHornedKnjaz написа: NeO_Zealot написа: mech_poet написа: Беше еднакъв с казимовия, нали бяха един под друг. Да не мислиш, че аз не съм погледнал? Ако е имала разлика, то тя е била незабележима. А за това че "18kb>15kb" то е така, но не са един или двама тези с по-големи аватари. Моя е от малките даже. Знам.И понеже виждам,че админът се е активизирал напоследък (което ме радва) замислям да отворя тема за докладване.Демек всеки път щом някой забележи човек с по-голям аватар, или такъв,който умишлено флуди,който псува грозно,пише безсмислени мнения и т.н. да дава линкове към профила/местопрестъплението.Така работата на админа се улеснява до едното влизане вечер,преглеждане на темата и забърсване на наглите типове и просто тъпите такива,вместо да седи и да преглежда форума тема по тема.Така ще се прочисти и форумчето и ще стане едно по-приятно за четене място.Разбира се,ще пусна такава тема само ако ръководството разреши Шестак.
Не, петица.
[Автора на това получи още 1 предупреждение за чат и пълнене на форума с глупости. Виж правилата за писане във форума..]
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|