Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ts ts taa godina kva rekolta ot zaiki ima.... Публикувано на: 26 Апр 2007 17:31
Seda si az v 4as po himiq i gledam kak osmoklasnici igrat voleibol.Gledam gi zai4etata kak podska4at i im se radvam.Ama to kvi zaiki.....tva blondinka blondinka brunetka...gledam gi tiq ot moq klas-q zubarki, q debelani, q 4-5 hubavi,ama kade gi e minalo po4ti celoto daskalo...a zaikite-do edna hubavi,edrogardesti malogazesti....tsts i posle 6to po himiq imam samo 3 i 2....
___________________________________ Smack my bitch up!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 17:34
Наште не са нищо особено.. деа
аа да .. и аз иам една тройка тоя срок :>
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 17:34
Брао копеле,намери смисъла на живота си.Абе аз също по химия имам само 3ки най-много 4ка
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 18:02
Сочни, а?
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 18:05
В интерес на истината отдавна не съм минавал.. а трябва :p
Утре може да мина, само да се разбера със бившите съучинички.. нещо снимка да имаш, гръби?
//edit
твоя
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 18:08
мини руло написа: В интерес на истината отдавна не съм минавал.. а трябва :p Утре може да мина, само да се разбера със бившите съучинички.. нещо снимка да имаш, гръби? //edit твоя
Са не разбрах-на мен ли снимка или на ученичките
Бате ако минаваш ми кажи,за да се видиме
Сега ше се опитам да намеря някой пик на некое моме
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 18:10
Агнар, Джийсъс ман !
Бтв, Flaming Ass : като казваш зайки имаш предвид наборки нали ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 18:56
Мене кво ме грее, че от твоя клас са грозни, пък зайките са курвички? Пхах, загорял нерд...
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 19:07
а аз па кво да кажа като сме клас само от момчета,26 на брой.
иначе и аз имам само тройки по химия....но за това е виновна само и единствено госпожата
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 19:16
GrubbyHouseDude™ написа: мини руло написа: В интерес на истината отдавна не съм минавал.. а трябва :p Утре може да мина, само да се разбера със бившите съучинички.. нещо снимка да имаш, гръби? //edit твоя Са не разбрах-на мен ли снимка или на ученичките Бате ако минаваш ми кажи,за да се видиме Сега ше се опитам да намеря някой пик на некое моме
О, аз на сочните искам снимки
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 19:24
А какви зайци има... девствените им мустачки ме възбуждат изключително много, ммм... ох замечтах се... ама то не са едни стройни, прави, красиви момчета.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 20:13
Те момичетата-зайци в нашето даскало са си същински коне Едни грозни гадни и с рошави прически, чак гадно да ти стане
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 20:13
THE KING OF TIME написа: Брао копеле,намери смисъла на живота си.Абе аз също по химия имам само 3ки най-много 4ка
И аз така като теб
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 20:19
GrubbyHouseDude™ написа: Манс,уверявам ви че от мойто даскало а най-сочните мадами Хубавото е че сега съм подготвителна година и нямам химия Иначе и аз макс 4-ка изкарвах То сега ние сме зайците Ама има много яки каки,ве деа!Искам да ги ближа
brao brao napomnq6 mi na men samiq minalata godina....ta az sam ot 6 god pusnat na daskalo taka 4e CQL JIVOT SAMO S KAKI DVIJA!!!!!!!!!!!!!!YEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 20:24
DeViL написа: THE KING OF TIME написа: Брао копеле,намери смисъла на живота си.Абе аз също по химия имам само 3ки най-много 4ка И аз така като теб
brao pi4ove to himiqta za kvo e ina4e
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 20:29
Едвали "зайка" ще ти се върже.Особено след като е видяла дебилското ти, лишено от интелигиентност и замечтано
за цици изражение.
И се пак - да се надяваме някоя да те срита там, където трябва и да предотврати евентуалното размножаване на такива като теб.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 20:29
Apocalypsе написа: в мойто даскало са просто муцка много яки
hehe i v moito-nasluka bate
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 20:31
NWA написа: Едвали "зайка" ще ти се върже.Особено след като е видяла дебилското ти, лишено от интелигиентност и замечтано за цици изражение. И се пак - да се надяваме някоя да те срита там, където трябва и да предотврати евентуалното размножаване на такива като теб.
ee jenskata solidarnost e jenite da si pomagat vav vsi4ki sferi na jivota a majkata-da ne se ritat tam kadeto ne trqa i da ne si go pojelavat.Taka 4e ti si ili strada6t ot silen zapek ili si pedal!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|