Автор |
Съобщение |
`FairY`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 21:01
CD1
CD2
С малко лични предпочитания и не субективно мнение
|
|
|
|
|
`FairY`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 21:08
|
|
|
|
|
`FairY`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 21:15
Айде малко 'картинки':
|
|
|
|
|
`FairY`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 21:30
The House Underground 2005 Session
01. Samuel Flash – Styling 02. Wally Lopez – Shake It Like 03. Celeda – Underground 2005 (Xpander Club Mix) 04. Moloko – Indigo (Robbie Rivera’s Dark Mix) 05. Robbie Rivera ft. Paul Williams – Sex (Antoine Clamaran Mix) 06. Peace Division – Seriously Twisted 07. Amuka – Appreciate Me (Dj Paolo's Unreleased Tribal Mix) 08. Victor Calderone – Resonate (That Kid Chris Club) 09. Kobbie & Nitro – America 2005 (Original Tribal Mix) 10. Peace Division – Take Me (I’m Yours) (Ceramic Mix) 11. ATFC – Erotik (Wally Lopez & Dr. Kucho Weekend Mix) 12. Robbie Rivera – Feel The beat (Tribal Mix) 13. Iio – Runaway (Frank Bailey Mix)
|
|
|
|
|
`FairY`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 21:55
|
|
|
|
|
`FairY`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 22:17
1. Gamat 3000 - Slower Movement
2. The Discowboys - Walking On Rhythm
3. Vincenzo - Nightbirds
4. John Dahlback - Take you there
5. St. Germain - My mama said
6. Morecuts - happy steps
7. Freedom dub - Green style
8. Ronan - Flashlight
9. Sixth Finger - Behind The Door
10.Glambeats Corp - Fantasy
11.Solsonik feat.Sabrynaah Pope - In love again southern
12.Copyright feat.Tasita Daour - Release yourself
13.k klass feat.Rosie Gaines - Dance with me
14.Leah Mccrae - All the love that im giving
15.Inaya Day and Jackii Gilford - I got my freedom
16.Awakening - Take me now bah
|
|
|
|
|
`FairY`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:44
Чудех се дали да го пусна това ама айде , давам ви го , от мен да мине
|
|
|
|
|
`FairY`
|
|
|
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 21:04
А,бе,що западна темата за най-великата музика,ве?
Аре искам РЕБОРН!
Поздрав:
121. VA - [Dance House Vol. 02 #30] Wendell Kos Vs Dubby Moodge - City On Fire
И да ви питам за новата "сензация" DJ Miro...(родом от Арената май...)
Е ви неколко сета да видите.
http://arenabg.com//details.php?id=73649
http://arenabg.com//details.php?id=73649
Обърнете особенно внимание на 023. DJ_Miro_-_Everybody_Moving_(04.02.07)
Аре още поздрави.
070. Tomcraft & Jimmy Pop - [House Republic Vol.1 #05] Broadsword Calling Danny Boy
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 22:52
ee аре стига с тая дата, не се отваря от чужбина...дайте малко торенти
|
|
|
|
|
meth
|
|
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 22:56
Тоа техникс са ше го сънувам
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2007 19:16
High_voltage написа: Знам, че темата не е за това, но тъй като вие трябва да сте най-големите разбирачи по темата, задавам въпроса си тук. Търся на Alex Guadino - Destination Unknown, само че без пеенето. Тоест само саксофона и другите му там задни мелодийки. Доколкото разбрах оригинала се казва Calabria и е на DJ Rune, но единственото, което намерих е някакъв микс, който пък не е това което търся. Ако не може да се сетите за какво става въпрос, ето линк: (Файла прави проблеми с winamp, отворете го с windows media player) http://www.yousendit.com/download/TEhXRGw4R3NVbTgwTVE9PQТърся парчето, което започва от 4:25 (4 минути и 25 секунди)
Ман,аз го имам.Давай скайп и ще ти го изпратя,щото нема къде да го кача.
