Честити Имен ден Жив и Здрав. Още много време да играеме тук,и някой ден да се видим
Форумен FIFA турнир [История I-XXI]
- Букмейкара
-
crazysasho
Това е, защото има да се доказваш и да се издигнеш като играч, МаринчоMaRiN_007 написа:НЕзнам аз писах на романс нямаше отговор, другите не им знам скайп , дал съм моя , никой не ми е писал
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
J_Leno написа:Това е, защото има да се доказваш и да се издигнеш като играч, МаринчоMaRiN_007 написа:НЕзнам аз писах на романс нямаше отговор, другите не им знам скайп , дал съм моя , никой не ми е писал![]()
![]()
![]()
![]()
Не става само с ядене! Трябва и фифа!
![]()
Прав си , впрочем ги намерих но никой не ме е ауторизирал,така че чакам....
Ей момчета... ще ме извинявате, ма нямам сила да играя... Просто времето ме тегли навън, не ми остава сила сега да се занивама с това. Пишете служебни на хората от мойта група. Мн добри турнирчета станаха, на есен пак
Айде всичко хубаво, ще наминавам оттука, но отсега ви желая смазваща лятна 
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Защо последен?FELIX написа:ай, лошо тръгваме![]()
стегнете се бе, последен турнир е да му се невиди
"SSDD - Same Shit, Different Day"
Абе хора тва е Юбилей а вие се отказвате малко се стегнете
ае пускайте 1/8 финалите че нямам търпение да отпадна 
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
- Букмейкара
Еми сорка човек ама не съм съгласен с теб.tanasi написа:Ей момчета... ще ме извинявате, ма нямам сила да играя... Просто времето ме тегли навън, не ми остава сила сега да се занивама с това. Пишете служебни на хората от мойта група. Мн добри турнирчета станаха, на есен пакАйде всичко хубаво, ще наминавам оттука, но отсега ви желая смазваща лятна
Един мач е 15 минути и ти остават 4 ,което ще рече 1 час.За две седмици не намери 1 час и 10 минути(да се договориш с останалите) за да ги играеш!Съжалявам ама не смятам ,че си чак толкова зает или ангажиран ,че така нахално да се отказваш при положение ,че си се записал и един вид дал дума ,че ще намериш време да ги изиграеш.Наистина не те познавам ,но тази ти постъпка малко или много говори за тебе.
Peace и научи ,че малките неща оформят големите!

1. Наистина не ме познаваш =)Darth Revan написа:Еми сорка човек ама не съм съгласен с теб.
Един мач е 15 минути и ти остават 4 ,което ще рече 1 час.За две седмици не намери 1 час и 10 минути(да се договориш с останалите) за да ги играеш!Съжалявам ама не смятам ,че си чак толкова зает или ангажиран ,че така нахално да се отказваш при положение ,че си се записал и един вид дал дума ,че ще намериш време да ги изиграеш.Наистина не те познавам ,но тази ти постъпка малко или много говори за тебе.
2. Аз тва го правя не заради мене, а просто щото ми писна да разигравам момчетата като не мога да намеря време за игра, неудобно ми е, че постоянно бавя турнира и че само мене чакате
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
-
TroY Gonzo
- Букмейкара
Еми ок ще уважим решението тиtanasi написа:1. Наистина не ме познаваш =)Darth Revan написа:Еми сорка човек ама не съм съгласен с теб.
2. Аз тва го правя не заради мене, а просто щото ми писна да разигравам момчетата като не мога да намеря време за игра, неудобно ми е, че постоянно бавя турнира и че само мене чакате

-
crazysasho
Boagrius [Man Utd] - tanasi [Real Madrid] 3:0
tanasi [Real Madrid] - Boagrius [Man Utd] 0:3
Той се отказа от турнира
Minzuhar [Italy] - Boagrius [Man Utd] 0:3
Boagrius [Man Utd] - Minzuhar [Italy] 3:0
от началото не ми е приел пълномощното...
Много време се бави тази грушпова фаза , а си мисля вече е ясно , кой трябва да продължи
tanasi [Real Madrid] - Boagrius [Man Utd] 0:3
Той се отказа от турнира
Minzuhar [Italy] - Boagrius [Man Utd] 0:3
Boagrius [Man Utd] - Minzuhar [Italy] 3:0
от началото не ми е приел пълномощното...
Много време се бави тази грушпова фаза , а си мисля вече е ясно , кой трябва да продължи