Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2007 14:21

THE KING OF TIME написа:
Shadow' написа:
Цитат:
Cloaking Field: Support Power cost increased by 100% to 3000. Attack power vs. light infantry increased by 600%. Attack power vs. heavy infantry increased by 200%.

Дали не е прекалено?

Цитат:
Harvester: Attack power increased by 300%.

Атака със събирачите :D

едит: GDI user тука няма, glory for NOD!

Сигурен ли си :twisted:

Леле, Кинг, забравих те. То GDI-четата всички ги забравят, а NOD винаги ще се помни :twisted:

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2007 16:00

Напълно нормално НОД е бъдещето. 8)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2007 17:06

Immaterium написа:
Напълно нормално НОД е бъдещето. 8)

Мина му бъдещето на Нода :evil:

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2007 22:14

Да хахаха за това от EA направиха сайт САМО за НОД последователи. Братя вижте го посетете го запишете се :idea:

KANE LIVES !

http://www.kanelives.org

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2007 23:01

Мда брато,за това нод-ския ти аватар в момента прилича на стар комунистически лозунг-плакат :roll: Нод са една доста мизерна организация - без финанси,криещи се под земята като плъхове,вършеща терористични актове,с посредствени юнити...Точно ми прилича на Съветския Съюз преди да се разпадне тотално.Предпочитам (хипотетично) Земята да се управлява от богата,стабилна,мощтна,уверена и здраво стъпила на земята организация като GDI,от колкото бедни терористични измекяри,с лидер,летящ в облаците,притежаващ безумни виждания и желание да затрие половината човечество,само за да се стигне до еволюция :roll:

GDI>NOD

Винаги е било така,така е сега и така ще бъде 8)

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 00:00

Но от мизерното ми наблюдение си просто поредният глупец, слепец/безмозъчен дънакоплатец ,който не може дори и във мечтите си да види бъдещето а и не е достоен за него. Подобните ба тебе биват изтребвани от НОД като червеи тор която е прсот ненужна. Ти не можеш да видиш същността ,че НОД е единствената опция всичко което се противопостави на него ще бъде заличено. Но ако погледнем от друга страна и се опитам да тълкувам думите ти че СССР е терористична организация и НОД също покрай тях :OMGOMG: "И той каза Лазаре стани и ела при мен ... И Лазар стана" забравям повърхостните ти познания по история с тях не може да се работи. Но самата идея ,че "ГИЗ - Мобиус цитирам те мисля ,че е подходяща гавра с това име" е някаква смислена организация която се крие зад мизерните стени на безценните си сини зони показва ,че е нищо повече от фашистка организация целяща експлоатацията на човешкият род. НОД са единство НОД са сила НОД са бъдещето ! Винаги централизирана влас, винаги правосъдие за неверниците , никога бюрокрация никога непотребна демокрация и измислени идеали.

НОД е единствената сила която може да обедини човечеството да му помогне да навлезе във селдващият етап от развитието си. Само братството има най-напредналите технологии, именно братството има най-добрите инженери, и отново само братството има човешкият ресурс за да постигне това което е естествената еволюционна стъпка. Ако говорим за тероризъм ... о да GDI са терористи унищожаващи тези които не желаят да живеят под тиранията им, тези които са видели истината , тези които знаят какво искат и ще се бият за да може братството да продължи да бъде 1-ва сила на планетата. Нито дезорганизираните и слабо мотивира воници на GDI биха я спрели нито посетителите СКРИН от които се сдобихме с технологии които ще позволят на НОД да завладее звездите. Именно ние униожихме безценната ви Филаделфиа със целия команден състав. Именно ние обединихме всички хора от жълтите зони страдащи и не желаещи покварата на GDI защото тя не прави нищо за тях. Където има насилствено оправление НОД е там и ще бъде винаги срещу тази патетична организация.

НОД е силата GDI са история !

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 06:41

Хаха приличаш ми на някой фанатизиран ислямист.Ти защо си убеден,че възгледите на Нод са правилни ? Ами ако Кейн е просто ненормалник,поредния лунатик,един от милионите шизофреници ? Аз (примерно) може да не искам да ходя облечен в дрипи и да умирам от допира с тиберий... За това се грижат GDI - за обикновените хора. А Кейнчо е много печен и отворен,обаче постоянно си седи в някоя дупка под земята и нито пипа оръжие,нито дори помирисва тиберия,за който така говори :lol:

Следващия етап от развитието на човечеството,означава 80% от него да измре ? Ммм супер,нямам търпение да гния под земята или да "еволюирам" в някакъв изрод (на това му се вика мутация,всички знаем мутантите в C&C - това ли има предвид Кейн под еволюция?) Разбили те станцията във Филаделфия.Да а пък ние сравнихме със земята така ценния Temple Prime.И не ми говори,че Кейн го е направил нарочно така.Глупости,той просто се оправдава.

Какви технологии бе момче - имате единия там Аватар и някакъв стелт механизъм,който всяка втора единица разкрива...Същевременно ВСЕКИ нодски юнит пада в бой от еквивалента си при другите фракции :roll: Няма какво да говоря за GDI - винаги са били по-добрата™ фракция и продължават да бъдат. 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 06:55

Immaterium написа:

Но от мизерното ми наблюдение си просто поредният глупец, слепец/безмозъчен дънакоплатец ,който не може дори и във мечтите си да види бъдещето а и не е достоен за него. Подобните ба тебе биват изтребвани от НОД като червеи тор която е прсот ненужна. Ти не можеш да видиш същността ,че НОД е единствената опция всичко което се противопостави на него ще бъде заличено. Но ако погледнем от друга страна и се опитам да тълкувам думите ти че СССР е терористична организация и НОД също покрай тях :OMGOMG: "И той каза Лазаре стани и ела при мен ... И Лазар стана" забравям повърхостните ти познания по история с тях не може да се работи. Но самата идея ,че "ГИЗ - Мобиус цитирам те мисля ,че е подходяща гавра с това име" е някаква смислена организация която се крие зад мизерните стени на безценните си сини зони показва ,че е нищо повече от фашистка организация целяща експлоатацията на човешкият род. НОД са единство НОД са сила НОД са бъдещето ! Винаги централизирана влас, винаги правосъдие за неверниците , никога бюрокрация никога непотребна демокрация и измислени идеали.

НОД е единствената сила която може да обедини човечеството да му помогне да навлезе във селдващият етап от развитието си. Само братството има най-напредналите технологии, именно братството има най-добрите инженери, и отново само братството има човешкият ресурс за да постигне това което е естествената еволюционна стъпка. Ако говорим за тероризъм ... о да GDI са терористи унищожаващи тези които не желаят да живеят под тиранията им, тези които са видели истината , тези които знаят какво искат и ще се бият за да може братството да продължи да бъде 1-ва сила на планетата. Нито дезорганизираните и слабо мотивира воници на GDI биха я спрели нито посетителите СКРИН от които се сдобихме с технологии които ще позволят на НОД да завладее звездите. Именно ние униожихме безценната ви Филаделфиа със целия команден състав. Именно ние обединихме всички хора от жълтите зони страдащи и не желаещи покварата на GDI защото тя не прави нищо за тях. Където има насилствено оправление НОД е там и ще бъде винаги срещу тази патетична организация.

НОД е силата GDI са история !

Амм не че искам да се намесвам в C&C фанатизирани разговори ама не си ли противоречиш малко? "ГИЗ е нищо повече от фашистка организация целяща експлоатацията на човешкият род" а няколко изречения по-горе казваш "Подобните ба тебе биват изтребвани от НОД като червеи тор която е прсот ненужна." нещо не виждам особена разлика между твоето виждане за GDI и NOD. "Винаги централизирана влас, винаги правосъдие за неверниците , никога бюрокрация никога непотребна демокрация и измислени идеали." Все едно GDI не са централизирани, вярно не е еднолично управление но по твоята логика те са селяци без никаква тактика и дисциплина. Правосъдие? Неверници? Религията е нещо абстрактно, правосъдието също. И двете могат да се извъртят по много различни начини. Измислени идеали? Въпрос на гледна точка. Следващия етап на развитието си? Мисля да пропусна. "Ако говорим за тероризъм ... о да GDI са терористи унищожаващи тези които не желаят да живеят под тиранията им" -> "Именно ние униожихме безценната ви Филаделфиа със целия команден състав." амм пак противоречие? "тези които са видели истината" Истината е също нещо абстрактно, за един едно за друг друго, тази истина може да бъде извъртяна доста през призмата на един или друг човек.
"Само братството има най-напредналите технологии, именно братството има най-добрите инженери, и отново само братството има човешкият ресурс за да постигне това което е естествената еволюционна стъпка." - Чиста пропаганда.

Та общо казано доводите ти издишат. И не преди да ме заклеймите като върл GDI да поясна - играя и с двете фракции, като всяка има свойте приимущества и слаби страни. Няма по-добра или по-лоша. Въпрос на вкус, на стил на игра, на тактика.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 09:23

Плюс това като толкова ви е грижа за хората от жълтите и червени зони, защо аджеба мутантите бяха под командването на Кодиак?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 09:58

Ведин написа:
.Да а пък ние сравнихме със земята така ценния Temple Prime.И не ми говори,че Кейн го е направил нарочно така.Глупости,той просто се оправдава.

Ами всъщност точно това искаше Кейн - удар със Йон канона по храма. Това доведе до експлозия с нужната сила, че да могат Скрин да ни забележат. Нататък ти е ясно какво стана - Братството изкяри най-много :wink:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 12:12

Ведин написа:
Хаха приличаш ми на някой фанатизиран ислямист.Ти защо си убеден,че възгледите на Нод са правилни ? Ами ако Кейн е просто ненормалник,поредния лунатик,един от милионите шизофреници ? Аз (примерно) може да не искам да ходя облечен в дрипи и да умирам от допира с тиберий... За това се грижат GDI - за обикновените хора. А Кейнчо е много печен и отворен,обаче постоянно си седи в някоя дупка под земята и нито пипа оръжие,нито дори помирисва тиберия,за който така говори :lol:

Следващия етап от развитието на човечеството,означава 80% от него да измре ? Ммм супер,нямам търпение да гния под земята или да "еволюирам" в някакъв изрод (на това му се вика мутация,всички знаем мутантите в C&C - това ли има предвид Кейн под еволюция?) Разбили те станцията във Филаделфия.Да а пък ние сравнихме със земята така ценния Temple Prime.И не ми говори,че Кейн го е направил нарочно така.Глупости,той просто се оправдава.

Какви технологии бе момче - имате единия там Аватар и някакъв стелт механизъм,който всяка втора единица разкрива...Същевременно ВСЕКИ нодски юнит пада в бой от еквивалента си при другите фракции :roll: Няма какво да говоря за GDI - винаги са били по-добрата™ фракция и продължават да бъдат. 8)

Нищожно изказване точно колото и нищожното същество изричащо го. Сляп глупец ,който ще изгние заедно със всички които отхвърлят Devanation.
Ако не си разбрал Еволюцията е мутацията. Как са излезли организмите от видата мутирали са и са се приспособили за сушата ... слабите и тогава са измирали. Вие сте слабите ... поредната ненужна брънка и грешка. There will be no mercy.

О да както каза другаря MARiNZ0 да вярваш във толкова плиткоумни действия каквито са тези на псевдо защитна организация която не може дори когато фактите са пред нея да разбере какво става. Толкова голяма заблуда ... но нека те светна ... Темпъл НОД трябваше да бъде унищожен за да привлече посетителите. Но това недъгавото и изтребено командване на GDI не би могло да разбере и като агнета на заколение отново играха по свирката на Кейн ... Kane Lives In Death.... И разбира се чрез тази си своя постъпка не нод а GDI избиха милиони цивилни хора и те изкаха да изпозлват ракета със течен тиберий със която пак щяха да затрият милиони хора. GDI са нищо повече от мишки криещи се зад дебели стени :lol: ... но има една приказка за рибката във шишето сложена на дъното на аквариум в който има октопод. В крайна сметка накрая той отворил тапата влезнал и я изял. Деспота и тиранията свършиха ... НОД ще вземат тази планета заото им се полага по право. Но не само заради Най-добрите ехнологии ... най-дълбоките изследвания за Тиберия както и изследването на Извънземните технологии още от старият кораб а и Таситъса ,който нека си припомним C.A.B.A.L разчете. Но и най-важното защото я има вярата ... вярата е най-силното оръжие ... Let faith protect your soul, And metal your flesh !