Казва се 002. Drunermunky - [DJ Collection Pumping House (BCS1374) #02] Calabria
Даваш скайп и ще ти го изпратя
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2007 20:23
Rudeb0x.c0re написа: High_voltage написа: Знам, че темата не е за това, но тъй като вие трябва да сте най-големите разбирачи по темата, задавам въпроса си тук. Търся на Alex Guadino - Destination Unknown, само че без пеенето. Тоест само саксофона и другите му там задни мелодийки. Доколкото разбрах оригинала се казва Calabria и е на DJ Rune, но единственото, което намерих е някакъв микс, който пък не е това което търся. Ако не може да се сетите за какво става въпрос, ето линк: (Файла прави проблеми с winamp, отворете го с windows media player) http://www.yousendit.com/download/TEhXRGw4R3NVbTgwTVE9PQТърся парчето, което започва от 4:25 (4 минути и 25 секунди) Ман,аз го имам.Давай скайп и ще ти го изпратя,щото нема къде да го кача. Казва се 002. Drunermunky - [DJ Collection Pumping House (BCS1374) #02] Calabria Даваш скайп и ще ти го изпратя
Метни и тука - deep.ocean.mix@gmail.com или skype:bg_talibana, ама едва ли ще съм повече от 30 мин онлайн
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2007 20:34
мини руло написа: Rudeb0x.c0re написа: High_voltage написа: Знам, че темата не е за това, но тъй като вие трябва да сте най-големите разбирачи по темата, задавам въпроса си тук. Търся на Alex Guadino - Destination Unknown, само че без пеенето. Тоест само саксофона и другите му там задни мелодийки. Доколкото разбрах оригинала се казва Calabria и е на DJ Rune, но единственото, което намерих е някакъв микс, който пък не е това което търся. Ако не може да се сетите за какво става въпрос, ето линк: (Файла прави проблеми с winamp, отворете го с windows media player) http://www.yousendit.com/download/TEhXRGw4R3NVbTgwTVE9PQТърся парчето, което започва от 4:25 (4 минути и 25 секунди) Ман,аз го имам.Давай скайп и ще ти го изпратя,щото нема къде да го кача. Казва се 002. Drunermunky - [DJ Collection Pumping House (BCS1374) #02] Calabria мини руло,ман,аз ти имам скайпа...Ти не си ли гледаш абонатите @High Voltage-казвай скайп или мейл и че те уредиме.Руло тебе също Даваш скайп и ще ти го изпратя Метни и тука - deep.ocean.mix@gmail.com или skype:bg_talibana, ама едва ли ще съм повече от 30 мин онлайн
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2007 21:27
High_voltage написа: Rudeb0x.c0re написа: High_voltage написа: Знам, че темата не е за това, но тъй като вие трябва да сте най-големите разбирачи по темата, задавам въпроса си тук. Търся на Alex Guadino - Destination Unknown, само че без пеенето. Тоест само саксофона и другите му там задни мелодийки. Доколкото разбрах оригинала се казва Calabria и е на DJ Rune, но единственото, което намерих е някакъв микс, който пък не е това което търся. Ако не може да се сетите за какво става въпрос, ето линк: (Файла прави проблеми с winamp, отворете го с windows media player) http://www.yousendit.com/download/TEhXRGw4R3NVbTgwTVE9PQТърся парчето, което започва от 4:25 (4 минути и 25 секунди) Ман,аз го имам.Давай скайп и ще ти го изпратя,щото нема къде да го кача. Казва се 002. Drunermunky - [DJ Collection Pumping House (BCS1374) #02] Calabria Даваш скайп и ще ти го изпратя За съжаление нямам скайп. Прати го на alexpan@abv.bg ако не е твърде голям файла. :/
Готов си,брат
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2007 22:55
House Music 4 ever!^
___________________________________ .
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2007 10:43
Романс написа: House Music 4 ever!^
Especially Progressive,Deep,Electro and Club \o/
Поздрав:
073. DJ Falk-House Of God
И един за феновете на La Funk
127. Patric La Funk - Sundrops
П.П.Требва ми едно хаусче на Toast Burglar-Matteboi
Много е здраво,но никъде не го намирам.Малко хелп
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2007 12:25
www.friskyradio.com
24/7 progressive house trance radio !!!
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Май 2007 21:01
High_voltage написа: Rudeb0x.c0re написа: High_voltage написа: Rudeb0x.c0re написа: High_voltage написа: Знам, че темата не е за това, но тъй като вие трябва да сте най-големите разбирачи по темата, задавам въпроса си тук. Търся на Alex Guadino - Destination Unknown, само че без пеенето. Тоест само саксофона и другите му там задни мелодийки. Доколкото разбрах оригинала се казва Calabria и е на DJ Rune, но единственото, което намерих е някакъв микс, който пък не е това което търся. Ако не може да се сетите за какво става въпрос, ето линк: (Файла прави проблеми с winamp, отворете го с windows media player) http://www.yousendit.com/download/TEhXRGw4R3NVbTgwTVE9PQТърся парчето, което започва от 4:25 (4 минути и 25 секунди) Ман,аз го имам.Давай скайп и ще ти го изпратя,щото нема къде да го кача. Казва се 002. Drunermunky - [DJ Collection Pumping House (BCS1374) #02] Calabria Даваш скайп и ще ти го изпратя За съжаление нямам скайп. Прати го на alexpan@abv.bg ако не е твърде голям файла. :/ Готов си,брат Получих го, НО, това все пак не е същото, което аз търся. Микс е. :/ Все пак благодаря.
Еми дюд,бих ти препоръчал да се регнеш в хаусбг.орг и там да поразпиташ.Алтернативата е last.fm,ако я има за безплатен даунлоад или да я рипнеш от някое радио.Аз имам 15 ГБ Хаус и транс и незнам точно какво имам Ако изникне нещо ще ти го изпратя
Поздрави:
1513. John Acquaviva pr. Swen Weber - [Sunshine Live House Edition Vol.4 #17] First Stroke
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|