Голям Проблем...
Голям Проблем...
Не знам какво става ... само че не е на добре :S Преди играх дота и бях спрял за известно време ... но ето че отново реших да свалям уаркрафт-а ... добре до тук , но след като тръгнах да инсталирам "тфт" след като вече бях инсталирал регин оф чаус ... ми хора не зарежда диска ... маунтвам го и просто не зарежда .. направих какво ли не и не дава инсталация.... помагаите :S
Re: Голям Проблем...
omgchefo_bg написа:регин оф чаус
....е на англииски не ми се пишеше ..Ледник написа:omgchefo_bg написа:регин оф чаус
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ама не е ЧАУС а КХЕАС и не е РЕГИН а РЕИЖИНГchefo_bg написа:....е на англииски не ми се пишеше ..Ледник написа:omgchefo_bg написа:регин оф чаус
Добре де извинявам сеIgnatio Mobius написа:Ама не е ЧАУС а КХЕАС и не е РЕГИН а РЕИЖИНГchefo_bg написа:....е на англииски не ми се пишеше ..Ледник написа: omg
REIGNIgnatio Mobius написа:не е РЕГИН а РЕИЖИНГ
[rein]
1. царуване
2. власт, силно влияние
...
Да ви таковам у англоговорящите.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Режа,изрезка,струг,струг,струг...Стругар ще стане от тебе!Ignatio Mobius написа:Ама не е ЧАУС а КХЕАС и не е РЕГИН а РЕИЖИНГchefo_bg написа:....е на англииски не ми се пишеше ..Ледник написа: omg
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Това какъв литературен жанр е? Трагдия? Или чакаш творечско решение на проблема ти.chefo_bg написа:Не знам какво става ... само че не е на добре :S Преди играх дота и бях спрял за известно време ... но ето че отново реших да свалям уаркрафт-а ... добре до тук , но след като тръгнах да инсталирам "тфт" след като вече бях инсталирал регин оф чаус ... ми хора не зарежда диска ... маунтвам го и просто не зарежда .. направих какво ли не и не дава инсталация.... помагаите :S
П.П. А ето го и него :
Хващаш си компютъра и го меташ през джамеца. Така не само дотата няма да ти тръгва, ми и ще видиш дали компта ти не може да лети.
П.П.П. Или просто си срежи веничките. ^^
Крещя, следователно съществувам!
ъхъ...IceQueen написа:Това какъв литературен жанр е? Трагдия? Или чакаш творечско решение на проблема ти.chefo_bg написа:Не знам какво става ... само че не е на добре :S Преди играх дота и бях спрял за известно време ... но ето че отново реших да свалям уаркрафт-а ... добре до тук , но след като тръгнах да инсталирам "тфт" след като вече бях инсталирал регин оф чаус ... ми хора не зарежда диска ... маунтвам го и просто не зарежда .. направих какво ли не и не дава инсталация.... помагаите :S
П.П. А ето го и него :
Хващаш си компютъра и го меташ през джамеца. Така не само дотата няма да ти тръгва, ми и ще видиш дали компта ти не може да лети.
П.П.П. Или просто си срежи веничките. ^^
Това на аватара не съм аз :/
- fastsamorai
Виж не мога да ти помогна по проблема ама те съветвам ако компютъра ти прави такива номера не го оставяи да те командва и да прави,каквото си поиска.Покажи кой е шефа като го метнеш през прозореца ако остане здрав радваи се но ако не няма нищо поне си му показал кой командва.Айде опитаи забавно е повярваи.
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
2D написа:Ъъъъ, някой писал ли е наскоро разказче в специализирания?
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
You enemy of the English-speaking world, you...Ignatio Mobius написа:Ама не е ЧАУС а КХЕАС и не е РЕГИН а РЕИЖИНГchefo_bg написа:....е на англииски не ми се пишеше .. :roll:Ледник написа: omg
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И мислиш че е подходящо тая тема да е в творческия.Абе като правите теми гледаите кое къде слагате бе да му се незнае.chefo_bg написа:Не знам какво става ... само че не е на добре :S Преди играх дота и бях спрял за известно време ... но ето че отново реших да свалям уаркрафт-а ... добре до тук , но след като тръгнах да инсталирам "тфт" след като вече бях инсталирал регин оф чаус ... ми хора не зарежда диска ... маунтвам го и просто не зарежда .. направих какво ли не и не дава инсталация.... помагаите :S
Use Google Sucker