One Vision, One Purpous !

Peace Through Power !

Впрочем не фанатизиран НОД да си виждал :lol:

П.С - Рико ако чуе някой непознат ще земе ти повярва , не ми играй сечено със умрелия си атеизъм.
Аз лично не говоря за играта и нищо свързано със мизерен гейм-плей говоря за Planet C&C (вселената/флъфа)

П.П.С - Впрочем ще е добре и други хора да се включат заформя се забавна дискусия/спор :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 12:39

Да ама ако я нямаше играта,нямаше да я има и вселената,нали?Тъй че всичко е пряко обвързано.

Темпъл прайм -хахахахахах

Шизофреника (Кейн) явно не е успял да "forseen"-не атаката и просто събитията се навързаха - удар с Йона,разпръскване на тиберий,пристигане на извънземни,а Кейн просто се възползва от това за да го изкара все едно е било негов план.

Мм по-добре да са мишки зад дебели стени,от колкото плъхове под земята.И за какви технологии ми говориш в крайна сметка бе човек?! Айде да ми ги разясниш? Скования набързо аватар,мизерното скорпионче или селската,остаряла ядрена ракета?Това ли са ви технологиите ? Я разгледай какво има GDI и какво Nod и пак ми говори за технологии...Нод са 1 към 1 с пост-комунистическа Русия - остаряла военотехника,разчитаща на стари лаври и бойни успехи,фанатизъм и деградация.

Сега,радвам се,че постна,защото исках да кажа нещо относно миналия ти пост,но не исках да пускам 2 поста един след друг:

Immaterium написа:
Но от мизерното ми наблюдение си просто поредният глупец, слепец/безмозъчен дънакоплатец ,който не може дори и във мечтите си да види бъдещето а и не е достоен за него.

Какво бъдеще?На генни мутации и смърт?Много благодаря...Нека се пренесем хипотетично в онова време (в което се развива C&C интригата). Имам прекрасна жена,2 сладки дечица,добра работа и живея в сините зони.Единственото,което искам е да остарея до жена си,да се радвам на децата си,да ходя на почивка 3-4 пъти годишно,да се забавлявам както всеки друг НОРМАЛЕН човек(под нормален имам предвид без психически отклонения,както сещаш се кой),да се радвам на океана,птичките и т.н. Но изведнъж някоя сутрин се събуждам и установявам,че на мястото на едната ми ръка има двуметрово пипало,едното ми дете е пръснато на различни парчета из срутената къща,другото е около 4 метра високо,с криви остри зъби и едно око,а жената е обрамчена с експлозиви и търчи към бойното поле,като в същото време някакъв плешив ОЧЕВИДНО ненормален индивид ми обяснява как трябва да го преживея и как всичко това е в името на по-добро човешко съществуване.Това ли е "Светлото" бъдеще за хората?Това ли е еволюцията?Ако е така мога откровено да кажа - Кейн да върви на майната си,аз си искам обикновените,простосмъртни радости и удоволствия.

И моля,отговори на поста на Рико.За какъв фашизъм говориш,след като Нод са една изцяло диктатурна организация,незачитаща друго мнение,освен това на лидера,избиваща всичко по пътя си и жертваща дори и СВОИ хора в името на съмнително всеобщо благо :roll: Тероризъм и фашизъм в най-чист вид.

Обобщено - Нод съкс. В играта са слаби,кекави и мизерни терористи.Идеологията им куца здраво,а цялото управление е изградено от промити мозъци,фанатизирани гневни,ядосани социопати и ментално нестабилни индивиди.GDI имат много по-стабилни юнити,а убежденията им са човешки и разумни.И пак питам,Кейн като е толкова убеден в "чудотворното" действие на Тиберия,защо той самия не се изложи на малко облъчване от същата субстанция?Чакай,аз ще ти кажа - защото първо ще си вземе опитни зайчета (2-3 поколения хора) върху които да го изпробва,естествено те ще умрат или по-лошо - ще мутират,а той ще каже,че са загинали в името на всеобщото благо :roll: Просто всичко в идеологията му куца.Кейн е един обсебен от жажда за власт и надмощие мегаломаняк,грандоман и психически увреден човек,който единствено би довел човечеството до пълна анихилация и изчезване,а земята - до пълна разруха.Незнам,но си мисля,че явно не е получавал достатъчно любов от родителите си като малък,или са го били по главата с шише от бира,може и гаджето да не му е пускало,та е станал такъв шизофренясал,агресивен чичка :lol:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 13:44

