Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2007 21:00
Immaterium написа: Кажи им го на неверниците братко !
Напълно съгласен. Същото е да кажеш САЩ са добрите Русия лошите. Няма такова нещо. Всичко е сблъсак на интереси/идеи и виждания !
А НОД представлява единствената опция за човечеството. Тиберия е там няма да могат да го махнат. Трябва да грабят със пълни шепи от него ! Най-малкото за да спрат СКРИН който спимена , едно малко нещо което ако не за вас за мен е обезпокоително ... ' Prepare Full Invasion Force ... Earth Will Fall ! НОД са единствените които могат да победят. А ако не могат са единствените които имат технологиите за водене на партизански войни и окупавване под земята.
А така,крийте се в калта,като жалките безгръбначни,каквито сте
п.п.no offence,only roleplay,k?
п.п.п.дам,пак ми се доигра като ви чета мненията
п.п.п.п.Само аз ли мисля,че в края на евентуалното продължение ГДИ и НОД ще се обединят срещу Скрин?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2007 21:42
Varggoth написа: И тук не мисля да се съглася - това, че изглеждат различни от GDI не означава задължително, че са злите в пълния смисъл на думата. Просто те са с различни цели, различна цялостна насоченост и са от различни народности - просто няма как да изглеждат като GDI.
Ами ти даже не знаеш за какво става въпрос и какво ти казвам ?! Прочети пак какво съм писъл, може да ти просветне. Нищо лично, ако сметнеш тона ми за обиден или провокативен.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2007 22:23
scoopp написа: Immaterium написа: Кажи им го на неверниците братко !
Напълно съгласен. Същото е да кажеш САЩ са добрите Русия лошите. Няма такова нещо. Всичко е сблъсак на интереси/идеи и виждания !
А НОД представлява единствената опция за човечеството. Тиберия е там няма да могат да го махнат. Трябва да грабят със пълни шепи от него ! Най-малкото за да спрат СКРИН който спимена , едно малко нещо което ако не за вас за мен е обезпокоително ... ' Prepare Full Invasion Force ... Earth Will Fall ! НОД са единствените които могат да победят. А ако не могат са единствените които имат технологиите за водене на партизански войни и окупавване под земята. А така,крийте се в калта,като жалките безгръбначни,каквито сте п.п.no offence,only roleplay,k? п.п.п.дам,пак ми се доигра като ви чета мненията п.п.п.п.Само аз ли мисля,че в края на евентуалното продължение ГДИ и НОД ще се обединят срещу Скрин?
Ваща организация е съставена и представлява само и единствено от фашисти ,които искат да извлекат полза от държавите които не могат да се защитят сами. Но братството няма да допуне това нещо. Реки ще се проливат от ваща кръв.
In The Name of KANE !
p.S - Role play FTW
Впрочем ако си минал мисиите със НОД би трябвало да видиш ,чче съюза им продължи няколко минути докато не се появи пак Кейн и всичко свърши
Незнам това му е хубавото на C&C винаги има обрати и нищо не е такова каквото изглежда
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2007 22:30
TheGreenKRS написа: Varggoth написа: И тук не мисля да се съглася - това, че изглеждат различни от GDI не означава задължително, че са злите в пълния смисъл на думата. Просто те са с различни цели, различна цялостна насоченост и са от различни народности - просто няма как да изглеждат като GDI. Ами ти даже не знаеш за какво става въпрос и какво ти казвам ?! Прочети пак какво съм писъл, може да ти просветне. Нищо лично, ако сметнеш тона ми за обиден или провокативен.
Нещо имитираш ли ме или така ми се струва? Да ти кажа, писанието ти далеч не е съизмеримо с томовете философски трактати на Юнг или Фройд примерно, че да срещна трудности в разбирането. По-скоро ти прочети моя пост, за да разбереш за какво си говорел самият ти в твоя. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 13:14
Няма добри,няма и лоши. GDI искат да "изчистят" Земята от тиберия едва след като започва да се разпространява главоломно (сещате се че в началото са държали съществуването му в тайна).Kейн пък смята, че използвайки го човечеството ще достигне нова фаза в развитието си. Конфликт на интереси или интерес към конфликти - все едно ... GDI са тези, които искат да внушат, че Nod са "bad guys".
