Всякакви обсъждания по World of Warcraft

Игри за PC
Публикувай отговор
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Nexus написа:Normal realm - разликата е в Player vs player мелето :) в нормалните не можеш просто така да нападнеш някой от другата фракция. Зоните се делят на три групи - Horde, Alliance и Contested. В Contested можеш да нападнеш някой само ако той си е пуснал pvp mode-a ( става с /pvp ). Има там подробности но в общи линии е това. Ако си Horde и си в Alliance зона(каква е зоната пише над картата), всеки от алианса може да те напада и обратно но ти НЕ можеш да нападнеш пръв. Ако си Horde в Horde-зона и там има някой от алианса, ако не го нападаш той не може дори да те одраска. Ако го нападнеш - вече си почва самото пвп. Нормал риълмите са основно ако имаш намерение да висиш по инстанции(след TBC и като съсипаха масата инстанции не знам как стоят нещата). Ако искаш пвп има Battlegrounds / Arena.

PVP Realm - кой където го хванеш си е твой :lol: поне за мен там е задължително да съм с някакъв пвп билд на талантите щото иначе ще ми скъсат задника. Някой по близз форумите много на място сравни тези риълм-и с дивия запад :D не е особено забавно да не можеш да си минеш куеста щот има няколко алианс-а на същото място а ти си от ордата...И пак го има това че в Алианс-зона не можеш да нападаш ally-та ако си Horde и обратно.
Ок много ти благодаря надявам се един ден да играем заедно....Та другото което също не разбрах е за това с геройте от ордата и алианса как става номера да имас и от двете фракции и там подобни :)
Radek

Мнение от Radek »

Ignatio Mobius написа:
Nexus написа:Normal realm - разликата е в Player vs player мелето :) в нормалните не можеш просто така да нападнеш някой от другата фракция. Зоните се делят на три групи - Horde, Alliance и Contested. В Contested можеш да нападнеш някой само ако той си е пуснал pvp mode-a ( става с /pvp ). Има там подробности но в общи линии е това. Ако си Horde и си в Alliance зона(каква е зоната пише над картата), всеки от алианса може да те напада и обратно но ти НЕ можеш да нападнеш пръв. Ако си Horde в Horde-зона и там има някой от алианса, ако не го нападаш той не може дори да те одраска. Ако го нападнеш - вече си почва самото пвп. Нормал риълмите са основно ако имаш намерение да висиш по инстанции(след TBC и като съсипаха масата инстанции не знам как стоят нещата). Ако искаш пвп има Battlegrounds / Arena.

PVP Realm - кой където го хванеш си е твой :lol: поне за мен там е задължително да съм с някакъв пвп билд на талантите щото иначе ще ми скъсат задника. Някой по близз форумите много на място сравни тези риълм-и с дивия запад :D не е особено забавно да не можеш да си минеш куеста щот има няколко алианс-а на същото място а ти си от ордата...И пак го има това че в Алианс-зона не можеш да нападаш ally-та ако си Horde и обратно.
Ок много ти благодаря надявам се един ден да играем заедно....Та другото което също не разбрах е за това с геройте от ордата и алианса как става номера да имас и от двете фракции и там подобни :)
Като си платиш два акаунта...
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Хващаш Horde щот близард ги преебаха повече и .. важна е идеята :wink: и забравяш за алианса :twisted: аа и забравяш за Blood Elf-ите :evil: :x .... :wink: Аз от алианса признавам само Драенеите и малко хюмън но малко..
Изображение
pwnd
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Nexus написа:Хващаш Horde щот близард ги преебаха повече и .. важна е идеята :wink: и забравяш за алианса :twisted: аа и забравяш за Blood Elf-ите :evil: :x .... :wink: Аз от алианса признавам само Драенеите и малко хюмън но малко..

В смисъл ще мога да играя и с двете фракции ???
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Рано пиле, рано пее! :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

The Chameleon написа:Рано пиле, рано пее! :lol:

За ко не си в скайп
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Щото бях на даскало може би ?

п.п. Стига флад. :О
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Nexus написа:Хващаш Horde щот близард ги преебаха повече и .. важна е идеята :wink: и забравяш за алианса :twisted: аа и забравяш за Blood Elf-ите :evil: :x .... :wink: Аз от алианса признавам само Драенеите и малко хюмън но малко..
Почваш орда и гледаш как в първата ти зона се мъдрят 10 алианса, убивайки куестгивъри и npc-та, кацаш в Хилсбрад примерно и в момента в който кацнеш някакъв ?? левел те сваля с 1 изстрел и т.н. приятни неща.

Ако издържиш ужаса до левел 70 ще си нервно заболял.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Като не пипал никога УоУ я дайте некво по общо, генерално разяснение за какво става въпрос.

В смисъл общо зето колко кинта се дават? Купуваш играта и после плащаш всеки месец? Струва ли си да плащаш толкоз кинти?

Каква е горе-долу историята? Какви герои има? Трудно ли се играе? Готина ли е играта?

Като отговаряте имайте предвид че не съм се докосвал изобщо до света на Уаркрафт и единственото което знам е че има орки/елфи/джуджета и хора. Фентъзи жанра не харесвам особено много.

При все толкоз много хора говорят за УоУ че ми е интересно аджеба да я пробвам ли и струва ли си? Имайте и на предвид ще от куестове съм играл само Диабло 2 (плус експанжъна) и SW Knights of the old Republic 1 и 2. Тъй че не съм много запознат с този жанр също. Надявам се да съм се изразил ясно :wink: .
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

http://www.worldofwarcraft.com/index.xml :wink:

Джони с удоволствие бих ти разправил за играта, но просто 10000 страници няма да ми стигнат , ако искам да съм доволен от инфото, което съм ти дал.. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Shamancho
В момента играе: LoL

Мнение от Shamancho »

В смисъл общо зето колко кинта се дават? Купуваш играта и после плащаш всеки месец? Струва ли си да плащаш толкоз кинти?

Еми самата УоУ струва 40 кинта + 70 кинта за Burning Crusade + 52 кинта за пре пайд карта за 2 месеца ( ако не искаш пре пайд карта може и с кредитна карта ) , аз лично дадох 500 кинта за една година игра в официалните сървъри .
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ем, евала :lol:

Поне се надявам да си си направил кефа.... Аз съм давал повече от 500 кинта за много по-безсмислени неща... :roll:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Shamancho

Мнение от Shamancho »

Ем, исках да му кажа колко ше му струва УоУ за 1 година :)
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Доста пари викам аз, ма ако си заслужава...Бтв Хамелеоне много готини картинки в тоз сайт, много приятни за рисуване особено таз с два ъндеда прегръщайки се . :wink:
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Johnny Rico написа:Доста пари викам аз, ма ако си заслужава...
Еми не си заслужава,смисал иска твърде много време и средства.Ако ги имаш си я взимай.Ако не джиткай Rappelz много готина безплатна игра :)
Аватар
Shamancho

Мнение от Shamancho »

Да наистина трябва да отделяш по 4+ часа на ден за да напраиш нещо на УоУ......пък и Rappelz не е толкова зле за безплатно ММО :wink:
Аватар
blood_elfka

Мнение от blood_elfka »

Искам да попитам някой може ли да ми каже при кой level и как може да се превръща друида в WoW:TBC?Например в пантера?
Изображение
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

blood_elfka написа:Искам да попитам някой може ли да ми каже при кой level и как може да се превръща друида в WoW:TBC?Например в пантера?
10 левел е за мечка, 20 за котка, нататък не знам.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
blood_elfka

Мнение от blood_elfka »

Steel написа:
blood_elfka написа:Искам да попитам някой може ли да ми каже при кой level и как може да се превръща друида в WoW:TBC?Например в пантера?
А как става?В смисал аз сега сам 18 лвл и не знам как да го включа!Трябва ли да има някаква иконка или какво?
Изображение
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

blood_elfka написа:
Steel написа:
А как става?В смисал аз сега сам 18 лвл и не знам как да го включа!Трябва ли да има някаква иконка или какво?
Трябва да го научиш от Друид Трейнъра. След тва ти се появява кота мечката-иконки и с тях сменяш формите...натам са травел на 30лвл, гарга на 68...
Яко подписи...х
Публикувай отговор