Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 01:22
Честито шампионство! Червените дяволи отново са №1.
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 17:42
Честита да ви е, но от догодина ще имате много по-сериозна конкуренция. Челси са история, но Ливърпул набира скорост и до 1-2 сезона ще се намеси сериозно в борбата за титлата.
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 17:56
Честито и все пак дори цвета на форума издава къде трябваше да е титлата..
А след мача с Челси бях убеден за пореден път , че я заслужавахме.
:Ь Некст тайм !
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 18:02
SneakyDude написа: Честита да ви е, но от догодина ще имате много по-сериозна конкуренция. Челси са история, но Ливърпул набира скорост и до 1-2 сезона ще се намеси сериозно в борбата за титлата.
Е айде де,стига вече хвърляли всички сили в Шампионска Лига,аре малко да ги видиме в Англия,че там не помня кога за последно бяха 1-ви
И Фърги не споделя методите на Рафа
След като преди мачовете от полуфиналте на Шампионската лига между Челси и Ливърпул мениджърът на ”сините от Лондон” Жозе Моуриньо остро разкритикува концентрацията на мърсисайдци само върху най-комерсиалния европейски турнир, към неговото мнение се присъедини и наставникът на почти сигурният нов шампион на Англия Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън. Според шотландския специалист се изисква огромно търпение от страна на феновете на даден клуб, за да бъде възможна такава отдаденост само на една надпревара. ”Постижението на Рафа е наистина фантастично – два финала на Шампионската лига за три години. Все пак обаче това се дължи до голяма степен на факта, че неговите играчи са изцяло концентрирани върху тази надпревара. Според мен, още през януари той беше решил да хвърли всичко в Лигата, след като Ливърпул вече бяха изостанали доста от нас и Челси в Премиършип. Допълнително помогна за съсредоточаването на силите и отпадането от ФА Къп и Купата на Лигата само в рамките на седмица. Оттам насетне те имаха една единствена цел пред себе си и това много им помогна. Не може да се оспори обаче и страхотната подготовка за всеки мач и тактическите умения на Бенитес. Не виждам нищо лошо в това да се хвърлиш с всички сили само в един турнир, но за това се изисква невероятно търпение от страна на феновете, а и смелост да го направиш”, коментира Фъргюсън.
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 18:18
И какво от това, лично аз не мисля, че демонстрирам "невероятно търпение" като не се нахвърлям на отбора си заради не дотам успешното представяне в Англия.
За мен победи над Барселона, Ювентус и Милан са доста по-престижни от победи над Уотфорд или Болтън да речем.
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 19:12
SneakyDude написа: И какво от това, лично аз не мисля, че демонстрирам "невероятно търпение" като не се нахвърлям на отбора си заради не дотам успешното представяне в Англия. За мен победи над Барселона, Ювентус и Милан са доста по-престижни от победи над Уотфорд или Болтън да речем.
Тука си прав! но ,защо па точно Болтън? Те,ако са слаб отбор в Англия се,то тогава се метам от нас... смисъл те са некъв средняшки отбор щото играят в началото стигнат 4-то място и оттам се осират яката и паднат надолу. Иначе последните сезони все се въртят между 4-то 5-то и 6-то място,което си е доста добро,не казвам,че са успяли да завършат на тези места,но са се лутали до последно между тях,а те са едни добри класирания какво Пък и на Рийбок Стейдъм не прощават (на арсенал ) последните 2 сезона Болтън къде видеха арсенал,там ги трескаха тъй,че Болтън не са слаб отбор а са в топ 6-7 на Англия но, да ти кажа взе да ми липсва онова гордо отношение на феновете на айде да ги нарека Ливърпул,а не както аз обичам да им викам... та вече я няма оная фукня,че са номер 1 в Англия,вече я няма оная гордост,че нема кой да ги спре и все са 1-ви.... честно не помня кога за последно станаха шампиони на Англия тия сладури... аре да се намясят и те малко,че ми писна да гледам Шмелси шампион и Юнайтед да се борат само с тия помиари,още 2 титли ако не се лъжа и Юнайтед изравнява Ливър
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 19:53
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 19:58
двете титли са различни по престиш - Лигата е турнирна битка, в която важно е да се бориш на момента, изисква върхова концентрация, но домашния турнир изисква постоянство, което също не е лесно.
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 20:43
Code of Living написа: Честито и все пак дори цвета на форума издава къде трябваше да е титлата.. А след мача с Челси бях убеден за пореден път , че я заслужавахме. :Ь Некст тайм !
Sure will. Next time.
CFC for life.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 21:33
TenHornedKnjaz написа: Code of Living написа: Честито и все пак дори цвета на форума издава къде трябваше да е титлата.. А след мача с Челси бях убеден за пореден път , че я заслужавахме. :Ь Некст тайм ! Sure will. Next time. CFC for life.
Дано след 1 година пак не кажете "next time" желая ви от сърце поне веднъж да стигнете финал в Шампионска Лига щото ако и догодина не го стигнете и не я вземете Моуриньо изхвърча на секундата мдаа такива са законите при чичо Роман
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 21:41
Че той Моуриньо не беше ли казал, че напуска след този сезон?
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 23:41
SneakyDude написа: Че той Моуриньо не беше ли казал, че напуска след този сезон?
Да бе и аз т'ва се питам защо го прави може би иска камерите все към него да гледат не знам,сега пък каза,че "напускането" му били медийни спекулаций... дрън дрън та пляс,предложат ли му изкушителен договор от страна на Реал Мадирд той е първа писта там помни ми думите!Също така ще иска да вземе със себе си и любимчето му - Франки Лампи...защо не и Джонито Тери... а бе целия отбор да им вземе немам претенций да ми се маха от Англия шо ми писна да го гледам и след всеки мач да му чета ебати малоумните изказвания и заяждания...
Евентуално,ако остане и,ако и следващия сезон се провали в Шампионска Лига,ще не ще , чичо Роман ща му клъцне главицата,защото чичо Роман не е осетил вкуса само на ШЛ... не го е усетил,щото неговия отбор просто не го заслужава. Понякога парите не правят чудеса... /нема да се очуда накрая да фане и да си я купи тая титла ШЛ / нали знаете "Това,което не става с пари,става с МНОГО ПАРИ...."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|