A някой да има обяснение как така Кейн е още жив и не се е променил за колко ... 100 ГОДИНИ?!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 13:21
За ГДИ - Титанс , улверинс и мамот мк2
За скрин си нямам и идея [/quote]
какви са тези(като се сетиш за идея я обясни)
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 13:35
Нещо не разбрах много но. Скрин принципно са извънземни дошли да пасът тиберии
Иначе за мен главната идея поради която НОД като цяло са в застой това е КАБАЛ. Без него те вече нямат стратега който да може да координира всички сили, да измисля тактики и опции за ситиации. Както и без подръжката от Киборги която той предаваше в рацете на НОД картинката става жалка. А и ако забелязахте освен аз(ти) който минаваш мисиите друг добър пълководец няма. Славик , оная жената, инър сиркъла никой няма. Как се очаква тогава НОД да прави нещо
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 14:48
Varggoth написа: бла-бла
Ще го имам в предвид.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:04
Stealth написа: lord of darkness написа: какви са тези(като се сетиш за идея я обясни) Единици от Tiberian Sun. КЕБАП-а е мъртв бре, една изрезка в Лога казва, че наскоро е бил взривен и последния му бункер. Там държал и "клонингите" които видяхме в последното филмче от C&C2: Firestorm.
Казаха ,че се предполага ,че е последният. Нищо не е черно на бяло ,че го няма. Все пак His Directives will be Reassessed
А и не са клонинги. А са отделни хора на които умовете им се събират в един чрез мощен компютър и този 1 Ум е КАБАЛ.
Computer Assisted Biologically Augmented Lifeform (CABAL)
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:08
Stealth написа: lord of darkness написа: какви са тези(като се сетиш за идея я обясни) Единици от Tiberian Sun. КЕБАП-а е мъртв бре, една изрезка в Лога казва, че наскоро е бил взривен и последния му бункер. Там държал и "клонингите" които видяхме в последното филмче от C&C2: Firestorm.
тогава не се интересувах от стратегий и съвсем бегло бях виждал игри от поредицата благодаря че ми каза и понеже не ги знам някой ще ми разкаже ли кви са
П.П.нямах предвид връщане на стари а какви би могло да има
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:16
от много отдавна не играх кампанията стигнах до една мисия в която трябва да защитя определено време база със сериозен излишък от енергия и не можеше да се строи а врага атакуваше от всички страни дотук добре включвах защитите оттам откъдето ме атакуваха като изтече(тогава тъкмо минаваха защитите)ми казаха да тръгна на някъде си ама бях с мизерни сили и ме унищожиха как мога когато продължават да те притискат от всякъде да направя нужната армия
П.П.даже ми бяха унищожили power plant-овете и картата се махна и незнаех на къде да вървя ама това си е по моя вина
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:17
TITAN:
Wolverine:
Mammoth Mk2 :
NOD
Cyborg:
Cyborg Reaper:
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:18
титана и mammoth mk2 силни ли са
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:18
Сектата е голяма, гледам това е доста важен топик из форума за близкото минало и настояще.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:21
Титана беше основата на GDI армията. А за Мамото можеше да правиш само 1 .. беше супер Юнит със 2 рейл гъна + катечница и 2 рокет лъчара - неунищожим.
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:23
Immaterium написа: Титана беше основата на GDI армията. А за Мамото можеше да правиш само 1 .. беше супер Юнит със 2 рейл гъна + катечница и 2 рокет лъчара - неунищожим.
и аз така си помислих жалко че може само 1 да се надяваме да го върнат жалко че снимката на титана не работи
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:25
А как да не работи аз я виждам .. пробвай със линка да го копнеш. Трябва да го видиш.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:26
Много се дразня,вместо да продължат със старите култови ходещи канонерки,те ми сложили някакви безполезни бъгита,риг-ове..А киборгите си бяха зверски - особено паякоподобния.Иначе на скоро си пусках Тибериън Сън и верно - мамутчето си е като една бавно подвижна атомна бомба.Макар,че без сериозна подкрепа от други юнити го стопяват за секунди.Дано експанжъна ни изненада приятно
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:33
Immaterium написа: А как да не работи аз я виждам .. пробвай със линка да го копнеш. Трябва да го видиш.
кое картата ли казах че ми унищожават power plantovete но това е по моя вина
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:49
За снимката на титна говорех
Иначе мисията е при всеки различно. Почни я отначало и гледай да не ти унищожат енергията
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|