Харесваш ли ме?
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Sett написа:Deaf and blind and dumb and born to follow...
...and in their heads, they are so hollow...
Ебем му тъпата тема... Нищо де, като играех Бф я четох между атаките :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Apocalypsе написа:Code of Living написа:Тая тема е чист култ .. ако некой намери някоя форумна война малко да почета хич няма да му се разсърда (=.
Там кво беше .. сорео и т.н. , ама когато нещата бяха сериозни и имаше лагери!
Просто цукни на търсачката на теми Apocalypsе
Форуми » Общ форум и скивай кво значи форумна война![]()
Тихо , ти не знаеш закво стаа въпрос ..
Имаш мноу букви да изпишеш , че да стигнеш статуквото на един същински Муки , така че кийп ъп дъ гууд уърк , лан дей юр гона мейк ит.
остарехме
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Амм след прочит на темата от страница първа до последната =
Гледам некви затапки, хейтене и прочие. Единственото може би ценно мнение в тая тема е на ТрупоНарезенИнс (сори ако не съм го написал правилно, при все че знам, няма да се засегнеш) Брат ти си пътеводната звезда на тоз форум. Много мъдрост у твойте думи. А за това което говориш(ако правилно съм интерпретирал думите ти) искам да следвам и изучавам. Много мъдрост има у таз наука и много можеш да разбереш за другите и от там за себе си чрез нея. Хвала теб. Много ми е интересно каква личност си ти в реалния живот. Поздрави и продължавай да радваш.
А Ледника си е пич той, ако се абстрахирам от политиката си е много свестен човек. Гледам яко хейтене и глупости - епа всеки си има позиция и мнение, това че е различно от вашето не значи че човека е по-долу.
Гледам некви затапки, хейтене и прочие. Единственото може би ценно мнение в тая тема е на ТрупоНарезенИнс (сори ако не съм го написал правилно, при все че знам, няма да се засегнеш) Брат ти си пътеводната звезда на тоз форум. Много мъдрост у твойте думи. А за това което говориш(ако правилно съм интерпретирал думите ти) искам да следвам и изучавам. Много мъдрост има у таз наука и много можеш да разбереш за другите и от там за себе си чрез нея. Хвала теб. Много ми е интересно каква личност си ти в реалния живот. Поздрави и продължавай да радваш.
А Ледника си е пич той, ако се абстрахирам от политиката си е много свестен човек. Гледам яко хейтене и глупости - епа всеки си има позиция и мнение, това че е различно от вашето не значи че човека е по-долу.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Я, тема, в която мога да си кажа мнението за Ледника
Първо мислех да изхейтя, ама се сетих, че е тъпо.После се замислих кво мисля за него и стигнах до извода, че освен политическите му пристрастия друго не знам
За тва дали те харесвам или не, не знам точно, ама от това, което съм видял - не те.Въпреки, че си талант всяка тема да я пълниш с политика, независимо к`ва е.Ма дразни.По едно време доста.Ама нали трябва да има и някой такъв, за да може половината форум да се обърне срещу него и да разнообразиме така или иначе скучното ежедневие.Айде пий една бира и не се занимавай с глупости - квото и да мислят за теб хората от форума, просто трее да ти е през...
Първо мислех да изхейтя, ама се сетих, че е тъпо.После се замислих кво мисля за него и стигнах до извода, че освен политическите му пристрастия друго не знам
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
|
|
|