Автор |
Съобщение |
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 10:45
Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена.
Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП???
Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото)
___________________________________ Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 10:55
Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото)
Гледал си някакви нуубс. Иначе динамиката в ПвП-то си я има. По време на боя се сменят оръжия, пускат се скилове, бяга се и тн... Пък съдейки по думите ти не си играл много. Истинската игра започва след 60 левел. До 60 е скука да. Безкрайно трепане на гадини, но после почва изрудията. Атаки на замъци, клан войни, ПвП евенти, партита на най-яките места в играта... Ако поиграеш достатъчно, ще усетиш какво имам предвид, но за няколко дена игра няма да добиеш абсолютно никаква представа за играта.
Ето ти едно примерно ПвП: http://youtube.com/watch?v=LTaVE9RgzSk
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 20:19
Гипо написа: Къде си се опитвал да играеш? На какъв сървър? Масови арени? Някой пиратски ПвП сървър?
На офи играх и под масова арена имам в предвид нещо от сорта на 30-40 човека и повече да се млатите
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 20:30
OnePageLife написа: Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото) Гледал си някакви нуубс. Иначе динамиката в ПвП-то си я има. По време на боя се сменят оръжия, пускат се скилове, бяга се и тн... Пък съдейки по думите ти не си играл много. Истинската игра започва след 60 левел. До 60 е скука да. Безкрайно трепане на гадини, но после почва изрудията. Атаки на замъци, клан войни, ПвП евенти, партита на най-яките места в играта... Ако поиграеш достатъчно, ще усетиш какво имам предвид, но за няколко дена игра няма да добиеш абсолютно никаква представа за играта. Ето ти едно примерно ПвП: http://youtube.com/watch?v=LTaVE9RgzSk
Дай линк към някоя атака на замък.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 20:55
† iMMortality † написа: На офи играх и под масова арена имам в предвид нещо от сорта на 30-40 човека и повече да се млатите
хаха абе човек, това е мястото, където хората отиват да си изпробват скиловете един вид... и да умрат по няколко пъти, без да изгубят експириънс
Тази арена няма нищо общо с ПвПто в играта
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 20:57
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 21:02
Дам, качеството не е първокласно. Не е лесно да си на сийдж(зверско изпитание за PCто благодарение на стотиците хора) и да правиш филмче същевременно, като си на максимални детайли...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 21:21
Ето едно филмче отпреди няколко месеца. Биехме се срещу едно али, но те избягваха масовите битки. Един ден най-после приеха поканата за 1в1(али срещу али) и ги праснахме.
http://files.filefront.com/sos_PvPavi/;6832097;/fileinfo.html
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 21:28
Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото)
И тука има вярно... Такава е играта в краен етап, само че са няколко партита тупани (и са на 900/1200 рейндж), дето постоянно цъкат един бутон до припадък и викат "КРИТНИ БЕ МАКЯ ТИ СТАРА" .
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 22:14
martinkfreеman написа: Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото) И тука има вярно... Такава е играта в краен етап, само че са няколко партита тупани (и са на 900/1200 рейндж), дето постоянно цъкат един бутон до припадък и викат "КРИТНИ БЕ МАКЯ ТИ СТАРА" .