Ха-ха-ха харесваш ми обичам да си лафя със повърхностни човечета ... Особенно за еволюция , ценности и вяра :lol:

Да и хриястиянството е гонено и последователите изтребвани и Христос който е бил първият месия е бил разпънат от "здравомиселщите хора". Да хора като теб. Достатъчно ограничени за да не могат да видят истината но те ще бъдат изпити в името на човечеството :lol: .
Както споменах не само технологиите ще допринесът за успеха на НОД но също и безграничната вяра във бъдещето и следващото еволюционно стъпало на човечеството. Няма да обяснявам ти си просто псевно американче, което живее и вярва във преходен измислен свят който ще бъде изравнен за да бъде псотроена империята на братството НОД. Това е необратино. Каквото и да се опитваш пелтечиш всеки последовател на Кейн знае какво е нужно за да се избави светът от такива като теб. Но ако преминем към технологиите ... О велики Кейн да не изброявам най-дълбоките псотижения във сверата на Тиберия, Стелт технологиите, Най-добрите защитни системи, нано-боти, Кибер технологии включващи киборги както и бившият най-мощен "Изкуствен интелект" защото той определено не беше изкуствен. Най-модерното въоражения. Със най-новите енергийни оръжия, огнени,тиберийни. Най-модерните танкове и летателни апарати създавани някога. О да говоря за изключително сложните инженерни кострукции като ... скорпион танкът, който не е просто GDI танкът Ейбрамс от преди десетки години но във по тъп дизайн. Или за невидимите и маневрени стелтове , ... или може би невидимите бомбандировачи вертиго или разузнавателните многоцелеви венъм. А може би за най-високотехнологичният уоукър Аватара със най-сложните системи можещ да откърти куполо на всеки танк?

Мисля ,че си поредният псевно фен регнал се колкото да си покаже мизерното мнения без покритие относно светът на C&C без никаква научена история нито прочетени технически данни за еденици, технологии и убеждения. Просот е цяло удоволствие да виждам излеянията ти и да ти се смея от сърце. Когато се говори със незапознат човек относно някоя тема е много забавно. А обикновенно всички GDI-чета са един дол дренки. НЕ случайно ще паднете. Не случайно дори на края на C&C3 пак не разбраха какво става :lol: и им остана да се почесват, GDI са история.

Но нека дам едни съвсем малък списък от хора които са осъзнали че НОД е пътят :

----------------------------------------------
Jim UK ( SrgMjrHarper):

I Pledge My Loyalty To Kane, Founder Of The Brotherhood. The Man Who Foresaw The Tiberium Age, The Man Who Shall Never Know Death, The Man Who Will See Us To Becomeing More Than We Ever Aspired To Be. Yes I Will Follow Him & Fight In His Name. Death To All Who Appose Us Brothers Of NOD, Death To GDI. Any Battle, Anywhere, In The Name Of Kane!

Eagle Corporation:

TIBERIUM IS THE ANSWER TO PEACE

Peace through power! I am a Chinese,I want to know more about the brotherhood. One Vision One Purpose

AplhaLeader:

If we are to be victorius we must crush the enemy through our knowledge of Tiberium.

RedHawk:

"The Rivers will flow with the blood of our enemies"

deso1ator:

For the Brotherhood! Kane lived, Kane lives, Kane will live!

Kicken:

In the name of Kane! The true Messiah!

Andrew Faulkner:

GDI Scum goin down.

Crdgohan:

Kane will lead the Brotherhood to a new world, the visitors will be incapacitated, and GDI will be forever crushed by the giant hammer that is the Technology of Peace.

Осъзнай се.

Kanelives.org - Join the Brotherhood !

