Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 21:05

Еми остава на елиминации.Само да знаете ,че Мафиота е първи в групата си и Трой също е първи в групата си!Предполагам научихте съперниците си и тази вечер ще постна на първата страница мачовете.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 22:00

J_Leno написа:
®SnOoPy™ написа:
Krissan написа:
G1-H2

Мафия,с тебе май навсякъде се засичаме :lol: айде,когато искаш пиши да си играеме мачовете :)

А бе и аз съм фен на Ман Юн ама 1.4 МБ аватар да си туриш е мааалко множко според мен...

Абсолютно съм съгласен ! :shock: Тия аватарчета ги слагай другаде :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 22:02

Piggsy написа:
J_Leno написа:
®SnOoPy™ написа:
Krissan написа:
G1-H2

Мафия,с тебе май навсякъде се засичаме :lol: айде,когато искаш пиши да си играеме мачовете :)

А бе и аз съм фен на Ман Юн ама 1.4 МБ аватар да си туриш е мааалко множко според мен...

Абсолютно съм съгласен ! :shock: Тия аватарчета ги слагай другаде :wink:

Щом е на Манчестър Юнайтед значи му е простено :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 22:03

Piggsy [Germany] 0:1 Immortality [Bayern Munchen]

Нямам шот...

Immortality [Bayern Munchen] 4:5 Piggsy [Germany]

общо взето с гол на чужд терен продължавам :shock: Даже по едно време се объркахме как свърши последния мач , че и даже помислих че аз отпадам :roll: Най-накрая шампиона няма да е същия :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 14:00

Разград форевърррррр това сме ние вее няма кой да ни спрее супер се радвам за това което пигси направи :D :D той е най-лудия и си връща формата моя ИДОЛ :) :)

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 16:20

Пигси,аватара ти ИДЕАЛНО ти пасва на личността :wink: Толко време не бях писал,писах понеже имах играя с Мафиота и опаа ти не пропусна да се разпишеш. Не искам повече да ме свръзваш с каквото и да било чули бе прасчо? Хич не ми дреме от кога си тука най-много да си го преместя от дясно на ляво... нито си шеф на сайта,нито си жена на шефа . Ако искам и 1 ТЕРА байт ще си тура на аватара ТИ ли ше ми кажеш КЪДЕ да го сложа? то обаче веднага ми излиза 1 на ум къде да го сложа тоя аватар,ма ще си го запазя за следващото ти заяждане с мене ;)
Преди време чорбара43 за 1 дума беше дисквалифициран щото беше нов,ти за бая убиди по адрес на некъв,с който играеш остана ... не ми пука,че ще ме дисквалифицират нема да ти мълча още 1 път ми се заяж ;) ... нека ме баннат ще си направя 200 регистраций ше се запиша 5 пъти едновременно ако искам ти не си тоя дето ще ми каже какъв да ми е аватара ясно ли ти е?
Ван сори братле,ама тоя просто му е кеф да се заяжда с мене явно ... споко ти тука явно си се забравил за шеф се мислиш .... Всеки си слага какъвто аватар си иска на негова отговорност,ма ти требваше да се обадиш нали ок . Къде е сега Legends Will Never Die пак да се обажда неадекватно,да защитава прасчо...ето виждаш ли го?Ако искате всичките ми се нахвърлете дреме ми тоя щом ще ми се заяжда нема да му мълча ,той си започва явно му е кеф не знам комплекси ли избиваш тука ? ше си тура какъвто искам аватар не можеш нищо да направиш 8)
Специален поздрав към Прасчо Simple Plan-SHUT UP :o

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 16:55

Мите ша прощаваш ама не че ми е и работата де ама за ко се карате тва вече го обърнахте на спор м/у клубовете и се едно ся да почна аз да се заяждам с фенове на ЦСКА (Чорбаспор) :lol: :lol: но както и да е мисля че трябва да прекратите спора а и не мисляя че пигси се е мислил някога за шеф както ти каза сам ще си слагаш къвто си искаш аватар и никой неможи нищо да ти кажи щото и аз имам аватар който някой хора не го харесват нричайки го ЖАБАРСКИ но тия жабари пръснаха черната мамица на Франция предлагам да се прекрати вече офтопика и САМО ЛЕВСКИ

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 20:01

van написа:
Разград форевърррррр това сме ние вее няма кой да ни спрее супер се радвам за това което пигси направи :D :D той е най-лудия и си връща формата моя ИДОЛ :) :)

щом казваш :roll: :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 20:47

marin_007 - Jackass 3:2

Еми тоя мач първото полувреме ме водеше с 2:0 , не ми вървеше играта въпреки че ладеех повече топката , намалих на 2:1 , в 88 минута след луд пробив на рууни от супер малък ъгъл вкарах , и изравних , в 90 минута пследва корнер и там също отбелязах , в общи линии мача го владееше той ама накрая изригнах :)

Jackass - marin_007 1:4

Тука вече си го бих заслужено , понеже ме остави да контратакувам , и сбърка при 3:0 за мен вече беше почти ясно , но все пак той натискаше и успя да стигне до гол , но само 1 , при следващата атака убих интригата.