Дам,ПвП-то е добро,но вдигането на нива е прекалено цикльорско
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 09:10
Гипо написа: Ето едно филмче отпреди няколко месеца. Биехме се срещу едно али, но те избягваха масовите битки. Един ден най-после приеха поканата за 1в1(али срещу али) и ги праснахме. http://files.filefront.com/sos_PvPavi/;6832097;/fileinfo.html
Филмчето мели! ;]
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 14:22
scoopp написа: martinkfreеman написа: Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото) И тука има вярно... Такава е играта в краен етап, само че са няколко партита тупани (и са на 900/1200 рейндж), дето постоянно цъкат един бутон до припадък и викат "КРИТНИ БЕ МАКЯ ТИ СТАРА" . Дам,ПвП-то е добро,но вдигането на нива е прекалено цикльорско Абе цялата игра като цяло е доста цикльорска и на моменти скучна,но пък има един доста сериозен плюс.И тва е че пиратските сървари са доста добри.Почти сичко бачка на пиратските,за разлика от уоу примерно дето играта на пиратски сървар няма почтни нищо общо.Даже един приятел който до Ц3 играеше на офицялния,сега играе на пиратски и казва че било по яко от офицялния...В моя сървър (supreme) вечер се събират към 3000 човека онлаин
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 15:45
Jorix написа: scoopp написа: martinkfreеman написа: Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото) И тука има вярно... Такава е играта в краен етап, само че са няколко партита тупани (и са на 900/1200 рейндж), дето постоянно цъкат един бутон до припадък и викат "КРИТНИ БЕ МАКЯ ТИ СТАРА" . Дам,ПвП-то е добро,но вдигането на нива е прекалено цикльорско Абе цялата игра като цяло е доста цикльорска и на моменти скучна,но пък има един доста сериозен плюс.И тва е че пиратските сървари са доста добри.Почти сичко бачка на пиратските,за разлика от уоу примерно дето играта на пиратски сървар няма почтни нищо общо.Даже един приятел който до Ц3 играеше на офицялния,сега играе на пиратски и казва че било по яко от офицялния...В моя сървър (supreme) вечер се събират към 3000 човека онлаин
За "wipe" чувал ли си. Точно wipe-a ме отказа от пиратските сървъри. Играеш 3-4-5-6 месеца и оп... wipe. Дай пак отначало от 1 левел.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 20:03
OnePageLife написа: Jorix написа: scoopp написа: martinkfreеman написа: Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото) И тука има вярно... Такава е играта в краен етап, само че са няколко партита тупани (и са на 900/1200 рейндж), дето постоянно цъкат един бутон до припадък и викат "КРИТНИ БЕ МАКЯ ТИ СТАРА" . Дам,ПвП-то е добро,но вдигането на нива е прекалено цикльорско Абе цялата игра като цяло е доста цикльорска и на моменти скучна,но пък има един доста сериозен плюс.И тва е че пиратските сървари са доста добри.Почти сичко бачка на пиратските,за разлика от уоу примерно дето играта на пиратски сървар няма почтни нищо общо.Даже един приятел който до Ц3 играеше на офицялния,сега играе на пиратски и казва че било по яко от офицялния...В моя сървър (supreme) вечер се събират към 3000 човека онлаин За "wipe" чувал ли си. Точно wipe-a ме отказа от пиратските сървъри. Играеш 3-4-5-6 месеца и оп... wipe. Дай пак отначало от 1 левел.
На прайвът лоу рейт (3-5х) играта е интересна ОТ 1ви левъл нагоре. И става безинтересна когато всеки е 78+ със S Grade. Една година е напълно достатъчна че на всеки да му се прииска да има уайп... Освен "протата", чиято "усилена работа" ще отиде по дяволите... ахахха
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 20:19
martinkfreеman написа: OnePageLife написа: За "wipe" чувал ли си. Точно wipe-a ме отказа от пиратските сървъри. Играеш 3-4-5-6 месеца и оп... wipe. Дай пак отначало от 1 левел.
На прайвът лоу рейт (3-5х) играта е интересна ОТ 1ви левъл нагоре. И става безинтересна когато всеки е 78+ със S Grade. Една година е напълно достатъчна че на всеки да му се прииска да има уайп... Освен "протата", чиято "усилена работа" ще отиде по дяволите... ахахха
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 21:03
OnePageLife написа: martinkfreеman написа: OnePageLife написа: За "wipe" чувал ли си. Точно wipe-a ме отказа от пиратските сървъри. Играеш 3-4-5-6 месеца и оп... wipe. Дай пак отначало от 1 левел.
yeah, this makes sense.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 23:32
martinkfreеman написа: OnePageLife написа: Jorix написа: scoopp написа: martinkfreеman написа: Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото) И тука има вярно... Такава е играта в краен етап, само че са няколко партита тупани (и са на 900/1200 рейндж), дето постоянно цъкат един бутон до припадък и викат "КРИТНИ БЕ МАКЯ ТИ СТАРА" . Дам,ПвП-то е добро,но вдигането на нива е прекалено цикльорско Абе цялата игра като цяло е доста цикльорска и на моменти скучна,но пък има един доста сериозен плюс.И тва е че пиратските сървари са доста добри.Почти сичко бачка на пиратските,за разлика от уоу примерно дето играта на пиратски сървар няма почтни нищо общо.Даже един приятел който до Ц3 играеше на офицялния,сега играе на пиратски и казва че било по яко от офицялния...В моя сървър (supreme) вечер се събират към 3000 човека онлаин За "wipe" чувал ли си. Точно wipe-a ме отказа от пиратските сървъри. Играеш 3-4-5-6 месеца и оп... wipe. Дай пак отначало от 1 левел. На прайвът лоу рейт (3-5х) играта е интересна ОТ 1ви левъл нагоре. И става безинтересна когато всеки е 78+ със S Grade. Една година е напълно достатъчна че на всеки да му се прииска да има уайп... Освен "протата", чиято "усилена работа" ще отиде по дяволите... ахахха Да,а пък тея сървари дето са от 8х нагоре са безинтересни изцяло...Не мога да разбера как може да им толко много сървари по 10х нагоре.Тва са сървари за малоумници
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 23:58
Jorix написа: martinkfreеman написа: OnePageLife написа: Jorix написа: scoopp написа: martinkfreеman написа: Resident написа: Опитах да играя това чудо ...неуспешно...писна ми за няколко дена. Първи опит да намеря заместител на WoW тотално безуспешен опит.
Тая игра съксва много сериозно...може да се напише статия на пет страници колко недомислена и дебилна е тази игра.Нямо по-голяма скука и загуба на време от нея.Липсва всякаква динамика в боевете ...двама тупана седят фронтално един срещу друг и се наливат с по два бутона до припадък...ай стига бе това ли бе прехваленото ПвП??? Аре без мене....ще пробвам GW (макар да имам подозрения че ме очаква същото) И тука има вярно... Такава е играта в краен етап, само че са няколко партита тупани (и са на 900/1200 рейндж), дето постоянно цъкат един бутон до припадък и викат "КРИТНИ БЕ МАКЯ ТИ СТАРА" . Дам,ПвП-то е добро,но вдигането на нива е прекалено цикльорско Абе цялата игра като цяло е доста цикльорска и на моменти скучна,но пък има един доста сериозен плюс.И тва е че пиратските сървари са доста добри.Почти сичко бачка на пиратските,за разлика от уоу примерно дето играта на пиратски сървар няма почтни нищо общо.Даже един приятел който до Ц3 играеше на офицялния,сега играе на пиратски и казва че било по яко от офицялния...В моя сървър (supreme) вечер се събират към 3000 човека онлаин За "wipe" чувал ли си. Точно wipe-a ме отказа от пиратските сървъри. Играеш 3-4-5-6 месеца и оп... wipe. Дай пак отначало от 1 левел. На прайвът лоу рейт (3-5х) играта е интересна ОТ 1ви левъл нагоре. И става безинтересна когато всеки е 78+ със S Grade. Една година е напълно достатъчна че на всеки да му се прииска да има уайп... Освен "протата", чиято "усилена работа" ще отиде по дяволите... ахахха Да,а пък тея сървари дето са от 8х нагоре са безинтересни изцяло...Не мога да разбера как може да им толко много сървари по 10х нагоре.Тва са сървари за малоумници
Еми те са играни точно поради прекаленото бавно вдигане на нива в оригиналният замисъл на играта,на хората им е писнало да играят няколко дена за 10ина % от левъла,просто се наслаждават на по-забавните части от играта,за които на лоу-рейт сървър са ти нужни месеци.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 11:34
scoopp написа: Еми те са играни точно поради прекаленото бавно вдигане на нива в оригиналният замисъл на играта,на хората им е писнало да играят няколко дена за 10ина % от левъла,просто се наслаждават на по-забавните части от играта,за които на лоу-рейт сървър са ти нужни месеци.
Без усилие няма наслада.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|