Command&Conquer 3:Tiberium Wars
- lord of darkness
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Абе незнам за джъгърнаута, но определено НОД трябва да му се върне Артилерията ! И като начало само те си имаха но сега нещо тея от ЕА изкелифинчват работата дейба. Опитват се и то успешно да ги докарата като талпа араби на каминяци. Нема стане това просто.lord of darkenes написа:какво ще кажете за това мое предложениеlord of darkenes написа:надявам се в първия експанжън да има(знам за jugernaut-та ама е скъп,бавно става и изисква технологичен център)артирелийска единица която да си е нормално оръдие че не винаги мога да си позволя jugernaut говоря за GDI
На НОД артилерията + подземните му машини най-вече APC-то им. И най-важното КИБОРГИТЕ ! НОД без кибирги не е НОД задължително трябва да се върнат и тогава ще стане чук работата.
- lord of darkness
може би с първият експанжън ще ги върнат или поне някоиImmaterium написа:Абе незнам за джъгърнаута, но определено НОД трябва да му се върне Артилерията ! И като начало само те си имаха но сега нещо тея от ЕА изкелифинчват работата дейба. Опитват се и то успешно да ги докарата като талпа араби на каминяци. Нема стане това просто.lord of darkenes написа:какво ще кажете за това мое предложениеlord of darkenes написа:надявам се в първия експанжън да има(знам за jugernaut-та ама е скъп,бавно става и изисква технологичен център)артирелийска единица която да си е нормално оръдие че не винаги мога да си позволя jugernaut говоря за GDI
На НОД артилерията + подземните му машини най-вече APC-то им. И най-важното КИБОРГИТЕ ! НОД без кибирги не е НОД задължително трябва да се върнат и тогава ще стане чук работата.
Как да немат артилерия ГДИ бе, ало? А като се ъпгрейднат Питбулите с Мортар какво става?
Има просто обяснение защо ги няма киборгите в Тибериум Уорс - защото Нод не искат да рискуват да поверяват оръжие в ръцете на изкуствен интелект след ужасните инциденти с Кабал - това е от официалният сайт на играта.
Иначе за АРТИЛЕРИЯТА на Нод съм повече от съгласен - това е легендарна единица и да я махнат е доста тъпо от тяхна страна - се едно да махнат Мамута! Искам си обратно Артилерията, а не тоя смешен Бийм кенън, дето изглежда като играчка баси!
Има просто обяснение защо ги няма киборгите в Тибериум Уорс - защото Нод не искат да рискуват да поверяват оръжие в ръцете на изкуствен интелект след ужасните инциденти с Кабал - това е от официалният сайт на играта.
Иначе за АРТИЛЕРИЯТА на Нод съм повече от съгласен - това е легендарна единица и да я махнат е доста тъпо от тяхна страна - се едно да махнат Мамута! Искам си обратно Артилерията, а не тоя смешен Бийм кенън, дето изглежда като играчка баси!
C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
- lord of darkness
не казвам че нямат предпочитам нормално оръдие пред питбули а не винаги мога да си позволя джъгернаутXor написа:Как да немат артилерия ГДИ бе, ало? А като се ъпгрейднат Питбулите с Мортар какво става?
брей тез хора много знаете бе! Дано се запишете за световните кибер игри!
http://www.bfes.bg
http://www.bfes.bg
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Мен ГДИ най-си ме кефят и тва е.Извънземните са некви смешни,ма това си е мое мнение де
.Обаче впечатление ми прави,че вече е наложително да се правят по няколко експанда.Иначе масовката някакси я няма
.
Абе ГДИ само Ионната простотия за супероръжие ли има?Щото бях чувал за някаква бомба с течен тиберии.
Абе ГДИ само Ионната простотия за супероръжие ли има?Щото бях чувал за някаква бомба с течен тиберии.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- lord of darkness
- lord of darkness
- NeO_Zealot
Мен Скрин не ме кефят нещо.От една страна имат страшно силни юнити,нямащи еквивалент при другите раси и същевременно някои от другите юнити просто са безполезни.Не е като при другите фракции,където всяка единица си има свое място в играта.От друга страна за направата на Скрин е грабено с пълна сила от филми и игри,като някои юнити са идентични с техните екиваленти от други продукти.На кратко - по мое мнение в расата липсва оригиналност,не е балансирана и ми се струва,че е претупана набързо от разработчиците.Освен това забелязах,че при игра със Скрин няма средно положение - или премазваш безпощадно врага за няколко минути,или биваш сравнен със земята с завидна лекота,в зависимост каква стратегия си избрал.
- lord of darkness
може в първия експанжън(сигурен съм че ще има)ще балансират скрин иначе и мен не ме кефи но мога да споря че гди са най-яки нод имат ли rig(сонда)става мнго добра защита когато пред мост се разгърне на bttle base(бойна база)нямат и крачещи артирелийски платформи а само някви смешни лъчеви оръдия(бийм канъни май)които на всичкото отгоре изискават теч център нападателният им отряд е зле подготвен и с картечница от 20-ти век(прочел съм го в ръководството и го виждам)кво повече да спорим
- NeO_Zealot
Пиич за какво говориш бе?Явно играеш само срещу компове,щото не знаеш на какво е способен един добър НОД-ски играч.Брутализма на GDI някак се изпарява срещу подличките атаки в тила и тактика тип "удари и бягай",на които НОД е способен.Въпреки,че съм фен на GDI трябва да призная,че имат силно преимущество само в началото (с ранен танк ръш).Ако оставиш НОД-а да се развие се приготви за огромни проблеми.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- NeO_Zealot
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Движи се бавно и е страшно чуплив да допълня.
А и lord of darkenes не знам дали си играл TS и FS но НОД не бяха това което са. EA ги направиха да изглеждат като терористи и скитници. Но повярвай ми дори и във TW технология по-развита от тях имат само Скрин. НОД са водещи по технологии. Играл съ, доста игри и съм виждал много битки. Но си нямаш на идея какво е да те подхване един добряк със тях. НЕ говоря за танк спам или венъм спам който правят всички. Ще видиш битка в която се изпозлва ввяка техника и жива сила която е валидна. Да не ти говоря за отбиване на бойното полеи премнаване на 25 кериала пълни с фанатици изсипващи се в базата ти като нямаш пукнат войник там.
Kane Lives in Death !
А и lord of darkenes не знам дали си играл TS и FS но НОД не бяха това което са. EA ги направиха да изглеждат като терористи и скитници. Но повярвай ми дори и във TW технология по-развита от тях имат само Скрин. НОД са водещи по технологии. Играл съ, доста игри и съм виждал много битки. Но си нямаш на идея какво е да те подхване един добряк със тях. НЕ говоря за танк спам или венъм спам който правят всички. Ще видиш битка в която се изпозлва ввяка техника и жива сила която е валидна. Да не ти говоря за отбиване на бойното полеи премнаване на 25 кериала пълни с фанатици изсипващи се в базата ти като нямаш пукнат войник там.
Kane Lives in Death !
-
VALEN7INVS
- Цар
MAKE THEM SUFFER!Immaterium написа:Движи се бавно и е страшно чуплив да допълня.
Kane Lives in Death !
Подкрепям. Макар, че като един истински привърженик на Братството и като един, както го нарече ти, "добряк", мога да кажа със сигурност, че използването на елементарни тактики от типа на Tank или Venom Spam е крайно неразумно неуползотворяване на огромния потенциал на фракцията. Всичко е въпрос на находчивост, стратегически ум и, разбира се, опит. Ако някой случайно е решил да играе с Братството и да разчита на чиста, брутална сила - сбъркал е фракцията. С това ще носи само срам и позор за Нод и ще постига единствено поражение след поражение.
GDI са тези, които пропагандират, че нашето Братство е терористична групировка, но само онези, които са истински поддръжници на Нод биха могли да прозрат истината зад чифутската пропаганда на истинските терористи.А и lord of darkenes не знам дали си играл TS и FS но НОД не бяха това което са. EA ги направиха да изглеждат като терористи и скитници. Но повярвай ми дори и във TW технология по-развита от тях имат само Скрин. НОД са водещи по технологии.
The rivers will flow with the blood of those who oppose us.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS