Piggsy написа:
Аз реших с кой отбор да съм , мани ги шибаните англичани ********
Germany!!!!!!! Uber Alles !!
EDIT: Адмирации за Иморталити , че се е избрал с"по-скромен" и различен отбор от тия дет само се повтарят
Пигси братче от 5 месеца играя само с Юнайтед,а да не говорим,че ми е любимия отбор,ако си мислиш,че съм си избрал тех,за да ми е "по-лесно" се лъжеш с тия бавни защитници... ако искам да ми е лесно човече щех да си избера некое национално отборче дето там са събрани хора на по
над 85 сила...чаткаш ли ми мисълта? едно е клубен отбор едно е национален отбор дето най-слабия играч им е сигурно с 84 сила....ако исках да ми е лесно ей ги Франция и Италия...
тва,че всички тръгнали с Юнайтед си е техен проблем...ако барса не беха забранени познай с кой щеха да са едно 95 % от записалите се
офтопик: между другото се усминах щом видях кой ще е на вратата на Милан
и още в 5-та минута повече от вас са разбрали що ли съм се усмихнал преди мача
2-но се усмихнах,когато видях Алберто Джилардиньо мисля,че се казваше - титуляр...
този сладур е за някой аре да не кажа сериа Б ама некое средно отборче е приемливо,но великите Милан да се излагат с него е просто недопустимо ами,че аз не му чух името на това момче за 90 мин
обаче чух публиката на милан на стадион Сан Сиро в 1-я 1/4 финал срещу Байерн... това да те оплюват собствените ти фенове си е просто като негърски ку^ в гъ^а
финал Милан-Ливърпул просто без защита не може да се играе
аре честито от сега на фенчетата на великите Милан (Кака) братче ако зависеше от мене щех да прекръстя този отбор на Кака та ако ще да ме линчуват после... Колкото и да плюете по Дида той ми беше един от любимите вратари преди,винаги си е правил нелепи глупости,сега никъв го няма,но отново направи 3 великолепни спасявания тъй,че според мене се реваншира за гола,който си вкара.... 1-во спаси убийствен удар на Роналдо,после на Карик и после на Флетчър (това на Флетчър не можех да повярвам,че не влезе във вратата...) Милан винаги са ми били симпатични и очаквам един реванш да си вземат на финала в Атина