ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:...Ужасно е да съзираш поразите в тялото и калта в душите на човеците, защото
това неминуемо те прави, да се усещаш по-праведен,
а това вече е най-голямото падение -
да имаш себе си повече от другите.
Но Нетът ми спестява паденията на човеците, и тук аз намирам тих пристан за лежер лаф...
Имаш ме съмишленик или поне фен ако егото ти не допуска първото за това наистина искрено и мъдро изказване
, но нужно ли е да разкриваш всички по-скрити неща и да ги поднасяш на тепсия? Не е ли по-добре сам човека да открие първичността на съвременното лицемерие, преди да попадне в този кърс? С тези твой думи е възможно да предубеждаваш и подведеш неготовите да се превърнат изкуствено в такива, да им вмъкнеш съществуваща, но изкуствена психология, което крие риск за тях
Еволюцията минава надолу по течението, докато не стигне блатото и не накара хлъзгавото добиче да се изкачи отново в началото, за да хвърли своето семе с цената на живота си. Тя просто го усеща индивидуално, не го прави заради останалите. Не култивирай, не само ще се провалиш, а ще декултивираш и ерозираш. Не думи на аристократ-анархист, а на прост тибетски аграр.
П.С. Положително настроен съм към автора на темата, както и към горепосоченият, както и към мен си