Пича игра добре 1вия мач или аз нещо не играх както трябва :roll:
както и да е поздравления за Jackass :wink:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 20:59

Потвърждавам мачовете , отстрани ме заслужено !

Само не мога да разбера защо сте забранили Барса и Бразилия , при положение , че Ман.Юнайтед са същите бъгясали л*йна.Това се подразбра и след мача ми с Марин :lol:

Ъпсурт написа:
Къде е сега Legends Will Never Die пак да се обажда неадекватно,да защитава прасчо...

Ооо , Манчестър , ко става :lol: Направихте ли требъл вие , че не помня....... :?

П.П. Не псувам и не обиждам ! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 21:06

А 1/4 финалите чрез жребий ще бъдат , нали ? :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 21:22

LeGeNdS NeveR DiE написа:

Ооо , Манчестър , ко става :lol: Направихте ли требъл вие , че не помня....... :?

П.П. Не псувам и не обиждам ! :wink:

Направихме требъл...през 99-та година :lol: да съм псувал и обиждал ;)
Мафиот аре бе братче къде се изгуби :cry:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 22:22

Прасчо написа:

:?:

Играйте си мачовете де :D

P.S. Харесва ли ви новия ми ник :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 23:27

Прасчо написа:
Прасчо написа:

:?:

Играйте си мачовете де :D

P.S. Харесва ли ви новия ми ник :P

Идеален е :) сега остава и едно прасе да туриш за аватар и цена нема да имаш :),но и този ти аватар е идеален...
Относно мачовете,Мафиота никакъв го нема :? къде се изгуби бе човек?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 10:23

ох, този турнир мисля че се проточва вече доста. Играйте сега поне бе хора-днес не се учи (поне при повечето ми приятели), навън е лекоооо хладно да кажем нещо да се излиза, за бийте се вътре и се облъчвайте на продукта на ЕА-Променя Всичко! :lol:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 14:59

Ми моя не пише нещо...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 22:17

Пиуе пиши като моеш ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2007 00:21

Реван плс аре ако можеш утре или други ден да играем че сам абитюрент и след 20 няма да имам вазможност да играя за 7-8 дена ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2007 13:52

Еми тази вечер не съм сигурен дали ще мога ,но събота и неделя 90 процента съм на линия.по-късно ще те потъряс на скайп.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Май 2007 15:12

Реван 1-0 Гонзо

Тука първото полувреме като цяло доминирах.Излизам сам с-у вратаря натискам да стрелям ,но задържам бягането и нашия се забавя и вратаря му взима топката.Второто полувреме той владееш повече топката ,но нямаше някакви големи положения и към 76 минута след страхотна комбинация и центриране Вия с глава вкара ,но играта ни изхвърли.Доиграхме 15 минути и още първата атака уникален пропуск Раул стреля в напречната греда,удря се в гърба на Робинсон той става избива от голлинията ,аз отнемам топката подавам на Вия и той от 5 метра сам я изтърва :cry: .

Гонзо 3-2 Реван

Еми тука той започна силно и изтърва 1-2 положения ,но след две негови грешки направих 0-2 до 30 минута.Тука той смени схемата и тръгна Ва Банк и направо ме отнесе отвсякъде.До края на полувреме уцели греда и изтърва сам с-у вратаря.Второто също уцели греда и изтърва 2-3 100 процентови положения.Вкара красиви голове и не знаех къде са намирам.Аз се отчетох с пропуск сам с-у вратаря на Раул и много неправилно отиграни топки.Като се има в предвид ,че ми вкара в 80 и 88 просто започнах да задържам топката щото имах чувството ,че беше навсякъде.В 90 той изтърва ,след това аз изтървах с Раул и накрая той имаше последна възможност ,но изчистих със сетни усилия.

Първият мач бях по-добрият,но вторият той бе 2 пъти по-добрият и добре ,че като никога имах късмет ,иначе заминавах!

Приятен бал на Гонзо и дано влезе там ,където желае!

Koko - Muhata
Muhata - Koko

Alan Smith - Uefomana
Uefomana - Alan Smith

Troy - Pileto
Pileto - Troy

Mafiota - Snoopy
Snoopy - Mafiota

Пичове на вас ви давам срок до 26 май!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми