Може да са Tokio Hotel?THE KING OF TIME написа:Вермик да не е Уайт Фейс случайно?!?
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
Хахахах идиот...Billy Spleen написа:Може да са Tokio Hotel?THE KING OF TIME написа:Вермик да не е Уайт Фейс случайно?!?
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- shantararam
- Обратна връзка:
а ето и първото предложение<GLaDiaToR> написа:Направих презентация(на Power Point) за Слънчевата система. Проблема е, че не мога да си намеря подходящ музикален фон. Някой може ли да ми каже некви имена на песни, мелодии или да даде направо линкове. Ще съм ви много благодарен.
The Grim Reаper написа:Nothingface - Murder is Masturbation
Children Of Bodom - In Your Face
Satyricon - Fuel For Hatred
Windows Start Theme
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
*Ghost Master написа:а ето и първото предложение<GLaDiaToR> написа:Направих презентация(на Power Point) за Слънчевата система. Проблема е, че не мога да си намеря подходящ музикален фон. Някой може ли да ми каже некви имена на песни, мелодии или да даде направо линкове. Ще съм ви много благодарен.![]()
Windows Start Theme
Това, всъщност, беше писано от мен, но от компютъра на Грим :Р Едини и пийни!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Да, да, всички знаем, че просто искаш да откраднеш перфектната шега на КироDisturbеd написа:*Ghost Master написа:а ето и първото предложение<GLaDiaToR> написа:Направих презентация(на Power Point) за Слънчевата система. Проблема е, че не мога да си намеря подходящ музикален фон. Някой може ли да ми каже некви имена на песни, мелодии или да даде направо линкове. Ще съм ви много благодарен.![]()
Windows Start Theme
Това, всъщност, беше писано от мен, но от компютъра на Грим :Р Едини и пийни!
Oh, some people...
Ahhh, she looked into your jingles,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Щом казвашExistence написа:Хахахах идиот...Billy Spleen написа:Може да са Tokio Hotel?THE KING OF TIME написа:Вермик да не е Уайт Фейс случайно?!?Това е бисер вече
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
Woot копиле тва ме хвърли на пода... бахахахххахахаххахахахаhk_vlady написа:Или както викаше един дребен докато цъкаше C+SБижутера написа:и аз потвърждавам:автора на темата е идиот и заслужава обесване чрез разтрел
- Копеле Head Shot в палеца ти направих.....
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
И трите реплики мачкат. 
Pеnnywise написа:А аз се чудя, защо съветския съюз се разпадна...Vermic-Комунист написа:Това с актив 3 и 16 какво в 3 часа лиcreator написа:Всъщност вината не е в момичетата, вината е в мен, че ги карам да чакат. Елате, деца. Само да си заредя лекия снайпер... Последното е метафора и имам предвид, че ще хвърчат глави, защото АЗ ОБИЧАМ САМО СЕБЕ СИ (АkTiVe, 3:16)![]()
![]()
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- Pеnnywise9198
Lord of the dreams написа:И аз бях така-голям флудер,но се поправих и сега ме уважават хората от форума.Но от друга страна флуденето ме направи популярен из целия форум.Anonymous написа:Ох доброто старо време кога сички у форумо ме мразеха демн къв спамър бех, Сандро специално тема направи за мен да ме кикнат ли или да не ме при което аз направих 30 акаунта и гласувах с тях нищо да не ми направят. Така или иначе се смилиха над мен и ме оставиха. По-късно с годинките разбрах че спаменето и флууденето е !Лошо! нещо тц тц тц добри времена беха обаче хех. Ае поздрави момци с Slayer – Jesus Saves
И когато се поправих,всички ме познаваха.
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there