Правете го тва списание по-големко!
-
Flaming Ass
Правете го тва списание по-големко!
Значи купувам си аз PC mania и до 2 седмици сам го прочел от кора до кора.Не не сам някои идиот без личен йивот които друго и не знае да прави.Просто наскоро имахме родителса среща и докат се преструвам че чета си чета PC mania и то просто сваршва твърде бързо!!! Така че плс направете го по-обемно!Иначе сте the best of the best немате грешка.А и ето една идея която мойе да жи се стори полезна-редожна рубрика за WoW.Там мойете да помествате info за класожете някои полезни савети еьпертно мнение по много вапроси и тн и тн и тн.Дано сам Ви дал добра идея.
До някои от PC maniа които ги чете тия нещица.
Smack my bitch up!
- Pеnnywise9198
- <GLaDiaToR>
Сам разбираш, че ако списанието наистина се увеличи по обем, това ще доведе и до промяна в цените, схващаш? Не вярвам да ти се купува нов телефонен указател (обемът на списанието след интервенцията) всеки месец. И, ако наистина сега ги прочиташ за две седмици, няма да сварваш да прочиташ новите, които излизат. ПС Мания е универсална, ей...
А, да, и ако накараш да излизат повече качествени игри, за които да се пише, тогава може би наистина списаниео ще се уголеми. Но, срещаме горепосочените проблеми. Така че да я оставим така, както си е, а?
А, да, и ако накараш да излизат повече качествени игри, за които да се пише, тогава може би наистина списаниео ще се уголеми. Но, срещаме горепосочените проблеми. Така че да я оставим така, както си е, а?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- shantararam
- Обратна връзка:
каквоо беше това?
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
TWO WEEKS

Не отлагай днешната работа за утре, като можеш да я отложиш за другиден!
За да преуспяваш в живота трябва да си инат!
www.seir.bg
За да преуспяваш в живота трябва да си инат!
www.seir.bg
-
Flaming Ass
Re: Правете го тва списание по-големко!
Flaming Ass написа:Значи купувам си аз PC mania и до 2 седмици сам го прочел от кора до кора.Не не сам някои идиот без личен йивот които друго и не знае да прави.Просто наскоро имахме родителса среща и докат се преструвам че чета си чета PC mania и то просто сваршва твърде бързо!!! Така че плс направете го по-обемно!Иначе сте the best of the best немате грешка.А и ето една идея която мойе да жи се стори полезна-редожна рубрика за WoW.Там мойете да помествате info за класожете някои полезни савети еьпертно мнение по много вапроси и тн и тн и тн.Дано сам Ви дал добра идея.
еми батка саа аз имам поне неква имитация на живот и криво-лево за 2 седмици си го прочитам списанието.И аре да не се обиждаме че от родителската среща на сам нешо го избивам на агресия
Smack my bitch up!
-
Flaming Ass
No написа:Братче на Вратче написа:Пц мания винаги се е четяла за цифром и слвом 90мин или 150км при средна скорост 120км/ч![]()
![]()
Така си е, така си е. Точно толкова излиза..
прав си наистина ама се пак наистина ше ми е по-приятно всеки месец да си зимам списанието и да виждам поне една страница за вов иначе PC Mania cu e THE BEST!!!
Smack my bitch up!
-
Flaming Ass
mi to i az tka ama samo s nai-interesnoite ne6ta(WoW)i novinite i tam drugite ne6ta ot spisanieto kato rubriki anketi i dr.A posle za 2 sedmici pro4itam i ostanaloto†Soul Hunter† написа:Сам разбираш, че ако списанието наистина се увеличи по обем, това ще доведе и до промяна в цените, схващаш? Не вярвам да ти се купува нов телефонен указател (обемът на списанието след интервенцията) всеки месец. И, ако наистина сега ги прочиташ за две седмици, няма да сварваш да прочиташ новите, които излизат. ПС Мания е универсална, ей...![]()
Smack my bitch up!
-
Flaming Ass
-
Flaming Ass
- EviL
Ъ това чадо на световната любов и мъка сътвори само шест поста един след друг ( или вече са седем ) . Не мислите ли че е време нещо като наказание или бананче да му връчите ? Да знам децата не бива да се наказват като не разбират какво са сторили но тяхните очевадно не се справят с възпитанието на отрочето си и ще трябва вие да го възпитате .
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
5 по-точноEviL написа:Ъ това чадо на световната любов и мъка сътвори само шест поста един след друг ( или вече са седем ) . Не мислите ли че е време нещо като наказание или бананче да му връчите ? Да знам децата не бива да се наказват като не разбират какво са сторили но тяхните очевадно не се справят с възпитанието на отрочето си и ще трябва вие да го възпитате .
-
Алминатора
- Обратна връзка: