Форумен FIFA турнир [История I-XXI]
-
Damage san
Изиграхме си първият мач с Barca. Barca - Damage san 1:4

Мача започна с леко мое надмощие в следствие на което реализирах и първият гол в мача. След това силите се изравниха, но след грешка на вратаря му реализирах и втори гол. Последва трети от пряк свободен удар и след това той сериозно ме натисна имаше доста добри положения от които обаче успя да реализира само едно. Към края на мача вкарах и четвърти гол който окончателно предреши изхода на двубоя.
Вторият мач ще го изиграем по-ксъно.

Мача започна с леко мое надмощие в следствие на което реализирах и първият гол в мача. След това силите се изравниха, но след грешка на вратаря му реализирах и втори гол. Последва трети от пряк свободен удар и след това той сериозно ме натисна имаше доста добри положения от които обаче успя да реализира само едно. Към края на мача вкарах и четвърти гол който окончателно предреши изхода на двубоя.
Вторият мач ще го изиграем по-ксъно.
- Бижутера
- Обратна връзка:
така,аз изиграх мачовете си от последната група и за да улесня поддържащите ъпдейта ще си напиша статистиката:
6 мача,0 победи,0 равенства,6 загуби; голова разлика 14-41.
кво да ви кажа,яд ме е че не взех нито една точка,поне в два от мачовете можех да взема нещо,но уви.
надявам се следващия турнир да се представя по-прилично.
успех на другите участници от моята група
довиждане,приятен турнир и летна ваканция

ще се видим наесен

6 мача,0 победи,0 равенства,6 загуби; голова разлика 14-41.
кво да ви кажа,яд ме е че не взех нито една точка,поне в два от мачовете можех да взема нещо,но уви.
надявам се следващия турнир да се представя по-прилично.
успех на другите участници от моята група
довиждане,приятен турнир и летна ваканция
ще се видим наесен
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
- Букмейкара
Реван 2-1 Феликс
Еми поведох наБързо с 2-0 до 10 мин.Владеех положението въпреки ,че той държеше повече топката и изтървах доста положения ,а предпочиташе далечни удари и успя да вкара гол в 60 в една от малките ми грешки в мача.
Феликс 5-0 Реван
Е няма такъв гол.Защитника ми чисти топката,удря съотборника си в главата топката се връща прехвърля вратаря и влиза и това още в 3-4 мин.Това ме натвари и играта започна да ми сече лошо и се отчетох само с 2-3 влизания на Фабрегас сам с-у вратаря и вратаря му все е хващаше мтоо ме е яд.В 90 мин ми вкара два гола и оформи крайният резултат.Тоя мач си мислех ,че даже ще бия с повече ,а то какво стана
Еми поведох наБързо с 2-0 до 10 мин.Владеех положението въпреки ,че той държеше повече топката и изтървах доста положения ,а предпочиташе далечни удари и успя да вкара гол в 60 в една от малките ми грешки в мача.
Феликс 5-0 Реван
Е няма такъв гол.Защитника ми чисти топката,удря съотборника си в главата топката се връща прехвърля вратаря и влиза и това още в 3-4 мин.Това ме натвари и играта започна да ми сече лошо и се отчетох само с 2-3 влизания на Фабрегас сам с-у вратаря и вратаря му все е хващаше мтоо ме е яд.В 90 мин ми вкара два гола и оформи крайният резултат.Тоя мач си мислех ,че даже ще бия с повече ,а то какво стана

потвръждавам!Darth Revan написа:Реван 2-1 Феликс
Феликс 5-0 Реван
Хммм, този гол на втория мач беше изключително интересен, но и да не беше паднал, пак щех да напъвам като побъркан. Проблема обаче стана че имам някакви чувства че ще се самоубием с Георги с тези мачове, но да видим... успех му пожелавам, той първия мач в началото нема такива атаки-аз не мога да си излезна от наказателното, та затова втория се стегнах
- Букмейкара
Коко 4-2 Реван
Поведе с гол от супер мега измислен фаул дето даже не се блъсна в мен и му даде фаул.Дотогава владеех инициативата ,а и след това.Просто този играч някак си играе така да го мачкаш и изведнъж прави една много добра контра и вкарва.Просто десетки пъти се озовавах в стрелкови позиции или вратаря искаше или моите се уцелваха взаимно или някой защитник заставаше на пътя на топката!
Реван 4-2 Коко
Тука пак по същият начин ,но този път аз поведох на два пъти и той съумяваше да ме изравни.С по активни действия и много пропуски си подпечатах победата.
Поведе с гол от супер мега измислен фаул дето даже не се блъсна в мен и му даде фаул.Дотогава владеех инициативата ,а и след това.Просто този играч някак си играе така да го мачкаш и изведнъж прави една много добра контра и вкарва.Просто десетки пъти се озовавах в стрелкови позиции или вратаря искаше или моите се уцелваха взаимно или някой защитник заставаше на пътя на топката!
Реван 4-2 Коко
Тука пак по същият начин ,но този път аз поведох на два пъти и той съумяваше да ме изравни.С по активни действия и много пропуски си подпечатах победата.

не беше точно така но щом така смяташDarth Revan написа:Коко 4-2 Реван
Реван 4-2 Коко
-
LeGeNdS NeveR DiE
Е т'ва е ПИЧБижутера написа:
довиждане,приятен турнир и летна ваканция![]()
![]()
ще се видим наесен![]()
![]()
Добре де Death Revan , разбрах те още 1-я път спирам сори,моя вина ок? няма да ви "хокам" повече
ПП: браво на Legend never die класира се
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
Damage san
Извинявай Пигси ама тия дни ме няма в къщи.Брат ми е по цял ден на компа,а аз съм извън града.Обещавам че в понеделник като се върна след обяд ще играем.Всички да ме търсятPiggsy написа:Бахти , от мойта група всички са едни несериозници , на мене ми се играе , ама единия го няма , другия не ми отговаря , трети иска да играем последни.....
-
Damage san
do vsi4ki ot moita grupa
ae pi6ete mi da gitkame pi4ove 6ot nemoga da vi namera skaipovete
moq e:bahurbahur
moq e:bahurbahur
- † iMMortality †