Продължавам да очаквам интересните ти и изпълнени с прелюбопитни измишльотини мнения с удоволствие ще се посмея и ще ти драсна по 2,3 реда защото си си чиста загуба на време :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 14:03

Immaterium написа:
скорпион танкът, който не е просто GDI танкът Ейбрамс от преди десетки години но във по тъп дизайн

Който танк разбива нодския си еквивалент с 2 удара? :oops:

Напротив,знам какво говоря,обаче ти си дълбаеш на едно и също място,не отговаряш на въпросите,които те питам и като цяло ми доказваш,че си типичен представител на нод - сляпо,фанатизирано говедо.Тъй-като водим гейм-дискусия,а ние (както знаем от ПЦМ) геймърите сме интелигентни хора,ще те помоля да се въздържаш от нападки на лична основа,защото това само говори за бедната ти обща култура и провал в опитите ти да ми отговориш обосновано.Някъде да видя да съм те обидил,както ти направи многократно?Виж,говорих против Кейн,но ако ти се идентифицираш с един фикционален човек,актьор ръкомахащ по зле съшит сценарии,тогава аз нямам какво да говоря,ами само мога да се прекръстя с надеждата,че ще те блъсне кола.

С горецитираните само доказваш твърдението ми за слепи,фанатизирани,безмозъчни зомбита,които следват Кейн с оцъклен телешки поглед,а той самият върши всичко,воден от грандоманските си,себични и анормални планове.И ти си един от тях,спокойно.

Сега се върни към постовете ми,към този на Рико,прочети ги внимателно,отговори на нещата,които се пита там и евентуално тогава може да продължим дискусията.Ако не - аз се оттеглям.

п.п. Трябваше да ме послушаш за намаляването на аватара.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 14:23

фашистки пропаганди тук не говорим за Гейм-дискусия :lol: Явно си във голяма заблуда още от началото. Тук говорим за реалността на TS компания. Патетично просто. Много добре е ,че не разбираш какво ти казвам а и не очаквам ти си просто последовател на фашистка организация(както изтъкна) интересуваща се от глобална доминация и лъжливи идеали / все пак не може да има само последовател трябават и врагове :lol: жалкото е ,че не вникна във примерите които дадох но не очаквам да го направиш гледаш в една точка и за теб това е нормата :lol:

Но и в този момент всички НОД играчи са мобилизирани. Играейки в онлайн сърварите точно като мен 8) давайки приноса си за НОД :

Можеш спокойно да се оттеглиш но дори и в космоса да отидеш НОД пак намира начин да унищожи враговете си вероятно поне това си разбрал от C&C Tiberium universe или поне това да си видял покрай наистина пълното безхаберие на GDI и некомпетентността им.
Ха че даже те накараха посетителите да нападнат земята заради Йонното си оръдие :lol: И те ги накараха да дойдат .. все пак и те избиха милиони невинни хора които НОД се опита да спаси ... кейн беше предвидил това 8)

The Techology of Peace !

П.С - жалко за теб ако си мислиш ,че съм те обидил всеки последовател на GDI е незаслужава уважение ... осен 1,2-ма от този форум ... но да не се отклонявам. Беше ми крайно приятно да ти се посмея. До нови срещи.
И не забравяй Where is oppresion , NOD is there !

Можеш споконо да ми драснеш едно от типа " По-умните отстъпват или "прочети постоивете на Рико(атеист ...и духовно гладен/празен човек. Не се обиждай) или твоите които са чиста проба повърхтностни познания и наблюдения ... Можеш да приключиш с импровизациите си и най-вече намесването на СССР (това наистина беше добро много му се посмях))

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 15:48

Ведин написа:
Темпъл прайм -хахахахахах

Шизофреника (Кейн) явно не е успял да "forseen"-не атаката и просто събитията се навързаха - удар с Йона,разпръскване на тиберий,пристигане на извънземни,а Кейн просто се възползва от това за да го изкара все едно е било негов план.

