Лоците ядът всички за закусква тва е най небалансирания клас в играта.Колкото и да си некадърен шанса да паднеш с лок е много малък.Telba написа:Ама уорлоците ви ядем за закуска вас шаманите.
Не помня кога за последно 1в1 съм умрял от шаман,честно казано...
Просто ако сте енхансмънт един дет коил + фиър ,и ако не сте успяли да си пуснете тремора (или не успее да ви стигне пулса му) и ако СЛУЧАЙНО съм забравил да изхабя чардж-а на граундинг-тотема,еми,отивате при предците си
За WoW кои е наи-добрия healer след priest-a
- Pеnnywise9198
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Фиър не ползвам.
Срещу кой да ползвам?80% хорда-ъндед,че и тринкета маха фиър.
Уориър,имюн.
БМ хънтър,имюн.
Пала,лол.
Айде,друид,не имюн.
Прийст,само алианса яко имюн но аз съм алианс,не се брои.
Факта да каже някой че фиър е имба,показва колко сте слаби в пвп.
Само хордата може да фиърва,и аз живея с това.Не е болка за умиране без фиър.
Jorix,ти не можеш да играеш тази игра
Срещу кой да ползвам?80% хорда-ъндед,че и тринкета маха фиър.
Уориър,имюн.
БМ хънтър,имюн.
Пала,лол.
Айде,друид,не имюн.
Прийст,само алианса яко имюн но аз съм алианс,не се брои.
Факта да каже някой че фиър е имба,показва колко сте слаби в пвп.
Само хордата може да фиърва,и аз живея с това.Не е болка за умиране без фиър.
Jorix,ти не можеш да играеш тази игра
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
RoflJorix написа:Лоците ядът всички за закусква тва е най небалансирания клас в играта.Колкото и да си некадърен шанса да паднеш с лок е много малък.Telba написа:Ама уорлоците ви ядем за закуска вас шаманите.
Не помня кога за последно 1в1 съм умрял от шаман,честно казано...
Просто ако сте енхансмънт един дет коил + фиър ,и ако не сте успяли да си пуснете тремора (или не успее да ви стигне пулса му) и ако СЛУЧАЙНО съм забравил да изхабя чардж-а на граундинг-тотема,еми,отивате при предците си
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
- Wile E. C.
Това важи за PvP на роуг с всеки клас - ако някой ти се опъне и видиш че не става, Ваниш и се изнасяш. Малко лекуване, връщаш му се в гръб и го довършваш. Роуговете са (сме) единствените, които могат да не умират въобще - именно заради ваниш-ването. На теория и другите класове имат начин да избягат от битка, но рядко им минава номера.Siedun написа:...Ако въобще успеят да ми пуснат фиър и да ме надотят използвам Shadow Cloak+Insignia of Alliance и Vanish ,след което има почти сигурна смърт.
Точно па роугове ако знаеш как меля с моя warrior си няяш на представа...роуга праи демидж и целта е да не излизам от стъновете му, докопам ли го обаче, хамстринг и довиждане...Troll Rogue написа:Това важи за PvP на роуг с всеки клас - ако някой ти се опъне и видиш че не става, Ваниш и се изнасяш. Малко лекуване, връщаш му се в гръб и го довършваш. Роуговете са (сме) единствените, които могат да не умират въобще - именно заради ваниш-ването. На теория и другите класове имат начин да избягат от битка, но рядко им минава номера.Siedun написа:...Ако въобще успеят да ми пуснат фиър и да ме надотят използвам Shadow Cloak+Insignia of Alliance и Vanish ,след което има почти сигурна смърт.
