Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 12:50
Пуснах го, определно не е най-лекия. А и е доста шашав. Защо по дяволите на вкарат като в FS &RA2+YR рандом мап. Задаваш си параметрите и ти прави , беше голям купон. А и на мен в TW ми се играе с голям град. А не неколко сгради които можеш да заобиколиш. А да трябва да минеш през целия град за да стигнеш примерно. Тогава можем да говориме за яко стратегия. Или пък карти със расличен терен. Тоест да не са пропорционални. А един да е на висико с 1 вход друг другате с 3 така ,ще бъде супер разнообразно и няма да можеш да ползваш само 1 стратегия.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 18:10
bump x2
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 18:24
Един тъп въпрос:
Играта ще тръгне ли на MX 440?
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 19:54
Виж в коментарите за играта в арена. Но стига с тея боклуци бе хора. Земете си нещо поне за 100 лева да ви вървят нещата
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 20:48
Дали има шанс в експанда или в някой пач да добавят възможността на Сенките да скалагат експлозив и по машини?
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 21:13
Immaterium написа: Виж в коментарите за играта в арена. Но стига с тея боклуци бе хора. Земете си нещо поне за 100 лева да ви вървят нещата
Ъъъъ, а 100 лева от къде...?
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 21:15
Pеnnywise написа: Един тъп въпрос:
Играта ще тръгне ли на MX 440?
Да.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 21:42
Pеnnywise написа: Immaterium написа: Виж в коментарите за играта в арена. Но стига с тея боклуци бе хора. Земете си нещо поне за 100 лева да ви вървят нещата Ъъъъ, а 100 лева от къде...?
Ми лесно .. работиш плащат ти копуваш.
Както и да е, нема смисъл да я играеш на тая карта няма да можеш и със процент да се насладиш на това което е.
Пичове ще правиме ли некво меле или не
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 01:37
Алминатора написа: Pеnnywise написа: Един тъп въпрос:
Играта ще тръгне ли на MX 440? Да. Дано си прав...защото в арената намерих товаЦитат: "На ГеФорсе МХ 440 върви ли играта?"
Не.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 09:26
Stealth написа: Дайте някое съветче срещу брутълите (мулти още не играя за да потренирам малко). Никъв шанс, започваме равностойно и той ме отнася за 5 мин. Струва ми се, че просто ме надцъква, в смисъл, дава команди далеч по-бързо отколкото аз бих могъл. И в един момент ми се изсипва с 20+ танка от три разични места (на tournament картите без входове). И риплеи гледах, копирах му стратегията 1 към 1 и не помага. :oops:
Трябва страшно скоростно развитие, много стабилна защита по цялата база (което няма да ти е никакъв проблем, след като веднъж вече си построил Tech Lab и електроцентралите ти имат ъпгрейда за генерация на много повече електричество), също така трябва много по-рано от него да си построиш superweapon, трябва и да строиш и да продаваш рафинерии, докато най-накрая не се окажеш с четири harversters и две рафинерии и последно, но далеч не и по важност - от първия момент, в който можеш правиш Scorpion Tanks - прави ги. Масирай ги, направи им ъпгрейда за лазерите, комбинирай ги със Stealth Tanks и един командос, пускай ядрената бомба и гледай как от един brutal rusher за няколко минути не остава и помен.
Това важи единствено ако играеш Nod, разбира се...
ПП
И не забравяй Crane, както и второто War Factory. :)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 10:22
Днес я инсталирах велика е и почнах мисийте с любимците ми GDI(Глобална Инициатива за защита)СУПЕР ще е яко ако се съберем народ и за хамачи едно мулти няма да е зле...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 10:41
Преди малко забелязъх че играта я няма в списъка с игрите от анкетата. Към екипа на сайта: аре да я добавите ако не е проблем?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 10:46
Vermic написа: Днес я инсталирах велика е и почнах мисийте с любимците ми GDI(Глобална Инициатива за защита)СУПЕР ще е яко ако се съберем народ и за хамачи :) едно мулти няма да е зле...
UNGDI са жалки, жалко само, че едва ли ще го осъзнаеш...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 11:17
TenHornedKnjaz написа: Vermic написа: Днес я инсталирах велика е и почнах мисийте с любимците ми GDI(Глобална Инициатива за защита)СУПЕР ще е яко ако се съберем народ и за хамачи едно мулти няма да е зле... UNGDI са жалки, жалко само, че едва ли ще го осъзнаеш...
Виж от твоя гледна точка може...Но от както играя поредицата ГИЗ за ми любими винаги на ръба да загубят войната...След като изиграя и другата фракция техните мисий ще ти отговоря дали са жалки
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 14:57
TenHornedKnjaz написа: Vermic написа: Днес я инсталирах велика е и почнах мисийте с любимците ми GDI(Глобална Инициатива за защита)СУПЕР ще е яко ако се съберем народ и за хамачи едно мулти няма да е зле... UNGDI са жалки, жалко само, че едва ли ще го осъзнаеш...
Малко са хората можещи да видят реалността на бъдещето ... и всъщност ,че GDI са клоуни и охранени свини заемащи постове и защитаващи безценните си сини зони. Докато НОД помага на огромните жълти зони и обикновенните хора.
Има много заблудени хора ... но със времето ще се осъзнят по един или друг начин.
Брутала е коварно копеле. Пробвай, наблягане на фанатици с подкрепа от атак байкове и бъгита за пехота(прави много ракетчици). Измъквало ме е в мулти от кофти ситуации.
Иначе за ако си с НОД си трябва усет. Там не е до спамене на единия мамот.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 15:03
Immaterium написа: TenHornedKnjaz написа: Vermic написа: Днес я инсталирах велика е и почнах мисийте с любимците ми GDI(Глобална Инициатива за защита)СУПЕР ще е яко ако се съберем народ и за хамачи едно мулти няма да е зле... UNGDI са жалки, жалко само, че едва ли ще го осъзнаеш... Малко са хората можещи да видят реалността на бъдещето ... и всъщност ,че GDI са клоуни и охранени свини заемащи постове и защитаващи безценните си сини зони. Докато НОД помага на огромните жълти зони и обикновенните хора. Има много заблудени хора ... но със времето ще се осъзнят по един или друг начин. Брутала е коварно копеле. Пробвай, наблягане на фанатици с подкрепа от атак байкове и бъгита за пехота(прави много ракетчици). Измъквало ме е в мулти от кофти ситуации. Иначе за ако си с НОД си трябва усет. Там не е до спамене на единия мамот.
В поредицата Коман и конкуаър Нод(познати като червените) са били агресивни и са правели всичко в замяна на целта си...Все пак ако не ги свързвате историйте който като цяло бяха добре и сочеха провала на ГИЗ но ГИЗ не загина а НОД стана стелт скри се в дупките и не излезе до голямата война в 3..
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 15:16
Определно да. Защото GDI са агресори. Жалки тирани лъжещи хората и мамещи последователите си. Наричат се глобална защитна организация но какво са в същност. Фашистки агресор опитващ се да печели и оцелее на гърба на милионите жители и едвам оцеляващите. Какво направиха и във Сараево. Стреляха със Йонното си оръдие знаейки ,че ще умрат милиони когато влезне в реакция със тиберия. Но те го направиха защото искаха да унищожат единствената искра надежда за човечеството NOD. Но дори и във това се провалиха. НО ние успяхме да унищожим целият команден състав на GDI във Филаделфиа нали. Нито един не остава жив.
Пропаганда, геноцид това са оръжията на GDi, десетилетия преследват Нод заради убежденията им те унищожиха жълтите ни зони,оскверниха храмовете ни, и ни принудиха да се скрием под земята като животни. Но сега GDI ще плати за арогантността си и престапленията си защото НОД се надига още веднъж за да потопи градоете със кръвта на неверниците.
Но докато GDI седят и дебелеят, НОД създава най-страшната и високотехнологична армия на земята. Този път победата е неизобежна !
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 15:17
Vicinity написа: Преди малко забелязъх че играта я няма в списъка с игрите от анкетата. Към екипа на сайта: аре да я добавите ако не е проблем?
Ако не си забелязал, анкетата не е обновена. Затова я няма играта.
Явно този месец WOW ще го духа ми се струва...
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 17:16
Immaterium написа: Но докато GDI седят и дебелеят, НОД създава най-страшната и високотехнологична армия на земята. Този път победата е неизобежна !
Искрено се надявам да си прав. Но ми се струва, че за пореден път GDI ще спечелят войната ,най-вече защото са представени като "добрите" (а те винаги побеждават) и защото ако Братството победи няма да има повече игри по TS вселената.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 18:52
MARiNZ0 написа: Immaterium написа: Но докато GDI седят и дебелеят, НОД създава най-страшната и високотехнологична армия на земята. Този път победата е неизобежна ! Искрено се надявам да си прав. Но ми се струва, че за пореден път GDI ще спечелят войната ,най-вече защото са представени като "добрите" (а те винаги побеждават) и защото ако Братството победи няма да има повече игри по TS вселената.
Какво значи добрите. Кой е добър. Все едно да се каже Русия е лоша Франция е добра. Няма добри и лоши. Това са две държави - две организации ,които имат различни въгледи и идеологии. И тази на НОД е вярната !
И определено като бият НОД няма да се спре идеята. Просто ще стане още по-добро. Пак ще ги има GDI но няма да са силата нито армията която са били.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|