За теб...
и ще ми издат книга дори да съм най-некъдния...пардон най-некъдърната на света?
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
не това означава че си идиотBilly Spleen написа:Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга?UndEr WoRlD написа:жсички дето мислят че е тъпо са сперматозоиди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Use Google Sucker

МерсиI WaNt BaN написа:не това означава че си идиотBilly Spleen написа:Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга?UndEr WoRlD написа:жсички дето мислят че е тъпо са сперматозоиди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
няма защоBilly Spleen написа:МерсиI WaNt BaN написа:не това означава че си идиотBilly Spleen написа: Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга?![]()
![]()
![]()
![]()
Use Google Sucker

-
Flaming Ass
-
Flaming Ass
Shadow' написа:Трябват ти:Billy Spleen написа:Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга?UndEr WoRlD написа:жсички дето мислят че е тъпо са сперматозоиди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Голям бюст
2. Големи, плътни устни
3. Френски език
4. Желание да използваш горните три
Забележка: под френски език се има предвид...така де, "френски" език.
mmmmdaaaaa zabravi da spomene6 dupe i kra4ka
Smack my bitch up!
hahahahahahahahahaha pravi steFlaming Ass написа:Shadow' написа:Трябват ти:Billy Spleen написа: Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга?![]()
1. Голям бюст
2. Големи, плътни устни
3. Френски език
4. Желание да използваш горните три
Забележка: под френски език се има предвид...така де, "френски" език.
mmmmdaaaaa zabravi da spomene6 dupe i kra4ka
Use Google Sucker

-
Алминатора
- Обратна връзка:
- SweetDream
- Обратна връзка:
Според теб тя иска ли да се разисква тая тема отново?И все пак...от февруари е бе!Дай някоя поне малко по-скорошна.(а иначе тука яко хейт пада к'во да се праи)LUCIFER's_ANGEL написа:Айде стига бе. Тая не я ли забравихте.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
А ти да си се замислял някога, че когато много хора мислят едно и също нещо, то обикновено е вярно? "Хиляди" се изредихме и казахме каквото мислим. И ако ние мислим, че "произведението" не струва, фактът, че тя ти е позната, няма да промени нищо. Give up.°•Ball Z•° написа:Ех брато.Кво да ти кажа.Автора ми е познат и ме хвана яд като ви гледам как сте се събрали на детмач.Да се е замислял някои че тя е една а вие сте хилядаMaster Chief написа:Айде пак извадихме лопатата!![]()
![]()
![]()
Що се от творческия ги изкопавате бе?!?!? Или я да не ви давам стимул!!
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
А какво искаш да кажем бе, пич? Че 10 реда лайна са нещо прекрасно? 10 реда оплакване колко е скапан живота. Уау! Не бях чела такова нещо преди
Нека оставим темата да умре, както си беше и направила.
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Не бе мила, т'ва просто е поредното тъпо парче, коет се мисли за много готЯн и го избива у форумаThe CROW написа:А какво искаш да кажем бе, пич? Че 10 реда лайна са нещо прекрасно? 10 реда оплакване колко е скапан живота. Уау! Не бях чела такова нещо предиНека оставим темата да умре, както си беше и направила.
Крещя, следователно съществувам!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Хами, ти най-много 
Лилс, забелязах, ама не е ли забавно да ги гледаш до каква неоткрита степен на идиотизъм ще достигнат, опитвайки се да те убедят в нещо?
Лилс, забелязах, ама не е ли забавно да ги гледаш до каква неоткрита степен на идиотизъм ще достигнат, опитвайки се да те убедят в нещо?