ТаКа еgonzo-9 написа:Gonzo - Videv 4-1
Videv - Gonzo 1-2
Май се класирах 4 мача 4 победи
Форумен FIFA турнир [История I-XXI]
-
Chorbara43
uefoman идва на мястото на чорбаря.
Искам да помоля всички да се активизирате тая малка ваканция и да играете , аз за съжаление ще почна да си играя мачовете чак другата седмица защото ще пътувам още днес.Реван , танаси , Марин , ФЕЛИКС и който има паролата ще помоля да ъпдейтват темата като записват резултатите
Благодаря им предварително 
Искам да помоля всички да се активизирате тая малка ваканция и да играете , аз за съжаление ще почна да си играя мачовете чак другата седмица защото ще пътувам още днес.Реван , танаси , Марин , ФЕЛИКС и който има паролата ще помоля да ъпдейтват темата като записват резултатите
- Бижутера
- Обратна връзка:
SnOoPy17 написа:Яяя ей го Благо беblago14 написа:Скаип:blago14
Отбор:Арсенал
Много се извинявам обьркахсе и написах Ливьрпул пишете ме с Арсенал мерси(тоя пич е добър и е фен на арсеналци е то се вижда де
би ме на един финал доста откачен мач беше с дузпички )
Играх мача си с Бижутера до 20-та минута и се разпадна мрежата... резултата беше 5-0 за мене са ще дам шот,но то играхме некъде 30 мин де ама шота ми е точно след гола ми тъй,че там пише 20 мин... все ми е тая колко минути ще доиграме само да ги доиграеме ама след кат се разпадна той не влезе в скайпиаме 70 мин да доиграваме пич....
бате сори,ама ми спря нета и дойде чак сутринта
вечерта ше си пусна скайпа и ше си доиграеме мача
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
резултати
Група А:
Пьрви мач:
ЛЕВСКИ[Реал м.] 7:3 Ronimesi [Chelsea]
Втори мач:
Ronimesi [Chelsea] 1:2 ЛЕВСКИ[Реал м.]
Пьрви мач:
ЛЕВСКИ[Реал м.] 7:3 Ronimesi [Chelsea]
Втори мач:
Ronimesi [Chelsea] 1:2 ЛЕВСКИ[Реал м.]
®SnOoPy™ 2-0 Бижутера /доиграхме 45 мин и пак се разпадна остават ни още 25 мин да доиграеме скрийна ми е до 40-та минута ама просто тогава го направих иначе играхме 45 мин и тъкмо да почне 2-то и се разпадна/

Първите 20 мин ето скрийн

Така доиграхме и оставащите 25 минути и резултата е 1-0
Общ резултат ®SnOoPy™ 8-0 Бижутера

Първите 20 мин ето скрийн

Така доиграхме и оставащите 25 минути и резултата е 1-0
Общ резултат ®SnOoPy™ 8-0 Бижутера

Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
-
TroY Gonzo
®SnOoPy™ 8-2 Бижутера

Добре игра
имаше период,в който ме смазваше и вкара 2 гола
. Рууни се отличи с една странична ножица
Мисля,че на Бижутера именно отбора,с който се е записал му изигра лоша шега
не просто тва не е отбор поне на уефа ми беха хипер прости
ПП: Феликс тия резултати са специален поздрав за теб
ех тия Милан бе 
ПП: Гонзо добре съм бе човек ма слънцето ме напече днеска

Добре игра
ПП: Феликс тия резултати са специален поздрав за теб
ПП: Гонзо добре съм бе човек ма слънцето ме напече днеска
Finally Juny ends...
- † iMMortality †
-
TroY Gonzo
После аз съм бил лудgonzo-9 написа:
![]()
![]()
![]()
къде бре Ники
![]()
, Що ме оставяш
![]()
![]()
Btw няма ли да има некви обновявания в групите
Finally Juny ends...
- Бижутера
- Обратна връзка:
Jackass-Бижутера 5-2
в първия мач имаше страшен сеч,просто не можех да играя нищо....няма какво да коментирам.
Jackass-Бижутера 5-3
тук беше малко по-добре,бях по-добрия на терена,но той по-добре се възползва от възможностите си за гол.
в първия мач имаше страшен сеч,просто не можех да играя нищо....няма какво да коментирам.
Jackass-Бижутера 5-3
тук беше малко по-добре,бях по-добрия на терена,но той по-добре се възползва от възможностите си за гол.
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
Barsa [Argentina] 5 - 7 Alan_Smith [Manchester United]
Пича по - добре да не участва в турнира.Просто лагва страшно много и дразни адски много. През цялото време имаше зверското насичане. Ако го нямаше това резултата щеше да е двуцифрен в моя полза на нула. Незнам дали да си играя и другия мач с него ако е така.Няма такава мъка !!! Чакам го 30 мин да си избере отбор и да си направи тактиката!!
Иска да свалям хамачи са, но няма да го направа.Тука се играе с Реал ИП !!
Пича по - добре да не участва в турнира.Просто лагва страшно много и дразни адски много. През цялото време имаше зверското насичане. Ако го нямаше това резултата щеше да е двуцифрен в моя полза на нула. Незнам дали да си играя и другия мач с него ако е така.Няма такава мъка !!! Чакам го 30 мин да си избере отбор и да си направи тактиката!!
Иска да свалям хамачи са, но няма да го направа.Тука се играе с Реал ИП !!