Ти май найстина не си разбрал нищо от Третата война за тиберия. Мислиш, че събитията са се "навързали", въпреки думите на Кейн "I had NO INTENTION of winning the war with GDI.". Войната започва именно защото Кейн знае, че при евентуален проблем GDI просто използват Ion Cannon-а. Горките изиграха своята роля дори без да разберат какво всъщност са направили. Вярваш ли, че всичко случило се досега не е планирано от човека, предсказъл идването на тиберия на Земята още ,когато GDI не са знаели въобще за какво става въпрос?!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 16:07

А всеки последовател на Nod явно не може да пише :roll: Това е ефектът от живот под земята :lol: Но така де,за какво ви е образование - скоро ще се присъедините към братята ви мутанти :lol:

п.п. Говорим за игра.За измислена,фикционална вселена,шепа пиксели и няколкостотин страници история,създадена от авторите с цел пари и забавление на феновете.Опитах се да проведа някаква що-годе нормална дискусия,но явно няма как да стане.И ето отново - вместо да ми отговориш (което вече ОЧЕВИДНО не можеш да направиш) започваш да обиждаш и да си дълбаеш в своето.So be it.Оставям ви нодовците да си говорите,темата да потъне (както и беше станало),а аз отивам да пия бира :P

Edit: Да,но аз говоря за НОД.За една
Ведин написа:
измислена,фикционална вселена
.Я сега виж неговите постове и виж какви неща пише той,без дори да ме познава.Както и да е,казах каквото имам да казвам.

gl hf

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 16:14

Цитат:
Опитах се да проведа някаква що-годе нормална дискусия,но явно няма как да стане.

Когато започваш дискусията така...

Ведин написа:
Мда брато,за това нод-ския ти аватар в момента прилича на стар комунистически лозунг-плакат :roll: Нод са една доста мизерна организация - без финанси,криещи се под земята като плъхове,вършеща терористични актове,с посредствени юнити...

...тя няма как да стане нормална. :wink:

P.S ако под "подсредствени юнити" имаш впредвид невидим танк, който не само размазва жалката ви авиация, но и почти всичките ви машини (освен Мамута) значи се лъжеш жестоко

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 16:34

Човека просто е объркан ... след цялото двуличие на GDI не знае къде какво става. Нормално.

Но определено мешаш много грубо гейм дискусия/мулти/сингъл със флъф/стори дискусия относно фракциите. Не говоря и не намесвам (а би трябвало) крайните ти и както прочетох афектирани постове защото аз тук се забавлявам да гледам хора които говорят за игри за които не знаят историята и не четат между редовете където е написано всичко. Сещаш ли се ситният шрифт. Иначе отгоре всичко е розово.
Cold War Interpretation : Американците са добри Рснаците лоши(тъп (тъп пример знам но е най-елементарният) ... ами да това е изказване на човек който не е учил история и няма как да знае ,че добри и лоши няма има интереси това добро и лошо е измислица на хора като теб. и определно Русия не е била със стари технологии лол изпратила е първа апарат в космоса , първа е качила човек , после жена и куче. Както и е построила космическа станция. Да не изтъквам научният напредък който е дала на света.
А това ,че дори със горният си пост се опитваш по типичен пример да хапеш като куче което е опряло до стената не ти прави чест. жалко ,че не ми прочете миналите постове и това което ти казах. И ,че всъщност ти оговорих на всички въпроси ако бяха такива не видях препинателни знаци или да ме питаш целенасочено. Но не си направи труда.

Отново има голяма разлика от дискусия на гемплей и сторилайн. Обикновенно нямат общо.
Едното е техническа част другото си е чистата история.

жалко наистина ,че не можеш да общуваш нормално за да се получи дискусия за каквото и да е.

А бих поспорил какво е тероризъм във натура и как хората бъркат много лошо значението и интерпретацията на тази дума. Няма значение. gl hf и на теб.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 17:43

"атеист ...и духовно гладен/празен човек." Въобще знаеш ли какво значи думата атеист? Брат земи се осъзнай бе :lol: Между впрочем на колко си години? Защото така като те слушам имам чуството че говориш се едно това е реалноста. Инак аргументите ти продължават да издишат, а нещо пропускаш да отговориш на моя пост :wink: Е няма лошо де, все пак не съм очаквал друго освен плиткоумни обиди без никакви доводи или аргументации от теб.

"One Vision, One Purpous !"
И като нон стоп изкарваш лозунги поне се научи правилно да ги пишеш. :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com