п.п. И впрочем,не виждам какво му е лошото на масирането на даден юнит.Щом такава тактика върши работа,какъв е проблема? Това ми напомня на Старкрафт - със зергите също има много начини да се употребяват всички юнити в битка и въпреки това най-разпространените тактики бяха спам на хидри/муталиски/гардиъни + девоуъри.
Varggoth написа:мога да кажа със сигурност, че използването на елементарни тактики от типа на Tank или Venom Spam е крайно неразумно неуползотворяване на огромния потенциал на фракцията. Всичко е въпрос на находчивост, стратегически ум и, разбира се, опит. Ако някой случайно е решил да играе с Братството и да разчита на чиста, брутална сила - сбъркал е фракцията. С това ще носи само срам и позор за Нод и ще постига единствено поражение след поражение.
Мда,определено сме на едно мнение..Не лая срещу братството - просто играта ме кефи,кефат ме и GDI и NOD,но не обичам някой да ми разправя как трябвало да се играе.И най-важното - не съм фанатизиран фен на шепа пиксели.Просто се наслаждавам на играта. Впрочем се издразних на последната част от поста ти - там за чифутите и искам да те помоля да не си вреш етническите и политически виждания И в тази тема.