м, другото се убедих, колко добър хийлър е холи палата. Имах 70ка холи пала с що годе добър хийлинг гиър...маната много трудно свършва и това е огромния плюс, пред другите хийлъриd-r Jones написа:След приест:
1. Холи пала с хийлърски дрехи
2. Ресто Дру ф ТоФ форма
Яко подписи...х
Даммм, лориърите са ми доста труднички.Като са на фюри си правят доста добър дмг...Ако не ги държа постоянно в стън най-често умирам.Дори и ивейжън не помага.Pileto написа:Точно па роугове ако знаеш как меля с моя warrior си няяш на представа...роуга праи демидж и целта е да не излизам от стъновете му, докопам ли го обаче, хамстринг и довиждане...Troll Rogue написа:Това важи за PvP на роуг с всеки клас - ако някой ти се опъне и видиш че не става, Ваниш и се изнасяш. Малко лекуване, връщаш му се в гръб и го довършваш. Роуговете са (сме) единствените, които могат да не умират въобще - именно заради ваниш-ването. На теория и другите класове имат начин да избягат от битка, но рядко им минава номера.Siedun написа:...Ако въобще успеят да ми пуснат фиър и да ме надотят използвам Shadow Cloak+Insignia of Alliance и Vanish ,след което има почти сигурна смърт.
м, другото се убедих, колко добър хийлър е холи палата. Имах 70ка холи пала с що годе добър хийлинг гиър...маната много трудно свършва и това е огромния плюс, пред другите хийлъриd-r Jones написа:След приест:
2. Ресто Дру ф ТоФ форма
аз примерно съм на армс, но точно стъновете ми помагат многоSiedun написа:Даммм, лориърите са ми доста труднички.Като са на фюри си правят доста добър дмг...Ако не ги държа постоянно в стън най-често умирам.Дори и ивейжън не помага.Pileto написа:Точно па роугове ако знаеш как меля с моя warrior си няяш на представа...роуга праи демидж и целта е да не излизам от стъновете му, докопам ли го обаче, хамстринг и довиждане...Troll Rogue написа: Това важи за PvP на роуг с всеки клас - ако някой ти се опъне и видиш че не става, Ваниш и се изнасяш. Малко лекуване, връщаш му се в гръб и го довършваш. Роуговете са (сме) единствените, които могат да не умират въобще - именно заради ваниш-ването. На теория и другите класове имат начин да избягат от битка, но рядко им минава номера.
2. Ресто Дру ф ТоФ форма
Таланта се нарича Second Wind и когато съм стъннат ми регенерира 10% кръв и 20 rage. А с overpowera, който ми е само 5 rage и е с 50% crit chance правя също мн демидж, понеже роуговете мн доджват, а overpowera се ползва след додж...
Яко подписи...х
Много мразя кат някои почне да ми обяснява как щял да протече дуела...Предполага се че cheap shot-a ти резиства,после се предполага че ти пускам дет коил+1,5к шадоуфюри+2к шадоубърн и после се предполага че ми лапаш патката...Не можеш да предположиш нищо.Бии ми лока и тогава ми обяснявай кво се предполагаSiedun написа:Предполага се...
ако това е насочено към мен, незнам какво се предполага, но хънтъра мачка друида...по принцип...Jorix написа:Да верно.Намерил той роуга да ми обяснява как уарлоците му били лесни.Аре разкажи ми за хънтъра кво се предполагаPileto написа:По принцип най-големия проблем на локовете са роуговете...
Яко подписи...х
Ами ако играеш на Burning Blade или на някой крос риалм ,с удоволствие.Cheap shota ми резиства може би 1:100 шанс (използвам основно ambush btw).Оооо ,и как описвам как протича дуела?Не е ли нормално роуга да напада пръв?Не е ли нормално да използвам Insignia of Alliance & Shadow Cloak срещу лока?Еми ако мислиш ,че така описвам протичането на дуела ,хвани поиграй малко повече вов.Jorix написа:Много мразя кат някои почне да ми обяснява как щял да протече дуела...Предполага се че cheap shot-a ти резиства,после се предполага че ти пускам дет коил+1,5к шадоуфюри+2к шадоубърн и после се предполага че ми лапаш патката...Не можеш да предположиш нищо.Бии ми лока и тогава ми обяснявай кво се предполагаSiedun написа:Предполага се...
Естествено при пвп екипировката също е от голямо значение.Ако си някакъв вов манияк и си събрал примерно тиър 5 нормално да не те победя.Просто в повечето случай 1в1 с лок го бия-факт.
П.П.Pileto ,не съм много запознат с талантите на уориърите,може и да се бъркам.Както и да е, трудни са за убиване независимо от билда